Съпругът ми прекалява с хобитата си и мен не ме зачита за нищо

• 11 405
  • 265
  •   1
Отговори
# 180
Съвсем, съвсем накратко. Филия-похвала, плънка-критика и отново филия-похвала. Да не се нарани крехката душа на критикуваният и да преглътне по-леко.

# 181
Този пост ме замисли, че имам само една филия вкъщи Joy

# 182
Да търся ли нови техники или сама ще се справиш Simple SmileWink

# 183
Мъж, който вече не забелязва жена си, не се трогва от почти никакви техники.

Авторке, мисля, че мачът е свирен и те съветвам да не си хабиш нервите с мъжа ти. Нямам предвид, че ще се разведете. Просто той те е приел по начина, по който се презентираш от години и няма какво да го трогне. И да, след някоя друга жена може да търчи, да я държи за ръка, да й оправя снимките и каквото там се сетиш. Просто теб те е приел вече за майка-домакиня, която нещо се опитва да го строява, което му е досадно и това е. Може да го изненадаш. Но не знам как, за да има гаранатирано хубав ефект. Просто колкото мъже чак такива темерути съм видяла, ни една жена не е щастлива край тях. А после може следваща жена да носят на ръце образно казано. Помисли си спокойно, гледай си децата и не забравяй, че ти си на първо място. Както решиш, така и ще живееш, животът е много разнообразен. Simple Smile

И да не забравя да кажа - нямаш никаква вина, за нищо. Друг мъж можеше да ти се радва всеки ден, да е супер щастлив и да грее. Просто този е такъв и промяна няма да има.

# 184
  • Пловдив
Съвсем, съвсем накратко. Филия-похвала, плънка-критика и отново филия-похвала. Да не се нарани крехката душа на критикуваният и да преглътне по-леко.

Плънка да си на това време... Joy

# 185
Друг мъж можеше да ти се радва всеки ден, да е супер щастлив и да грее.
Това е много хубава приказка.

# 186
А защо тя не го целуне, да го гушне да му се поглези. Да му направи масаж и докато прави да го зацелува по гърба... Защо всички жени чакат внимание, а не смятат че и мъжете имат нужда от такова... Аз като видя, че моя скоро не ме е целувал аз съм нахална и аз започвам, гушкам си го лигавя му се гризвам му ушето Flushed да бъдем честни и те са хора и те души носят.... И те искат внимание и те искат да чувстват, че са обичани.... Е някой са бетери и нейния ако е може да не подейства (примерно при моя бившия чак ми става гадно, че съм го правила като се сетя тоя отвратителен тип),но сегашния ми е душичка и мн се радва като го правя. Човешката природа в сложно нещо...

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 23:44 от Petef4e

# 187
А защо тя не го целуне, да го гушне да му се поглези. Да му направи масаж и докато прави да го зацелува по гърба...
Очакването е той да реагира на щракване с пръсти и да няма странични хобита, току да се заплесне и да не чуе щракването 🤨

# 188
Не може само да искаме да получаваме, трябва и да даваме все пак. Не прочетох всичко, но прочетох първия ѝ пост. Тя самата не иска помощ защото била...стриктна ли как се изрази не помня, пък после се оплаква, че той ѝ давал списък с покупките... Еми то пък и няма угодия... Едва ли му е и приятно на човека дори да помогне нещо после да му се мрънка, че не го е направил както трябва и да казва, че по добре сама да го е свършила... Е не знам как точно стоят нещата при тях, но според мен трябва да има няква толерантност и компромиси от двете страни...

# 189
Има една приказка, ако за твоя си патка, то за някой чужд може да си кокошка

# 190
Че каква е разликата?

# 191
Чуждата кокошка, винаги е патка...
По темата, и аз бих се захванала със хобита,няма какво да му слугувам.

# 192
  • Great Britain
Авторке,игнорирана даденост си.

# 193
С риск да прозвуча грубо, но авторката ми звучи като една моя "фейсбук" приятелка. Значи "той" не я зачита за нищо и най-фрапиращите примери за това са, че играл една вечер шах до 12 и после легнал и "бил изморен" - в превод, тая вечер нямаше секс. Ужас, една вечер са пропуснали. Аз съм сигурен, че мъж който бяга маратонско бягане сигурно може да клати час и половина, но това не значи че ако не те перне тая вечер - не те обича. Елементарните неща дето и отказвал - да я снима някъде. Щото после, като си поснеш снимката ще броиш колко "лайка" имаш и колко пъти други отчаяни съпруги ще ти напишат "Изглеждаш прекрасно", "Превъзходна", "Супер си" и други подобни блудкави комплименти. И като дойдат гостите или отидете на почивка цялата тази "прекрасност" не е подплатена с пърхане на любимия наоколо за да видят "другите".
И тука някои колежки - "Той не те уважава..., той не те заслужава..., друг би те оценил...". Дето викаше дъщеря ми - някой май си е изкълчил главата. Все едно слушам принцесата с граховото зърно да се оплаква, че и сложили и едно зърно леща. И другите принцеси - "Не сте един за друг, на следващото кръстовище завивай на дясно - там е пълно с принцове дето ще ти държат ръката и ще седят на стола до тебе като имате гости". Луда работа.

# 194
Ако прочетете отново постинга на авторката, ще видите, че нищо подобно няма. Животът й е толкова далеч от този на разни принцеси, че сравненията са неуместни. И колко хобита трябва да има жена с две малки деца, за да е интересна на мъжа си, който има 20 такива? Отделно той постоянно й обяснява, че е психически нестабилна и луда. Много хубав живот и чудесен е мъжът - да. Друг такъв нийде няма.

Общи условия

Активация на акаунт