Съпругът ми прекалява с хобитата си и мен не ме зачита за нищо

• 11 407
  • 265
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Ами значи секс правите.
Какво тогава искаш?
Намери си любовник за милувки и внимание.
Пък ако ти се струва неправилно, предложи на мъжа си тройка. Той, друг мъж и ти.
Белким получиш повече внимание от другия. Може и тогава на твоя да му стопли тиквата.

Аз съм на мнение, че милувките и вниманието трябва да са в къщи, а любовника просто за секс - в къщи също да го има секса. Стигне ли се с любовника до милувки, то нещата много скоро ще излязат от контрол за една от страните или и за двете.

# 166
Дотегнало й е малко по празниците, пооплака се и се видя, че нищо страшно не се случва. Дано й поолекне на авторката и с нови сили и извлечени поуки през новата година 😊

# 167
Така ми стана мило като си представих "тройката" и как се държат за ръце.
А не като онея простаци дето съм ги гледал по някои филми дето само жената се държи я за таблата на леглото, я за някой парапет или перваз на прозорец.
Големи тъпанари има в тоя форум.

# 168
Естествено, че проблема е в липсата на внимание, от там идват повечето разпади в едно семейство. Загуби ли се взаимната грижа,ласки  и отношение, пиши го бегало това семейство. 
Ма, като гледам доста жени си намират хобита, с които компенсират и се чувстват добре.

# 169
  • София
Авторката мина в отстъпление и защита на мъжа си и начина им на живот. Не й хареса усещането да прочете това, което самата тя описва и не й харесва, но през чуждите очи.

# 170
Е, то това беше ясно.
Тя дойде да помрънка само.
Каквото си е посяла, това ще жъне - до живот.
След година-две, ще пусна нова тема да помрънка.

# 171
  • USA
Авторката мина в отстъпление и защита на мъжа си и начина им на живот. Не й хареса усещането да прочете това, което самата тя описва и не й харесва, но през чуждите очи.

Това е естественото развитие на 85% от пусканите теми тук....първо негативното, после защита, следва да помоли  да заключат темата!

# 172
В горните класове на гимназията трябва да има уроци по даване и приемане на обратна връзка, особено по-критична такава. И да не се набляга само на сандвич-техники.

# 173
Аз пък никога не очаквам да се върне да каже какво станало. На това държа само когато пряко работя с човека.
Защо не погледнете от друг ъгъл - взела си е потребното, харесва-не харесва, какво значение има. Не се пък хабете да пишете, но аз пък друго виждам - такива теми събуждат махленското и сърце не трае.

# 174
Повечето теми тук май ги пускат с надеждата, че ще се втурнем вкупом да успокояваме автора, защото както вкъщи така и извън, явно са безгрешни и перфектни. “Не съм луда, всички в нета казаха, че си тъп и ти миришат краката!” И като видят, че има и други хора, които ги критикуват и се почва - “много сме добре, айде чао” или “ма ваште са семейства щото са много хубави щото, айде чао.”

# 175
Аз лично, съм понасяла доста критки,но съм взимала това  което ми е било полезно в случая.
И да , повечето мнения, дори и доста груби са били реални и обективни. Но, това да мен...за други не знам как е.
На мнение съм, че винаги има с кой да си свериш  часовника.

# 176
Бившият ми мъж се държеше долу-горе така, когато се появи проблем и се разведохме. Хобитата и необръщането на внимание вкъщи бяха налице. Към днешна дата такова поведение за мен е огромен червен знак. Но аз не съм и много търпелива и не знам доколко мнението ми е адекватно.

Да не седне до мен в компания и да не ми обръща внимание мъжа ми как се чувствам - знам какво е. Случвало ми се е и смених мъжа. Не мога да се сетя за нито 1 причина млада жена да живее така. Много е тегаво.

Другия начин да се решат нещата е - свикваш напълно. Казваш си това е моят мъж, такъв е той! И си го приемаш, не мрънкаш, не се надяваш да те държи за ръка и да бъде романтичен. Забиваш се в трета глуха, хващаш и ти хобита, скрито гадже, срещи с приятелки. кина и театри или каквото там те влече. Няма да е лесно.

Просто няма лесен вариант, нито весел такъв за съжаление.

# 177
Какво е това чудо?

# 178
Аз се сещам за една, но вероятно греша Grinning

# 179
Не мисля, че е тая, за която аз се сещам Grinning затова питам.

Общи условия

Активация на акаунт