Изпитани сайтове за парфюми - януари 2022

• 100 451
  • 989
  •   1
Отговори
# 735
Мисля,че е повече от добре.Поръчах да изненадам младежа,дано не влиза тук.
Благодаря на Deetron за споделеното.

# 736
Здравейте, търся код за отстъпка за този сайт
https://www.my-origines.com/
Някой случайно да има? Simple Smile
Обикновено дава код при регистрация на имейла - аз лично въртях едно колело на късмета и ми се паднаха 3-4 подаръка - някакви мострички. Интересно, че заедно с мостричките и крайната сума падна с 2 евро Grinning . На теб не ти ли даде такъв код при регистрирация или не си се регистрирала? Допълвам, че аз използвах немската разновидност на сайта, има френска и белгийска - не знам при тях как е.

# 737
Здравейте, някой има ли код за makeup? Simple Smile

# 738
  • София
Защо ми трябваше да го виждам този код в Делириум. Изгорях с един Frederic Malle Stuck Out Tongue Winking Eye
Жалко само, че не дават да си избереш моста на съответната марка да пробваш или дори друг парфюм, ами някакви ненужни кремчета...

# 739
  • София
Здравейте, някой има ли код за makeup? Simple Smile
Няма кодове за мейкап.

# 740
Защо ми трябваше да го виждам този код в Делириум. Изгорях с един Frederic Malle Stuck Out Tongue Winking Eye
Жалко само, че не дават да си избереш моста на съответната марка да пробваш или дори друг парфюм, ами някакви ненужни кремчета...
кой кой Simple Smile
Аз имам прокоба и не мога да си купя парфюм над 200лв, все нещо се случва и или не ги получавам или ги връщам. До тук съм с 3 случая за януари...

# 741
  • София
Promise Heart Eyes мисля да е пръв и последен за тази година. Нали си бях обещала да не поръчвам Grinning
кой кой Simple Smile
Аз имам прокоба и не мога да си купя парфюм над 200лв, все нещо се случва и или не ги получавам или ги връщам. До тук съм с 3 случая за януари...

# 742
и чанти Joy

# 743
И аз да дам моите 10 точки

Цена без аналог (както стана модерно😃)

И код newyear Wink

# 744
И аз да дам моите 10 точки
Цена без аналог (както стана модерно😃)
Скрит текст:
И код newyear Wink

magicjo би казала: "Кодът New Year не прие, но december - да." Simple Smile

+

50 мл. на Miss Dior Eau de Parfum 2021 отнова наличен: https://makeup.bg/product/609522/

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 07:01 от Milen™

# 745
# 746
В Делириум 20 % с код Secret20 , хваща всичко.

# 747
В Sephora The Mall има повечето парфюми на Atkinsons - може да се тества.

# 748
в Елф, за уикенда, 20-на продукта.
http://www.elfragrance.bg/uikend-oferti-c-251.html

# 749
  • Стара Загора
Цената не е особено добра май, но пък всичко на Ермес ми се струва много поскъпнало напоследък. Особено като видях колко струва Еликсира 100 мл. 🙈

Няколко думи да кажете за този

Общи условия

Активация на акаунт