Парфюмни размисли и страсти - 268 януари 2022

• 65 238
  • 682
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
И аз също се интересувам.

# 316
Аз го имам. Не ми мирише особено креместо.
П.П. Момичета, любопитни са ми парфюмите на Guess. Някой, ако е ползвал техни, може ли да сподели впечатления? Heart

# 317
П.П. Момичета, любопитни са ми парфюмите на Guess. Някой, ако е ползвал техни, може ли да сподели впечатления? Heart

Guess Seductive Noir е много хубав , купих го за подарък и се хареса от всички 10 човека които присъстваха. За цената си просто страхотен Simple Smile

# 318
Здравейте, някой може ли да сподели мнение за ETAT LIBRE D'ORANGE ARCHIVES 69? Предварително благодаря много!

# 319
Здравейте! Търся нещо близко/ аналог на she wood, който изчезна.

# 320
  • София
Познавам този - Guess 1981 Indigo for Men  / https://www.fragrantica.com/perfume/Guess/Guess-1981-Indigo-for-Men-48799.html

Скрит текст:

Много е хубав, като го намирам напълно за унисекс и мисля, че за много от момичетата в темата ще е идеална пролетно-лятна кокосово-смокинена находка. Поне за мен, не звучи евтино или претупано, колкото там да има нещо. Усещам чудесен баланс между нотките и го намирам за отличен бюджетен избор за пролетта.

# 321

Аз доста години, когато нямаше пари за скъпи парфюми( и сега имам наличен) , си купувам Guess Seductive - прекрасен ми е, просто толкова е нежен.За мен е един от най-хубавите парфюми( като мирис, трайност 10 мин😅).Това лято се запознах с Code на Армани (класическия) и доста напомня на него, само че съответно Арманито е къде къде и като трайност, и като цена.

Другият, който бих си купила отниво е Seductive Noir - много прилича на Мон Интенз, но е някак по-мек аромата и не чак толкова рязък.Понеже имах и Интенз по същото време ги сравних - Guess дори повече ми харесва.
И за моя изненада - добра трайност, съвсем прилична (няколко часа си държи).

.

# 322
  • Бургас

Здравейте,дъщеря ми изпръска поне 4 или 5 шишета от Guess Seductive ,винаги забележим и с много добра трайност.

# 323
# 324
  • Mostly in my mind
по препоръка на познати и много хубави отзиви поръчах днес I want choo. дано си допаднем. Simple Smile

# 325
  • Pazardjik
Може ли мнение за After Sunset by Kilian, как е като аромат,трайност?Става ли за поръчка на сляпо?

# 326
  • Бургас
по препоръка на познати и много хубави отзиви поръчах днес I want choo. дано си допаднем. Simple Smile
Ако харесваш Обувката, би трябвало и този да ти хареса.За мен имат голяма прилика.

# 327
И аз го пробвах, за мен няма нищо общо с Обувката. За моя нос е лек и елегантен пролетен парфюм с много ниска трайност при мен поне в този сезон. Не ме впечатли особено и няма да го купя. Първата асоциация когато го пръснах беше Lancome Idole и Boucheron Quatre. Такъв вайб ми носи. Под "Обувката" разбирам класическата и все по-рядко я нося /имам дооста мостри от нея и добре, че не взех бутилка/. Нейно единствено дупе за мен си остава Al Haramain Rawaa.

# 328
Може ли мнение за After Sunset by Kilian, как е като аромат,трайност?Става ли за поръчка на сляпо?
Добър е. Наскоро беше коментиран тук. Според мен става за поръчка на сляпо, нищо чак толкова неприятно не откривам в него, не вярвам непоправимо да Ви отблъсне.

I want choo и Al Haramain Rawaa имат общо, но първият е с по-мек и кремест завършек, а вторият  е някак по-праволинеина и леко  минорна версия.

# 329
И аз го пробвах, за мен няма нищо общо с Обувката. За моя нос е лек и елегантен пролетен парфюм с много ниска трайност при мен поне в този сезон. Не ме впечатли особено и няма да го купя. Първата асоциация когато го пръснах беше Lancome Idole и Boucheron Quatre. Такъв вайб ми носи. Под "Обувката" разбирам класическата и все по-рядко я нося /имам дооста мостри от нея и добре, че не взех бутилка/. Нейно единствено дупе за мен си остава Al Haramain Rawaa.

Знам какво искаш да кажеш, но на български е голям смях. Joy

Който не иска I Want Choo да го прати на мен. Stuck Out TongueЧудесно креместо се развива на моята кожа, а не харесвам Idоle, нито Quatre. Не са мой тип аромати избщо.
Не съм го купила само защото бройката ми налични вече ме притеснява, и ще се съсредоточа върху довършване на минимално 50 парфюма, преди да купя нов. Това е мега амбициозен план, да видим.
Нямам "пълнеж". Всичко ми е любимо, освен няколко несполучливи подаръка. Защо продължавам да трупам не ми е ясно.

Аромат за деня: Разкошна креместа и землиста тубероза, с лек кайсиен нюанс:
Снимката е от нета.

Общи условия

Активация на акаунт