? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 560 924
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 8 670
  • София
Знаете ли дали работи китайският магазин до минералната вода?
София, ул. Екзарх Йосиф, на линията на трамвай 20

Отворили са китайски на 2 ет в малкия ЦУМ (на Пиротска). Много по-голям и с повече стока, но много от нещата, които предлагаха в този до водата в новия ги няма. Все пак може да го видиш, зависи какво ти трябва.

Затворили са и любимия ми китайски на Лъвов мост.

# 8 671
Здравейте, някой скоро да е ходил на организирана екскурзия на Амалфийската ривиера и да може да ми препоръча фирма с хубава програма?

Скоро не, преди 3-4 години ходихме с Профи тур. Местният им екскурзовод беше страхотен, българка, която живее от много време в района.

# 8 672
Превеждам думите,но не мога да ги сглобя в изречение със смисъл.

# 8 673
monii виж в сайта на дружеството колко е.
При Енерго про е 19 лв и излиза в eРay.. като задължение, наред с неплатените сметки. Плаща се и те пускат тока...

# 8 674
monii виж в сайта на дружеството колко е.
При Енерго про е 19 лв и излиза в eРay.. като задължение, наред с неплатените сметки. Плаща се и те пускат тока...
Искаш да кажеш, че таксата за включване е излязла в Изи Пей, като неплатена и аз дефакто съм я платила.
А дали са пуснали тока веднага като е платено всичко?

# 8 675
Някой има ли впечатления как са халатите от Юск, понеже съм в търсене за подарък  на хубав хавлиен халат, който е пипивателен.

# 8 676
Звънни и попитай в енергото най-добре.
При мен наемател не беше платил и го бяха изключили. Неплатената псметка, както и таксата за включване, излязоха в ипей при мен, видях ги...той е платил и двете в изипей - и неплатената сметка, и таксата, и пуснаха тока.
При твоето дружество не знам как стоят нещата...

# 8 677
Само трябва да се подбере силикон, който не се втърдява прекалено след изстиване и остава в някаква степен мек и еластичен - иначе после започва бързо да се отлепва. Пробвано лично.
Да добавя, понеже слагах 'крачета' на изтривалката в банята от горещ силикон - този за лепене - той не става. Има някакъв супер минимален ефект, но като цяло се пързаля изтривалката дори с крачета.

Някой има ли впечатления как са халатите от Юск, понеже съм в търсене за подарък  на хубав хавлиен халат, който е пипивателен.
Мога да дам два отзива за тези на Панагюрище, най-скъпите. Леля ми е супер доволна как попива нейният от пет години, майка и татко - абсолютно недоволни от година и половина. Или са развалили качеството, или явно е въпрос на вкус.
За Юск не знам.

# 8 678
Звънни и попитай в енергото най-добре.
При мен наемател не беше платил и го бяха изключили. Неплатената псметка, както и таксата за включване, излязоха в ипей при мен, видях ги...той е платил и двете в изипей - и неплатената сметка, и таксата, и пуснаха тока.
При твоето дружество не знам как стоят нещата...
Благодаря!
Точно за наематели става въпрос, напуснаха без да си платят тока.
Аз сега им оправям сметките...

# 8 679
Някой да има проблем в момента с оптиката на Виваком? Почти нищо не зарежда. Добре, че имам мобилни данни от друг доставчик.

# 8 680
Тогава звънни в енергото, ще ти кажат кое как.
Или от сайта на енергото си виж какво дължиш, и го плати през сайта...при мен може така, при твоето не знам.
Нещо друго не съм правила, пуснаха го до няколко часа или на следващия ден, не помня...

Имам халат от юск памучен велур се води. Много дебел и плътен, хубаво качество. Без качулка е. На промо го взех за 30 лв преди година. Точен модел после мога да дам..

# 8 681
Някой има ли впечатления как са халатите от Юск, понеже съм в търсене за подарък  на хубав хавлиен халат, който е попивателен.
Понеже минах през такава покупка - масово се предлагат боклуци и халатчета с дължина до коляното. Дори прочутите хавлиени изделия на Панагюрище, са гола вода.
Ако намериш реален магазин с турски стоки, имат качествени халати - отвътре хавлия, отвън плюш.
Поръчах халат по интернет като за целта се обаждах на 100 места. Исках да купя дълъг халат, за мъж, висок 190 см. Ами никой не предлага по-дълъг от 130 см, а това идва до малко под коляното.
Мъжът ми е висок, в някои хотели халатите са перфектни, но са бели. Е, такъв цветен по магазини и сайтове, просто не намерих. Накрая купих този и е една педя по-къс от белия от снимката... Иначе като дебелина е хубав, памук е и попива.

# 8 682
# 8 683
Много  благодаря  за отзивите за халатите, ще разгледам предложенията ви.

# 8 684
На Аглика, Твърдица халатите за баня са много хубави.
В сайта им почти нищо няма аз купих от Метро по Коледа.
Отвън е плюш, а вътре много хубава попиваща хавлия. Памук.
Предполагам имат фирмен магазин.

Общи условия

Активация на акаунт