Въпроси всякакви за автомобилите и задволанните устройства ~2022г.~

• 61 680
  • 1 443
  •   1
Отговори
# 150
Да. То шишетата с масло, течност за чистачки и антифриз и половината багажник е пълен. Но има опция задните седалки да падат напред и може да се сложи доста багаж.

От утре сняг и 10 мин риене на сняг от колата и скреж от прозорците.

# 151
  • София
Като си говорите за газови уредби да ви се оплача от глупостта на хората. ТТ-то няма резервна гума. Газовата са я сложили в багажника. Ако ми обясните от какъв ч**. 50лв отгоре са щели да дадат, за да е на мястото на резервната гума, ама сакън.

# 152
Като взехме колата, вече си беше сложено всичко. Как са се сетили, не знам. И всеки път като отворя багажника "ама къде е бутилката" 😆 То, за какво ми е комби, ако нямам целия багажник на разположение.

# 153
Хора, аз капарирах днес един Сеат Алтея 1,9 TDI 2006, дали е добре или не съм направила добре ще се разбере, хахаха. Дано звездите да са благосклонни към взетото решение. Надявам се всичко да наред. Да я карам със здраве и безаварийно!

# 154
  • София
За много години!
 Звездите и планетите казват, че периодът не е добър за купуване на кола.
Дано твоята покупка да е успешна и колата да не създава проблеми.

# 155
За много години!
 Звездите и планетите казват, че периодът не е добър за купуване на кола.
Дано твоята покупка да е успешна и колата да не създава проблеми.
Уф, кофти, ако поне за зодията ми да е малко по-благосклонно, не че разбирам много от това.

# 156
  • София
Мисли позитивно! Щом си избрала колата, значи е твоята!

# 157
Хора, аз капарирах днес един Сеат Алтея 1,9 TDI 2006, дали е добре или не съм направила добре ще се разбере, хахаха.
Със здраве да си я караш, хубава колица е, интересна отвън Hug За мен дизелът няма бъдеще, но сигурно има някакво настояще Grin Май беше с двигател на фолцваген голф.

# 158
Влюбих се от пръв поглед! Дизел, защото мм купува за трактора си и му плащат акциз, евентуално би ни излизало малко по-евтино. Ще се кара преди всичко градско до работа, да селата и евентуално, като придобия смелост по-далеч, хахаха. Отдавна не съм шофирала.

# 159
  • Пеликания
Аз съм се насочила към дизел, но наистина незнам дали е добра идея. След време в големите градове няма да ги пускат в центъра, не че ми е проблем но все пак.
Към това съм се насочила https://www.cars.bg/offer/61b2678aca24631d680682e2

# 160
Влюбих се от пръв поглед! Дизел, защото мм купува за трактора си и му плащат акциз, евентуално би ни излизало малко по-евтино. Ще се кара преди всичко градско до работа, да селата и евентуално, като придобия смелост по-далеч, хахаха. Отдавна не съм шофирала.
Щом е любов от пръв поглед, значи е твоята кола. Аз така по обява харесах моята Хонда и се молих и на живо да е читава.
Със здраве да я караш, бързо да ѝ свикнеш!

# 161
  • София
Честито и безаварийно!

Главният проблем на дизеловите коли са късите разстояния. Както казва мъжа ми, той на половината път още не може да загрее и ти вече си стигнал и трябва да я гасиш. И другото е запушения DPF филтър (затова препоръчват поне един път в седмицата колата да се изкарва на дълъг път и да се вдига във високите обороти, за да не се "запушва" въпросния филтър)

# 162
Аз съм се насочила към дизел, но наистина незнам дали е добра идея. След време в големите градове няма да ги пускат в центъра, не че ми е проблем но все пак.

Това само за дизеловите ли се отнася? Не е ли спрямо показателите? Аз вече от двама познати чувам, че при коли на еднакви години бензиновите са с повече вредни емисии от дизелите...

# 163
  • Пеликания
Еми вече се чува, че искат да се спира изобщо производството на дизелови автомобили. Да то има и дизелови с Евро 6, което не е проблем, но за бензиновите наистина не знам. Не съм се интересувал чак толкова. Те всички нови коли са с по малко вредни емисии, но колко хора могат да си го позволят.

# 164
  • Mediterraneo
За дизелите е вярно това. Нашят живот е така ситуиран, че ежедневно се кара със 120 и това позволява "продухването" на филтъра. Обаче същото ме посъветваха от сервиза на скутера ми, който е бензин- преди преглед да покарам със 100, да се прочисти и като замерват, да излязат добри показателите.

Общи условия

Активация на акаунт