ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 108

• 53 456
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
не спортува  Essentiall
4ри кг се усещат, или батерията ти е за смяна или не знам и аз какво
снимки в огледалото практикувам аз, метъра не знам как го слагам, но мерките ги докарвам едни и същи на различни килограми
а в огледалото истината за шкембето лъсва в пълен блясък Laughing

# 391
Херзен, много добре ме познаваш. Simple Smile

Не спортувам, защото нямам никакви сили за това, нито успявам да намеря време.
Сутрин едва ставам, вечер съм като пребита и като се прибера започвам с домакинска работа, готвене и т.н.
Не знам хората кога и как успяват да спортуват и искински им завиждам за това.

За сантиметъра аз гледам винаги на едно и също място да меря. Огледалото...то какво да каже, шкембето след две секцио си ми виси и това оправяне няма, освен абдоминопластика.

# 392
  • France
Ако не спортуваш, може 1700 да са ти много. Аз водя сравнително активен живот и толкова са моите калории средно на седмица. Ако смартуочът ги мери правилно, разбира се.

Опитай се в свободното ти време да вървиш сред природата - в някой голям парк например. Това ще ти даде тонус и няма да си така уморена.

# 393
честно да ти кажа и аз не знам хората как намират време да спортуват
сега съм съм хоум офис и в пауза между два проекта, т.е работя не повече от 4ри часа на ден
ами то фитнеса и йогата са си други 4ри часа
фитнес - пон и петък, йога - вторник и четвъртък и тя седмицата свършила
а герой като Сиската в 5:30 във фитнеса.... за това думи нямам

но пък за тия два месеца видях разликата между диета и диета с тренировки

1700 са много, тренера ме е сложил на 1200, които естествено трудно спазвам,
но поне се старая да са мах 1300-1350

# 394
Херзен, аз цяла година държа 1200-1300...но просто в един момент човек се изморява физически, психически.
Да, вдигнала съм калориите, но пак не ям торти, пасти, хляб и макарони.
Винаги съм си го позволявала това (да кажем пица, или малко паста) веднъж седмично или по-рядко, така че не съм се нахвърляла на такава храна, заради лишения.

Няма как да стана в 5.30ч, едва ставам в 6.30ч.
Не ми стига съня и се чувствам като пребита от доста време. Събуждам се изморена, буквално.

# 395
Смятала съм си много пъти с калкулатори различни , но нека попитам и вас за всеки случай . На 37 г съм, 72 кг, 165 см висока. Не тренирам, работя на бюро. Може ли да ми кажете колко калории на ден трябва да приемам, за да отслабвам ?

# 396
# 397
Смятала съм си много пъти с калкулатори различни , но нека попитам и вас за всеки случай . На 37 г съм, 72 кг, 165 см висока. Не тренирам, работя на бюро. Може ли да ми кажете колко калории на ден трябва да приемам, за да отслабвам ?

Почти всеки калкулатор ще ти изкара че трябва да приемаш към 1600ккл за задържане, и в зависимост с каква скорост искаш да сваляш, вадиш 300-500ккл.

Херзен, така де...ама моите 4кг, трябва да са дошли от поемането на 32 000ккл допълнително за 2месеца. Което не се е случило реално.

# 398
  • France
Въпросът е при такъв голям калориен дефицит за колко време отново ще си ги върнеш? Личното ми мнение е, че повече от 200 (дори и това е много) е вредно.

# 399

# 400
Вече 1 месец съм на 1200-1300 калории на ден и не се случва нищо, та затова реших да питам нещо да не бъркам изчисленията:) Евентуално остава варианта да ям повече калории отколкото аз си мисля (смятам и тях с калкулатор), но едва ли са много повече от 1200-1300. А и имайки предвид, че ям веднъж дневно , а досега ядях по два пъти, т.е. махнала съм цяло едно хранене...Не разбирам защо килограмите ми не падат. Иначе съм се поприбрала Simple Smile Усещам по дрехите.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 11:48 от kikokolin

# 401
  • France
Ползваш ли разни полуфабрикати и готови заготовки? В тях обикновено има много скрита захар и сол. Аз съм много резервирана относно пропускането на хранене. Защо не пробваш обратното - да ядеш по-често. Другото, което можеш да пробваш е да вкараш малко физическа активност. Половин - един час на ден ходене пеша например.

# 402
Малко ми е странно твърдението, че нищо не се случва, но пък има разлика в дрехите - значи се случва точно каквото трябва. Какво значение има едно число освен за вас самите? Спрете да измервате прогреса си само на кантара.

# 403
трети месец 1200-1300, един фаст 36 часа седмично, 4ри тренировки седмично
-3кг
отчайващо е, но това е положението
чакам да дойде пролетта, знам че се оправят нещата, когато слънчо изгрее

аз съм болна, извинете, че съм на всяка манджа мерудия днес Mr. Green

# 404
  • France
Скрит текст:
слагам го в скрит текст, защото не ми се влиза в полемики, но как спортуваш редовно и правиш фастове? Тези две неща се изключват взаимно. Сега, не знам какви са ти тренировките, нито морфологията, но тези калории ми се струват много малко. При всички случаи ти желая успех.

Общи условия

Активация на акаунт