Парфюмни размисли и страсти - 268 януари 2022

• 64 710
  • 682
  •   1
Отговори
# 390
Много от вас, познават много добре аромата! Моля ви, кажете ми (хипотетично, защото съм си обещала), Kilian Adults, става ли за покупка на сляпо? Heart

# 391
Много от вас, познават много добре аромата! Моля ви, кажете ми (хипотетично, защото съм си обещала), Kilian Adults, става ли за покупка на сляпо? Heart
Не, въобще.

# 392

Не, въобще.
Ясно! Разбрах! Много благодаря, Денси! Heart

# 393
Не, въобще.
и от мен-твърдо Нье Grinning

# 394
Получих Silk Blossom Jo Malone от Скарлет, май никой не е писал за него в темата.

Приятен, ефирен, освежаващ аромат за пролет-лято без да е нещо уау. Слаба трайност, никаква проекция, но това май не е изненада за марката. Усещам цитруси предимно (по пирамида ги няма, но аз това усещам осезаемо) и цветя. Много ми напомня на Moschino Funny, но този на Джо Малоун е по-дамски, има цветя освен сочните цитруси и не е толкова младежки.

И аз го получих днес и също главно цитруси усетих, помислих, че нещо бъркам, като никъде ги няма в пирамидата. Първа среща с бранда ми е, но нещо не ме впечатли.

# 395
  • Бургас
Никакъв цитрус не усещам пък аз, цветя, нежда пудра и нелиотроп. Кайсията не я подушвам. Много нежен и ужасно нетраен.

# 396
  • Габрово
Запознати ли сте с
https://www.fragrantica.com/perfume/Diptyque/L-Ombre-Dans-L-Eau-3962.html ?

и какво харесвате от Loewe ?

# 397
  • София
Здравейте!
Няколко думички  за Ysl Black Opium Neon и Marc Jacobs Daisy? Стават ли за покупка насляпо🙄
Благодаря Ви! 🌺

# 398
  • Бургас
Здравейте!
Няколко думички  за Ysl Black Opium Neon и Marc Jacobs Daisy? Стават ли за покупка насляпо🙄
Благодаря Ви! 🌺
Парфюмите са съвсем различни. Дейзи е свеж, зелен, елегантен, Неоновият опиум е ..... ами като всички от серията, сладък и секси /всичките от серията носят едно и също ДНК и въпреки разликите имат и много прилики/ Вторият за мен е по............ харесван, не бих го нарекла безрисков. Предвид обаче факта, че цената им не е съвсем ниска, не мисля, че стават за сляпа покупка. Не е като да хвърлиш 30-40 лв и да си кажеш ....ми карай, все някак  ще си го изпръскам, ще го дам на дъщерята, ще го подаря на приятелка....

# 399
Добро утро! Ето ни зима, сняг, тишина... Каква парфюмана "дреха", ще "облечете днес"? Пожелавам на всички спокоен и хубав ден! Heart

# 400
  • София
. Яна., благодаря ти!🌺 Ще помисля на кой да се спра, но впредвид това, че обичам по-сладникави вероятно ще заложа на втория 😊

# 401
Добро утро! Ето ни зима, сняг, тишина... Каква парфюмана "дреха", ще "облечете днес"? Пожелавам на всички спокоен и хубав ден! Heart
Бронз Тонка Каролина Ерера избрах днес. Перфектен е.

# 402
  • София
Не ме чака нито тих, нито спокоен ден, но се спрях на Angels' Share Heart Exl

# 403
Добро утро и хубав ден!
Днес в студа Aqua Alegoria Granada Salvia
Приказно красив е в студа и много траен.
Браво на Герлен!

# 404
  • София
Aз съм с Amouage Imitation
https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Imitation-Woman-49851.html
В приказна омагьосана гора се намирам, като времето навън.

Общи условия

Активация на акаунт