Изпитани сайтове за парфюми - януари 2022

• 100 452
  • 989
  •   1
Отговори
# 720
Както казва Милен цена без аналог на пазара TF Bitter peach 225 лв за 50мл тестер
https://www.parfumi-shop.net/product/39182-tom-ford-bitter-peach-b-o.html
Голямо БЛАГОДАРЯ.

# 721
# 722
Ирисът също много изгоден в Парфюми-шоп. Знам, че много хора в темата го харесват.

# 723
Да споделя за оферта забелязана в ФБ, Висша козметика предлагат отливка 10 мл за 16 лв на много Монтали. Пише само днес!
Скрит текст:
Full incense
Gold flowers
Starry nights
Aoud greedy
Amber musk
Pure gold
Musk to musk
Intense tiare
Ristretto intense cafe
Wood and apices
Dark aoud
Mukhallat
Silver aoud
So amber
Vanilla extasy
Aoud leather
Aoud shiny
Oudrising
Black aoud
Aoud lavender
Bakhoor
ARABIANS tonka

# 724
Здравейте, момичета. Току що си поръчах един парфюм от сайта parfimo.bg, тъй като видях доста хубави отзиви за парфюмите от там в тази тема. Поръчах си тестер, защото е намален, но цената ми се струва прекалено ниска-за 100 мл 33 лв. Парфюма е на Chopard happy chopard lemon и е намален от 44 лв на 33 лв. Може ли някой от вас който е експерт да изкаже мнение дали парфюма е оригинален? Прилагам и линк https://www.parfimo.bg/chopard-happy-chopard-lemon-dulci-eau-de- … ni-100-ml-tester/

# 725
Здравейте, момичета. Току що си поръчах един парфюм от сайта parfimo.bg, тъй като видях доста хубави отзиви за парфюмите от там в тази тема. Поръчах си тестер, защото е намален, но цената ми се струва прекалено ниска-за 100 мл 33 лв. Парфюма е на Chopard happy chopard lemon и е намален от 44 лв на 33 лв. Може ли някой от вас който е експерт да изкаже мнение дали парфюма е оригинален? Прилагам и линк https://www.parfimo.bg/chopard-happy-chopard-lemon-dulci-eau-de- … ni-100-ml-tester/

Всичко е точно със сайта,не се тревожете.

# 726
Имам ги и 2та и от същия сайт съм ги купила. Супер са ароматите, но за по-топло време.

# 727
Благодаря много за отговорите. Аз имам вече един на Chopard happy felisia Roses, но е куван от notino.bg и нямах проблеми. Но тук цената ми се стори прекалено ниска, защото в notino беше 105 лв и то с намаление.

# 728
Имам един странен въпрос. При ежевечерното ми потапяне в колекцията от аромати без да искам забелязах тази 30-тица на Ла Бел от Делириум, носена само веднъж не прекалено щедро полупразна с бутилката надолу. Ще ми е интересно да разбера дали всички са така или моя е дефектен.

# 729
MarylinM, имам спомен, че са коментирани стотиците, че сока не е до горе- за нов парфюм говорим. Предполагам, че е същото и при малките флакони. Ето моят Ле парфюм 50мл.- пръскано е 4-5 пъти.

Чак сега успях да видя твоя до къде е...наистина полупразен...Странно. Дано се включи някой с трийсетичка.

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 18:20 от Анонимен

# 730
Дано е така, защото разликата е потресаваща, а пък флакончето малко изглежда.
Твоят изглежда наред. Моят е до под гърдите.

# 731
Имам 30 -ца ,но е от Нотино,утре ще снимам на светло.Имам го от скоро и е пръснато 2-3 пъти.

П.П. Успях и на тъмно.

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 18:50 от Mimeto74

# 732
Аз имах 30 мл. Не е при мен, за съжаление, за да изпратя снимка, но в обърнато положение липсваше точно един пръст..

# 733
  • виртуално
30 от нотино
пръскала съм 3-4 пъти
да не го ползва и някой друг у вас?

# 734
Благодаря, момичета. Няма кой да го ползва освен мен… и, една студена вода.

Общи условия

Активация на акаунт