Парфюмни размисли и страсти - 268 януари 2022

• 64 713
  • 682
  •   1
Отговори
# 405
  • by the sea
Добро утро,
искам и аз сняг, ама  в този град едва ли ще ме огрее.
Все пак е студено и мрачно и реших да се сгрея с Bois d'Amande

# 406
Добро утро!
Парфюмната ми дреха днес е By Kilian Kissing, страхотна, млечно-опушена сладост.

# 407
И при нас напада сняг. Навън е слънчева зимна приказка, идеална за препечени лешници и всякакви ядкови и не-ядкови гурмета.
Аромат за деня:

Ще извадя и Mandorlo d Sicilia, приноси ми се.

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 10:22 от Dez

# 408
Вчера обаче беше по-топло и си купих "So Blue" на Мансера предвид копнежа за лято. Кристалносвеж и ми напомня за огромна, спокойна (неразвълнувана) вода. Много летен.
Днес се върнах към "Opulent musk", тъй като е зима, та зима. Nature Snowflake

# 409
  • София
Днес се радвам на последните капки от тази красота.

# 410
При нас у дивия северозапад сняг няма,ама дъжд колкото искаш.Днес облякох тази красота.❤❤❤

# 411
  • София
Чудих се, чудих се тази сутрин, и накрая пак любимата комбинация ауд и рози.. този път Exuma Profumo Rosa.. много симпатичен, макар и леко по-ефирен от други такива комбинации (но то пък в сравнение с Oud Ispahan доста неща изглеждат нежни и ефирни, та Wink )

А в офиса сутринта още миришеше на L'Artisan Amour Nocturne, който поднових снощи преди да отида на тренировка Simple Smile

# 412
Добро утро! Ето ни зима, сняг, тишина... Каква парфюмана "дреха", ще "облечете днес"? Пожелавам на всички спокоен и хубав ден! Heart
Alien EDP за мен. Винаги ме кара да се чувствам уютно и в безопасност, а в момента точно от това се нуждая.
Скрит текст:
Днес ми откриха нов здравословен проблем, надявам се скоро да има решение.

# 413
Вчера и днес съм с ARMANI Sì Fiori.

bell_87,
Скрит текст:
бързо да се намери добро за теб решение и бързо възстановяване

# 414
Днес любимата ми комбинация роза уд

Обаче от пуловера ми се носи нещо много, много приятно и ми се струва , че това е Ани - на следваща промоция първа ще го взема .....

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 11:13 от macadamia

# 415
Леле, тази тема върви доста бързо, за разлика от от избора ми за мъжки аромат на любимия Blue Heart
Браво ! За жалост аз не разбирам изобщо от аромати, а и нямам възможност да се запознавам с такива. Та да се върна на моя въпрос.

"Здравейте,
Чудя се от вчера дали да не поръчам на моя мъж един Montblanc Explorer на сляпо, за ежедневно носене. Например Karl Lagerfeld носеше и му допадна. Но ползва няколко и хем му омръзна, хем не дотолкова хареса.
Доколкото го разбирам напоследък, може би след прекаран Ковид, не иска тежки,сладникави, ориенталски аромати.  А по-свежи. Евентуално за насоки, до около 50-60 лв

В съседната тема писаха за Шанел спорт, струва ми се, че би му допаднал, но сумата не е малка за "на сляпо"
Хем искам нещо по-така, хем не ми се рисува със скъпите. Ако знам, че ще се хареса, ще взема, но ... няма къде и да тестваме...
Моля за идеи Simple Smile и благодаря предварително "

Бях писала, и някои от вас благодаря, че се включиха, но аз се разколебах. И по-конкретно с Versace Pour Homme Versace. Той напоследък си харесва само Versace Man Eau Fraiche. Обаче аз искам нещо малко по-зимно, макар докато избера тя май зимата ще свърши Simple Smile)) Имаше и Бърбъри, от преди, ползва го докато свърши, ама изхвърлих кутия и бутилка и не помня кой беше точно. Може би този Mr. Burberry Eau de Parfum.

Цената би могла да е 80-100 лв

Пиша тук отново, защото милият съфорумник Deetron, пожела да помогне отново Simple Smile

# 416
Любимият ми мъжки парфюм е Boss Bottled. Обожавам го, много траен и излъчващ. Според мен е safe blind buy и обикновено в Парфимо и на много добра цена. Винаги го поддържам в наличност за приятеля ми за мое удоволствие. Heart Eyes

# 417
+ 1 от дивия северозапад, ама ни сняг , ни дъжд -- само вятър 🤦‍♀️ Сняг виждам само на новините.🙄

Вчера получих Black Opium Extreme и днес съм си с него от ставането ❤

# 418
  • Габрово
Парфюмни, питах ви няколко пъти ,наистина ли нищо ли не знаете за парфюмите на Loewe ?

# 419
Доколкото помня съфорумката develfen е тяхна почитателка и тя би могла да се включи.

Общи условия

Активация на акаунт