Изпитани сайтове за парфюми - януари 2022

• 101 173
  • 989
  •   1
Отговори
# 165
  • There I was on a July morning
--------------------

В дъглас ми излезе промоцията им за безплатна доставка с бюти карта и -10% ( около  Нова година)  и тогава поръчах за сестра ми едно червило.
Да, беше намалено на 30 лв, но ми добавиха и доставката от 4 лв.
Да, взех си поръчката, но ме издразни  това, че не си спазват условията.
Не видях никъде минимум стойност, за която евентуално да важи тази БД.

БД по Нова Година беше за суми над 80 лв. Имаше много хубави оферти на Margiela и червила на Джефри Стар по 19 лв.
Кодът 10% за нови клиенти си важи и при промоционални, вече намалени продукти.

Благодаря, не знаех.
От Бюти зон ми отговориха ,, понякога'' се отразява като отстъпка от продуктите.
Аз се регистрирах преди нова година, извадих си карта, абонирах се за бюлетина, никаква отстъпка не ми се появи в кошницата, нито ми изпратиха код за новорегистрирани. Сега искам да поръчам нещо, което е на редовна цена и ми намалява само с текущия код HEPPY15?

# 166
Отстъпка в Emag:

20% намаление на Всички парфюми и подаръчни парфюмни комплекти с код: discount.

Кодът важи само за артикули от тези категории с продавач Emag и активен до 09.01.2022г.

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 18:42 от fena123

# 167
Немците от Parfumerie Kirner нещо се моткат с моята поръчка или поне срещу 11.50 евро очаквах по - бързо движение.
С Мосю или Килиън щеше да е при мен вече.

# 168
VRay, благодаря, на моя JPG дъното на бутилката e абсолютно гладко.

# 169
Доста съмнително. Парфюма е уникален и изключително траен , виж как се представя този , освен това трябва да има надпис Jean Paul Gautier под капачката (на самия sprayer). Ако имаш нужда от други снимки , няма проблем да снимам. Simple Smile

# 170
VRay, има надпис, да - в предната част на бутилката. Благодаря ти, ше пиша на Делириум.

# 171
Еее, от вчера го мисля този scandal /даже от миналата година Joy / и пак се разколебах. Тъкмо си казах, че до довечера ще го реша... Два дни разносвам мостри на scandal и scandal by night и се чудя дали ми трябва. Това обаче ми идва в повече. В магазина от който си взех комплекта на Olympea има и същия комплект scandal, но 80ml+BL. Дъното също е гравирано, като това, показано от VRay. Единствено не открих бач код. Между капака и продуктите имаше нещо като прозрачен лист от PVC. Другия scandal в Делириум е 50мл. Инфото е от тях, а въпросът ми беше провокиран от това, че точно в същата опаковка има и 80+BL.
Ще е от полза имащите го да споделят как е при тях бутилката.
И още един въпрос. Мога ли при доставка с куриер да платя с терминал+кеш или трябва да е изцяло по един от двата начина?

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 19:37 от mimoza7710

# 172
За мен SCANDAL е един от най-добрите парфюми изобщо, като се има предвид че харесвам много сладки аромати, изобщо не съжалявам че го купих ( 80мл +10мл+ BL за 135лв беше доста добра оферта). Сега съм в дилема за La Belle , но за последния месец се сдобих с 3 комплекта Scandal, La vie est belle и Armani Si и ако купя още нещо ще е too much 😂

# 173
  • BG-DE
Имам комплект на Скандал, поръчван от  Flaconi.de изглежда по абсолютно същия начин като снимките на Vray. Понеже е от преди две години надписа вече почти не се вижда.

# 174
  • виртуално
не е парфюм, но мисля че е 25лв е добра цена
https://www.notino.bg/lancome/genifique-advanced-podarchen-kompl … ozhata-na-liceto/

# 175

Чудесна цена е, преди време исках да тествам продукти за грижа на Lancome, но си пуснах няколко клипа в you tube в които тотално ме отказаха от тях … Ще се радвам ако някой сподели мнение от личен опит Simple Smile

# 176
Хубава работа, аз го поръчах и платих веднага и сега лоши били продуктите.
Бързо споделете какво е лошото че да се разправям утре с отказване на поръчката.
От доста време следя същия комплект, но в ОЛХ и там е 44 лева, затова и не се замислих за покупката.

# 177
  • Пловдив
Много благодаря за споделената оферта❣

# 178
  • ново
И аз, да не остана по-назад Simple Smile

# 179
Хубава работа, аз го поръчах и платих веднага и сега лоши били продуктите.
Бързо споделете какво е лошото че да се разправям утре с отказване на поръчката.
От доста време следя същия комплект, но в ОЛХ и там е 44 лева, затова и не се замислих за покупката.

В нотино доставката мисля че в момента е беплатна. Относно самите продукти, написах в youtube - Lancome skincare и изгледах клип в който обясняват за съставките,  за мен са важни и се интересувам от всеки крем или какъвто и да е продукт който купувам. В общи линии се обяснява как съставките оставят впечатление за много добър резултат след използване, но са вредни в дългосрочен план. Това ме отказа от покупката.

Общи условия

Активация на акаунт