Въпроси всякакви за автомобилите и задволанните устройства ~2022г.~

• 61 647
  • 1 443
  •   1
Отговори
# 135
Cabo San Lucas 40,
Жена, ти ходи ли да видиш някоя кола на живо в автокъща? Ей така, да добиеш представа коя колко е голяма наистина.

# 136
  • Марс
Каквото и да вземеш накрая ти ще си го караш. Важното е на теб да ти е удобно и да има багажник.

# 137
  • София
Cabo San Lucas 40,
Жена, ти ходи ли да видиш някоя кола на живо в автокъща? Ей така, да добиеш представа коя колко е голяма наистина.
. Ходихме, гледахме Фиеста, Микра, Мазда 2, е да, в съвсем джудже не съм се качвал ... Grinning

# 138
На ММ СУВ-а, няма място за резервна гума. Той си купи един мини компресор...ако нещо спадне по пътя да може да стигне до близък автосервиз примерно. Още някой познат ми беше споменал, че неговата също няма, ама защо така ги правят...имам някои предположения, но не знам със сигурност.

# 139
Моята 1-чка също нямаше място за резервна гума- в книгата пишеше, че стокова идва със специални гуми, които при спукване не се пукат изцяло и можеш  да минеш до 100 км с тях до сервиза. Сегашната ми няма също място за резервна гума и има само някакъв спрей, с който може да се напълни самата гума и да стигнеш до сервиза. Дано не ми се налага да го използвам, че сигурно няма да се оправя. Joy

# 140
Не мога да разбера какво толкова им се плашите на тия ръчки - кола като кола. И аз карам 30 години вече - май даже и не съм пробвала автоматик. Карала съм от много малка до много голяма кола - сега съм по средата. Повече не бих си купила от най-малките коли, не са удобни, поне за мен. Аз лично, най-много бих се тревожила какво е техническото състояние на колата. Кола, която ти се разваля под път и над път, може направо да ти скъси живота. Останалото - всяка кола има плюсове и минуси, не бих се задълбавала в марка и модел - колкото по-нова, толкова по-добре.

# 141
Да си споделя моя опит - с Рено Меган 2-ка съм, дизел. Първа кола ми е, карам рядко и извънградско основно. Багажника ми се струва съвсем достатъчен за пазар, събирала съм доста багаж (по моите критерии) като отиваме за повечко време при бабите. Трудно гасне колата и се държи много добре на завои, по думи на познавач. По-голяма е от Микрата, да, но не е ужасно голяма. Нашата е 101 коня, достатъчно пъргава ми е. Simple Smile

# 142
  • София
Микрата и на мен ми харесва и е според търсенето ми Grinning баир дали ще качи? Ако нещо се наложи де Joy

# 143
  • Light of Zartha
Идвам с малко страничен въпрос - някой слагал ли си е от тези ленти? Аз ги искам по-скоро за декорация без да светят.
Скрит текст:

Гледах в групата на марката, някои ми харесват, някои не но май съм се навила да пробвам.

# 144
Да кажа,  че карам Хонда Джаз, 2005, автоматик,  не е робот а вариатор (CVT automatic gear) и отговаря на всичко което искаш.
И до Трансилвания ходих с нея, и общо взето много я обичам.  Супер маневрена за градско, събира невероятни неща, включително цяла пералня, и я паркирам навсякъде без проблем.
Препоръчвам.
Явно проблемът идва от това че търся автоматик. По - скъпи са и трудно се намират.
 Мъжа ми ме плаши, че с тоя автоматик само проблеми ще видим, особено робот. Пък те всички са роботи, осен Фиеста, Дайхатцу...

# 145
  • Другата България
Аз пак да си похваля Тойчо.

Да, ръчка е, да, няма екстри, обаче е супер икономична, маневрена, изглежда малка, но побира доста багаж,  взех я преди 4 години и до момента освен моторчето, дето пръска течност за чистачки нищо друго не съм пипала по нея. Още е с оригиналния акумулатор, взех я на 85000 км., които не вярвам да са реални, но човекът, докарал ми я от Германия /приятел при това/ твърди, че е така.

# 146
  • Пловдив
Микрата изкачва баири няма драми /едва ли има кола, която да не може да изкачи баир щом и старата микра се справяше добре с това/, вдигниш ли 100-110 не е най-комфортната возия.

# 147
funpeople, колко литра ти е бутилката за газовата ?

42 литра, но побира 39

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 19:39 от funpeople

# 148
Моята газова бутилка е 30 литра, но побира 27. Седи на мястото на резервната гума. Гумата е в багажника и заема 1/4 него.

# 149
Лашка ли се гумата в багажника,когато вземаш по-остър завой?Yum

Общи условия

Активация на акаунт