ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 108

• 52 854
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
  • тук и там
Сиска , ако бях на твоите килограми и с твоето тяло -хич нямаше и да ме видиш в тази тема.С двайсет кила съм по-тежка от теб, пък май бяхме на една височина..Blush

ЧРД, да си жива и здрава,все така красива, стилна,  упорита и борбена !  И да обичаш повече себе си,  защото си супер мацка! Heart

# 676
ЧРД, Сис! ❤️🍀🎈
Да си здрава, красива и щастлива! 🌷🎂🍸

на моното на Ваня Ч. съм, ден 2

# 677
Честит рожден ден, Сиска! Да си жива и здрава., и да се сбъднат всичките ти желания! Flowers Rose Champagne Balloon

И аз съм на моно, днес ден 5, и -4.5кг. Никога не бях задържала толкова вода. От отчаяние я започнах, действа безотказно.
Ще звъня на гинеколожката и аз за хормонална картина. Не е нормално това, въпреки сиренето и пуканките.

Просветна ми още вчера. Преди да започна се чувствах така:

Днес се чувствам така:

Edit: Пия по 3л. вода на ден. Сигурна съм, че това е допълнителен фактор за успех. Кафето не го броя. Вечер и чай пия, черен, не подслаждам от...25 години.

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 08:45 от Dez

# 678
Сиска, честит рожден ден! Здрава и щастлива да си!

Аз нямам с какво да се похваля, вече станах и досадна да се оплаквам, хаха, та си трая.
Положението при мен е същото. Килограмите са 2кг отгоре...мерките са същите. Ще се гръмна, ама друг път.
Не виждам светлина в тунела.
Освен да пробвам на моно и аз и да ям яйца и това е то.
Ама като ги ядох пък миналата седмица почти само тях...ефект никакъв.

# 679

Освен да пробвам на моно и аз и да ям яйца и това е то.
Ама като ги ядох пък миналата седмица почти само тях...ефект никакъв.

Да, пробвай моно, супер е! И аз нямам резултати от яйца, не си само ти.
Ще си намериш твоите храни, ще видиш. Simple Smile

# 680
  • На острова
Сис, честит рожден ден 💐 Желая ти да си здрава и щастлива ❤ И спокоен и успешен Май, знам че ти е натоварен. В твоя чест днес, подобно на твоето чисто хранене, обядвам две варени яйца и пилешка пържола 😁

В крайна сметка реших фитнеспал и по-малко храна. Няма да избягвам въглехидрати на 100 %, не ме е страх толкова от тях. Онези 63 кг дето се измерих (по време на почивка в хотела и то се мерих вечерта 🙈) са си всъщност 60 кг.

# 681
Честит Рожден ден Сиска,
Бъди все така устремена, решителна и силна.
Весел празник.

При мен волята е на приливи и отливи, но уж съм режимна..ще докладвам в цифри тия дни.

# 682
  • София
Сиска честит рожден ден! Да си жива и здрава, все така вдъхновена и вдъхновяваща!

При мен положението е в застой-цикля на 55,5кг. Все дояждам някви изостанали неща-малко козунак...
С тренировките обаче съм железна-почти всеки ден тренирам, даже си купих още една карта за фитнеса до работа (25 лв за ползване само на обяд), да тичам в обедната почивка (хем ям по-малко, защото нямам време, хем се раздвижвам).
В края на месеца заминавам за Прага за една седмица и ми се иска поне едно кило да съм махнала.

Това е за момента, пожелавам ви прекрасна седмица без изкушения и прегрешения!

# 683
  • тук и там
Поръчах си още една кутия с т.нар.'заместител на хранене. Много вкусно нещо, замествам обяда си с него, но честно казано -оставам гладна след него.  Идеята беше вечерята да замествам -но за сега започнах с обяда ,че ми е по-лесно с него.
20 евро ми излиза удоволствието а са само 15 дози, но по-важното е че ми харесва,иначе рядко намирам  нещо което да ми е вкусно от тези напитки.Не съм се теглила,но няма и смисъл за сега-в цикъл съм,пък и от едва три дни съм на диета. Отчитам се просто, да се знае че още съм "в играта" и не съм се отказала.
Ще слабея тоЗ път сериозно.

# 684
Кайсийке, ти не се ли луташе преди няколко месеца между НВВМ и 500 калории на ден? Ако не те бъркам с друг потребител, защо смяташ, че някакъв заместител, който на всичкото отгоре те оставя гладна, е добра идея?

# 685
  • тук и там
Аз съм -да. ВМ не е за мен. Никога не успявам с него, имам някаква вътрешна съпротива -просто не е моят режим. Заместителят ми е защото като започнах да си вкарвам храната във ФитнесПал,се оказа че са ми малко протеините.По начало не обядвах, или най-много една чаша  супа на обяд ,или нещо друго малко - да изям  ,за това и за мен е окей "заместването". По-добре това, от колкото  нищо.
При мен гладът е на пристъпи. Мине ли пристъпа, мога и да не ям.(през деня де).Закусвам и вечерям иначе, замествам само обяда.

# 686
Колко калории горе долу ти е порция от този заместител? Аз много рядко в миналото съм пробвала, тогава нямаше толкова много разнообразие като сега, и установявах, че в крайна сметка с тях редовно надхвърлям препоръчителните за мен калории.

И аз нещо не мога да се оправя с тея протеини. Не ям и аз много месо, според апп-а докарвам средно по около 20% на ден от протеин. Чудя се дали да не почна да се насилвам, защото много ми пада косата вече няколко месеца, ноктите ми много се чупят, а иначе винаги са били здрави, и кожата ми е много дехидратирана и изгледа суха въпреки безумните количества вода, които поглъщам. Мислех си, че е от зимния сезон, но вече това оправдание май не върви…

# 687
  • тук и там
140 калории имам в доза-така пише. Соев протеин с добавки -витамини и минерали .

# 688
Това не звучи въобще много - моите бяха едно време около 400-450 калории, не ме и засищаха, а моят БМР е 1200 🙄 ако една доза не те засища би могла и две да приемеш, 300 калории на ядене да хване човек не ми се вижда никак много. Но аз ям два пъти на ден де, може би затова.

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 13:46 от Анонимен

# 689
Със соята внимателно. Може да предизвика хормонални проблеми. Това е фитоестроген.

Общи условия

Активация на акаунт