ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 108

• 53 391
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • при моите деца .....
Herzen, не го приемам като заяждане...
Работя в училище, разстоянието от вкъщи до работа в 3.5 км...
Чакам с нетърпение да се стопли и да ходя пеша на работа...

# 541
  • Denmark
И мен ме мотивирахте днес Grinning

# 542
При мен показва за 23 хиляди крачки към 15км. Обикновено имам повече, ама телефона не винаги е в мен Simple Smile
Работя в голям склад за хранителни стоки, доставят поръчаните продукти. Моята работа е да събирам поръчки в торби, цял ден търча с грамадна количка и събирам каквото е поръчано. Няма време в което да не се движа, освен в почивките.

# 543

Това ми показва телефона, а гривната казва 10 500.
И калориите са различни.

# 544
Как се мерят крачките, наистина? При мен 10000 крачки = 6-7 километра.
Бих предположила, че колкото по-късокрак си, толкова повече крачки правиш на километър, само дето, нито съм висока, нито краката са ми до сливиците.

# 545
  • при моите деца .....
Не знам как се мери.
Аз използвам крачките за ориентир и мотиватор колко се движа...
Днес няма да успея да направя 10000 крачки....
На работа съм, след това на София....
Няма кога...
В училище в междучадията...
Хубав ден!

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 06:26 от * Боби *

# 546
Това с крачките не е особено точно, по добре да се гледат километрите. 
Отделно тези с гривните включително и аз...съм установила че "прави крачки" и само когато си движа краката.
Затова винаги има несъответствие между телефон и гривна.

Не мога да правя аз такива крачки дневно, няма къде и кога. Правя между 5-7хил сега в студа.

# 547
  • Denmark
Не знам дали е точно или не, но така разглобена не съм била от миналата пролет, когато бебето ми спеше само в движеща се количка. Sweat Smile Кардиото във фитнеса няма нищо общо. Thinking

# 548
Здравейте, аз преди тежах 51кг, но след като родих закотвих на 59 и не мърдам. Най-много са падна на 57 и дотам. Явно съм качила мускул от носене на детето? От вчера започнах коремни преси и диета без сладко и тестяно и пържено. Целият корем ми е схванат днес. Явно е имало ефект, само 30 направих и то от онези едновременно сгъвач крака към гърди. Това съм в момента и се надявам да изчистя мазнините по корема и краката.
https://imgur.coa/ByRw

Нямам сили да тичам и тренирам много. У дома мисля да отделям по 3 пъти седмично за коремни преси засега.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 14:14 от BringPeachess

# 549
Не искам да те разочаровам, но се съмнявам да си качила много мускул от носене на детето. Жените като цяло по-трудно качваме мускули, а тези, които го правят целенасочено, полагат доста сериозни усилия. Също така корем не се сваля с коремни преси.
Малко съм объркана от типа снимка, която си качила, но честно казано ми харесваш и не мисля, че имаш нужда от сваляне на килограми.

# 550
Възможно е. Но доста ми заякнаха краката и като стегна се оформя мускул по цялото бедро и честно казано това не ми допада.

Истината е че постоянно ям Макдоналдс и шоколад... и т.н. Ами снимката е от секси архива ми, ще я махна, не е много  одходяща да.

Четох назад ме пишете за л карнитина. И при мен нямаше ефект от пиене на голяма доза и лежане.. иска си явно тренировки, но нямам време за тях и все съм изморена.

Ще намаля калориите.

# 551
Не знам как си изглеждала на 51 кг, но ако изглеждаш сега така, независимо от килограмите, не разбирам какво не си харесваш на фигурата. Хората мечтаят да изглеждат така!

# 552
Благодаря. Сега четох, че belly fat се сваля с double crunches. Аз точно това правих.

# 553
BringPeaches, не разчитай, че от детето си качила много мускул. Не ти видях снимката, но ако имаш подходящата структура и си по-атлетична, просто мускулите ти са по-описани.
Аз родих преди почити 2 години и от тогава мъкна едни 10кг.
Сега съм 63, а като забременях бях 52-53.
И аз като теб ям каквото мога (предимно въглехидрати), когато мога покрай детето.
За мен съм категорична, че килограмите ми са от лакомия и от невъзможността ми да си организирам правилно храненето.
Най-много миналото лято бях стигнала до 60кг и после зимата пак си върнах до 63.
Сега пак ще пробвам НВ-ВМХ съчетано с интервално хранене и да видим този път докъде ще го докарам. Simple Smile

# 554
Благодаря. Сега четох, че belly fat се сваля с double crunches. Аз точно това правих.

С упражнения се оформят мускули, сваля се с правилно ядене. Няма такова нещо като целенасочено отслабване оъ някоя проблемна зона. Но, пак повтарям, на мен не ми изглежда да имаш нужда така или иначе - изглеждаш страхотно!

Общи условия

Активация на акаунт