ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 108

• 53 472
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте! Някой пробвал ли е режима на Атанас Узунов? За два месеца на него, спазвайки го 99 % отслабнах 5 кг. Но все пак това не е ли много бавно? Благодаря предварително за отговорите?

Не знам за режима, но според мен за отслабването не е. Гледай да отслабваш здравословно. Колко кг имаш за сваляне? Освен тези 5?
   Още 6. Не са много Simple Smile Имам търпение. И мисля, че след като премахнах вредните въглехидрати, и всякакви сладки боклуци и наблегнах на чисти мазнини, зеленчуци и чай - тялото ми се чувства добре, просто хората, които са на този режим споделят, че отслабват по - бързо. Не знам дали 2 кг. и половина за месец не е малко бавно. Аз и спортувам три пъти седмично, но по щадящо защото бързо трупам маса.

# 346
Не в бавно въобще, много си е добре. Имай предвид, че ако имаше не 10 кг, а 50 кг за сваляне, в началото сигурно щеше да свалиш повече (много от което вода). Добре напредваш, продължавай така!

# 347
Не в бавно въобще, много си е добре. Имай предвид, че ако имаше не 10 кг, а 50 кг за сваляне, в началото сигурно щеше да свалиш повече (много от което вода). Добре напредваш, продължавай така!
Благодаря от сърце, че ми давате кураж! Явно съм на правилен път! Yellow Heart

# 348
Разбира се, търпение, постоянство и не го мисли много и до лятото ще си бомба за бикини сезона Wink . Храни се здравословно заради себе си, не заради килограмите. Погледни в темата за домашните тренировки, има линкове към клипчета с упражнения, които можеш да правиш вкъщи - има различни нива на трудност и нямаш нужда от уреди. Отделяй по 10-15 минути на ден дори, все е нещо.

# 349
Разбира се, търпение, постоянство и не го мисли много и до лятото ще си бомба за бикини сезона Wink . Храни се здравословно заради себе си, не заради килограмите. Погледни в темата за домашните тренировки, има линкове към клипчета с упражнения, които можеш да правиш вкъщи - има различни нива на трудност и нямаш нужда от уреди. Отделяй по 10-15 минути на ден дори, все е нещо.
  Благодаря!!! Ще погледна и ще се възползвам от съвета! Relaxed

# 350
Лошо..мноого лошо Cry  Joy отпуснах му края. Всичко стана много бързо даже и аз не разбрах как къде отидоха 12 шоколадчета...трябва ни предупреждават))

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 21:16 от Didity02

# 351
Лошо..мноого лошо Cry  Joy отпуснах му края. Всичко стана много бързо даже и аз не разбрах как къде отидоха 12 шоколадчета...трябва ни предупреждават))

Голяма работа.. 3000 калории нищо не са☺.. Няма страшно 👍

# 352
  • France
Идвам за да се похваля - отслабнала съм с почти кг (800гр). Сега остава и да ги задържа, и да продължа да свалям. Hands Pray

# 353
  • Наблизо
Аз задържам,но напоследък я палачинка,я солета.Не е много на фона на деня,но в един момент става доста за диета.
Не бързам обаче,искам да е трайно.

# 354
Аз уж съм режимна ама не ми се получава..вртя -2кг, и после пак +1.
Трябвя яко глад и движение.

# 355
  • Пловдив
Гладът е най-неправилният избор.
Знаете приказката "цял живот гладен и дебел".
Трябва да се яде редовно, но правилните неща в правилни количества, много вода и умерено движение. 😉

# 356
При мен горната схема не работи.
Не бих казала, че съм дебела, има какво да се желае.
С редовно ядене обаче натежавам, при строг режим свалям.

# 357
  • France
Само, че не може цял живот да караш на глад. Когато се отпуснеш, пак ще надебелееш. Ето ти йо-йо ефект. Трябва да намериш баланса.

# 358
Глад, в чистия му вид, не. Не е добре за дълготрайно отслабване. Говоря за хранене от рода на "5 солети и една ябълка". Това е глупост.
Аз под "глад" разбирам чувство на глад. Ял си, приел си нужните калории, но въпреки всичко чувстваш лек глад.
Тогава не трябва да похапваш, да дояждаш, досипваш...
С воля и тренинг се свиква да се яде по-малко.

# 359
Не знам за вас, но аз явно много пъти само си мисля, че съм гладна, но всъщност не съм. Често като пия вода някак си ми се изпарява глада. Случвало ми се е вечер да ми се струва, че съм гладна, да не ям, и сутринта се събуждам и ми е тежко дори и не ми се яде поне до обяд.

Общи условия

Активация на акаунт