Парфюмни размисли и страсти - 268 януари 2022

• 64 709
  • 682
  •   1
Отговори
# 435
Привет,
двоумя се между Van Cleef & Arpels - Bois dore и Guerlain - Mon Guerlain, ще съм благодарна запознатите да изкажат мнение Simple Smile

# 436
  • София
Скрит текст:
Влизам с питанка,този аромат става ли за 21год.младеж ? Ако е " да",искам да го изненадам и ще поръчвам на сляпо.

Mimeto74 - става идеално.  Smiley

# 437
Благодаря ,да поръчвам тогава докато има.

# 438
  • Бургас
Привет,
двоумя се между Van Cleef & Arpels - Bois dore и Guerlain - Mon Guerlain, ще съм благодарна запознатите да изкажат мнение Simple Smile
И двата са прекрасни, но аз съм за Мон.Те всъщност нямат нищо общо.

# 439
  • Neverland
Петък вечер ...в Парфюмни размисли и страсти....
Но всъщност .....
Хм...седя  в удобно кресло на класен пиано бар CocktailInnocentMusical Keyboard
Опууушена яко с VANILLA DIORAMA ...в очакване на вечерта :
В началото се обърквам...като че ли съм в църква...усещам тамян ,свещи ,ванила и ...тютюн...

Изведнъж с плахи стъпки се промъква  Mercy On Me...и всичко се успокоява Blush

Приятен уикенд момичета  Blue Heart Хубаво е да бъдем себе си Yellow Heart

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 23:48 от Ana Maria

# 440
  • в Кошера
Да помоля за сравнение на Cartier La Panthere Parfum и Cartier La Panthere Edition Soir EDP.
Първият познавам и харесвам много (за разлика от Cartier La Panthere EDP).

# 441
  • Бургас
Tyra, имам нощният и едТ, предпочитам вторият, но най-хубав е едП. Приличат си едп и нощният/вечерен?, но едп ми е по-хладен и елегантен, Соа е по-плътен, по-засладен някак .... от кое точно, не зная, но така го усещам.

# 442
Нямат много общо Пантерите Парфюм и Соар. В първия има османтус, а Соар е елегантен белоцветен с щипка едва доловима анималистична нотка, всеки посвоему красив,  поне според мен. Харесвам много и двата, също и едт.
Едп не ми допада.

# 443
Харесвам и нося само Соар версията.

# 444
Искам да се похваля, че се влюбих в Де Марли Дарси. Отдавна не ми се беше случвало толкова да харесам парфюм. Познавам основно мъжките на Де Марли, вземала съм за подарък - няма грешка Simple Smile

# 445
Добро утро! Ето ни зима, сняг, тишина... Каква парфюмана "дреха", ще "облечете днес"? Пожелавам на всички спокоен и хубав ден! Heart
Тук сняг няма. Зима да, със силен и студен вятър. Но мен цял ден ме топли https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Ameer-Al-Ou … se-Oud-64947.html. Продължавам да съм обвита в топлия му воал 😍

# 446
Добро утро!
Може ли да помоля за мнение за тази колекция на Нина Ричи? Пробвала съм само Caresse, а ми се иска да си купя нещо класно, дамско, секси, изненадващо. Има ли сред тях някое което да си заслужава вниманието?
Ще купувам на сляпо.
Благодаря!

# 447
  • The Evergreen State
Два дена поред се случи да съм в мола и двата дни си пръскам на ръката L'interdit Givenchy. Много хипнотичен и секси, в базата леко ми напомня на Elie Saab Le Parfum. Бях си го купила преди време но го върнах, някакво главоболие ми причиняваше което сега го няма и много се радвам че е така. Пълна наслада е този парфюм, дори получих комплимент за него. Ще го мисля определено.

# 448
Фрагрантика ме изненада с рецепта и свързването ѝ с аромата на Wonder Bouquet на Mugler
Тестото за плюшки втасва, но ми е интересно къде човек може да тества серията Les Exeptions? Една мостра на Oriental Express се изпръска вкъщи и този мъжки аромат с красотата и класата си ме кара да мисля, че и дамските ще са подобни.
Някой с отзиви за тези творения на Mugler?

# 449
Добро утро!
Може ли да помоля за мнение за тази колекция на Нина Ричи? Пробвала съм само Caresse, а ми се иска да си купя нещо класно, дамско, секси, изненадващо. Има ли сред тях някое което да си заслужава вниманието?
Ще купувам на сляпо.
Благодаря!

Познавам само черната роза от колекцията и много я харесвам, а по принцип изобщо не съм по розите. Тази ми мирише на тъмночервена, красив и елегантен аромат е.

Общи условия

Активация на акаунт