Съпругът ми прекалява с хобитата си и мен не ме зачита за нищо

• 11 411
  • 265
  •   1
Отговори
# 150
Защото не става докато ти слугуваш, той да си пусне игричка или видео в ютуб и да седи и чака да си свършиш работата за да си играйкате нещо заедно. Той вече се е настройл на дадена вълна и не му се разваля занимавката. Странно ми е как искаш да го командваш до секундата, а същевременно нямаш никакво влияние над него. Какво лошо има да градите къща и семейство заедно? Защо си изпуснала възможността да се сплотявате в общата грижа? Може да си най-добрата домакиня и детегледачка, ама си забравила да му се харесаш като партньор.

# 151
  • волно калдъръмче
Ама защо тя? Той като няма зор да угажда, да глези и да й отделя време, за какво й е? Във връзка пък сама и все грешна.

# 152
Защото не той има проблем с техните отношения, а тя. Тя търси съдействие в интернет и промяна. Тя мечтае, за щастлив брак, в който мъж докосва жена си без команда и мрънкане. Щом само тя вижда проблем в брака им, тя трябва да прави компромисите. Иначе и аз съм съгласна, че не й трябва този мъж, ама тя не пита трябва ли ми според вас, а пита как да го накарам да ме докосне.

# 153
  • волно калдъръмче
От тази тема оставам с впечатление, че мъжът бил много крехко нещо. Пък как ли не ще му се въртя и усуквам, за да го предразположа. Тотално объркана схема.

# 154
Не е да му се усукваш, а да не даваш заповеди. Поне аз така го разбирам. Защото съм директна до рязкост, и обикновено резултатът не е желаният от мен. Сега опитвам малко по-меко и към момента е по-добре,  за дълготрайно още не знам.

# 155
На теб ти липсва емпатия, внимание, грижа.
Много млади жени се натоварват с обгрижване на любимите, изразявайки по този начин любовта си. Не позволяват или не изискват..И знам ли, очакват същото отсреща, поне от време на време.
Но аз мисля, че някак е заложено в човешката ни природа да ценим, това за което се трудим, полагаме грижа и внимание.
Ти си му спестила всичко. Така или иначе си вървят нещата по между ви. На него нищо не му липсва, получава без да влага. Ти си тази, която се раздава и естествено..
Превърнала си се в даденост.

# 156
Чета ви. Благодаря за коментарите.

Хобита, работа и ангажименти си имам. В София не усещам кой знае колко някаква липса, но като отидем някъде на почивка с друга двойка и ги видя да се държат мило един с друг, а аз съм като детегледачка, която той е наел за почивката и ми става криво.
Той някога държал ли се е "като другите двойки" и ако да, в кой момент е спрял? Не на нас, на себе си като отговориш "кога", ще си много близо до отговора "защо".

# 157
не виждам лошо вечер да свърша каквото има за вършене, той да си поседи на компютъра и после да правим нещо заедно.
Хобита, работа и ангажименти си имам.
Значи ти си се занимаваш с твоите хобита когато си искаш, а той да е на повикване? Smirk

# 158
Тя иска той да прекарва някакво време с нея. Ако той го правеше, тя нямаше да има проблем дали е точно тогава когато тя мисли, че трябва или не. След като тя има проблем и той има. Ако той вижда, че тя не е щастлива защо не направи нещо?
Човекът има прекалено много време за работещ родител на две деца. Работата трябва да се върши. Не може той да играе игри и да чака всичко на нея. Няма тя го била свикнала, била му мелила на главата, че не го правил както трябва, не му говорила с правилния тон, не му мяукала и тем подобни оправдания за безделници. Да, тя не трябва да му позволява, но той е виновен. Какво се получава на края - да се трепеш да вършиш всичко сам или да се трепеш да накараш другия да свърши 1/10 от работата и на края да каже, че повече не може понеже е много.

# 159
В София не усещам кой знае колко някаква липса, но като отидем някъде на почивка с друга двойка и ги видя да се държат мило един с друг, а аз съм като детегледачка, която той е наел за почивката и ми става криво.
Ти откъде знаеш другите двойки дали не въртят циркове за пред хората?

Чета останалите и искам да питам последно според тях какъв е проблемът - че мъжът е мързелив, или че не обръща внимание? Два различни проблема са.

# 160
Затуй, следващия път като се ходи на почивка - да е със двойка, които се карат като мастии по цял ден. Така, "нашето семейство" ще изглежда окей.

# 161
Ами значи секс правите.
Какво тогава искаш?
Намери си любовник за милувки и внимание.
Пък ако ти се струва неправилно, предложи на мъжа си тройка. Той, друг мъж и ти.
Белким получиш повече внимание от другия. Може и тогава на твоя да му стопли тиквата.

# 162
... Пък ако ти се струва неправилно, предложи на мъжа си тройка. Той, друг мъж и ти.
Белким получиш повече внимание от другия. Може и тогава на твоя да му стопли тиквата.
И да се надръндят на някой шахматист. И цяла нощ да си праскат цариците двамата с мъжа й.

# 163
Риск печели, риск губи Grinning

# 164
След последното включване на авторката оставам с впечатление, че всъщност проблем няма Laughing
Сексът им е секс, окей е да чисти докато той играе шах, хобита си има жената, само едната снимка й е накривила шапката. Много се радвам за нея и за него.

Общи условия

Активация на акаунт