КГБ = Клуб на Готините Баби - 207

• 54 809
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Кубрат/ Пишурка
Да се обадя и аз.
Днес най - после излязох. Все пак сметките чакат и трябваше да се платят. Доста зор ми дойде. Голямо ходене беше, но успях. Обаче, като се връщах много ме заболя левия крак. Там съм с луксация ( дали не беше с О) по рождение и се обадих на моя познат таксиджия, та ме прибра от средата на пътя. Добре че беше той, иначе още щях да кретам по пътя!
Борянке, отново право в целта!
Гъбче, да ти е жива и здрава щерката!
Честит празник на Татяните!

# 106
  • София
ТАНИТКА, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ЗДРАВЕ И БЛАГОПОЛУЧИЕ.
ГЪБКЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ТИ ЩЕРЧИЦА. ЖЕЛАЯ Й ЗДРАВЕ, УСПЕХИ, КЪСМЕТ, ОБИЧ И РАЗБИРАТЕЛСТВО.
И днес ходих до тръстиката. Работа дал Господ. А и по 32 зъба дал, та работа колкото искате. Обядвахме, сега малко почивка, а после ще видим.

# 107
  • тук, на мястото си
Гъбке, честита рожденница!

Боряна, за теб

Фло, тука мога да споря с тебе, не всички имат по 32 зъба, някои са с по-малко, много по- малко. Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

# 108
  • София
Танчета, честито да е името Ви и със здраве да го носите☘️

Гъбка, да ти е честита рожденичката!  Пожелавам и много здраве, щастие и сбъдване на мечтите! Прекрасен празник! 🍀😀

# 109
  • в малка спретната къщурка
Здравейте, момичета!
Гъбке, честита да е рожденичката! Да Ви радва!
Фло, даже и с изкуствените Дзъбки, нямам броя 32. Само фасадата си е моя, което значи, че мога да хапя все още.Yum
Емотиконите тук са отврат. Една хубава усмивка няма.
Преди обяд щъках по задачи,но след това си мързелувам. Днес съм сама и сама се командвам. Демек- СВОБОДА.
Не се преуморявайте. Давайте си почивка.

# 110
Привет девойки!
Гледам раздвижихте се. Два три дни мълчание,дори един ден мамта не ми разреши да публикувам, а само да корегирам, защото предишния ден след мен никой не беше писал. Важно е всички да са живи и здрави и да са заети, па ако ще и с мързел. И това си е необходимо понякога

]Гъбче, да ти е честита щерката, жива , здрава и щастлива!

Танитка, как е ДС, по добре ли е вече?
Момичета, бъдете здрави и весели!

[/i]

# 111
Гъбче, да е жива и здрава дъщеричката ти!

И от мен почерпка - за имения ми ден.

Колкото до плетката - въобще не съм започвала. Донесоха ми един пъзел от 1000 части и познайте къде се залепвам във всяка свободна минута. Не, че много съм напреднала, де

# 112
  • Вила Великула
Танита, честит имен ден. Да си здрава ти и всички около теб.
Честит рожден ден на Гъбкината дъщеря.
Борянче, отново прекрасни стихове.
Прегръщам ви.

# 113
  Честит имен ден на  Тану, на Танита и на всички, които днес празнуват!
Да са живи и здрави, да са щастливи!   
Честит рожден ден на Гъбкината щерчица! И тя да е здрава, усмихната, успешна!

Тичам до печката, че пържа чушки, а после ще ръсна  сиренце и ще чукна яйца. Да не стане загори-тенджера.

На всички в темата приятна  вечер, лека нощ и до утре със здраве!

# 114
  • София
ТАНУ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ТЕБ, МИЛИЧКА! БЪДИ ЗДРАВА И СВЕЖАРКА. ЗА МНОГО ГОДИНИ!

Днес след обяд и аз мързелувах. От няколко дни ме наболява лявото коляно. Имам една торба с мазила и мажа с което хвана. Някой да предложи нещо изпитано от народната ,медицина? Поръчах си някакво мазило от ФБ, просто ей така, да видя дали отговаря на рекламата.

# 115
Фло мазило нямам ,но днес си мислих за такава тема на стих - грешките и болежките на баба.Жалко ,че не записах.

# 116
  • София
Да са живи и здрави Таничките днес!
Тану - честито с най-добри пожелания!
А моето брои ли се  - имен ден на фамилията имам?
То, че съм Великомъченица е ясно.
Не се бях сещала, но Пл. подпита нещо за черпене.
Не, че сме останали на сухо, ама си прави устата, ако мине ...
Габката,  дати е жива и здрава дъщерята.
Фло,  мажи с медицински препарати.
Иначе аз съм доволна от колагена на Допел херц.
https://www.doppelherz.bg/produkti/dopelkhercr-sistem-kolagen-be … AYASAAEgKNQvD_BwE
Не е народно, но е поне проверено медицински.
Скъпо е, но в някои аптеки продават отделно дозите и може да се пробва. Ако се страхувате от кисилини и подобни.
Бабет, как са коронованите?

# 117
  • Варна
Момичета, благодаря за поздравите и пожеланията!  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart
Аз не съм Татяна, но приемам пожелания за ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ и ЛЮБОВ всеки Божи ден!  Flowers Four Leaf Clover
Тану, честит имен ден и на теб! Здраве и късмет!  Flowers Four Leaf Clover
Гъбче, да ти е жива и здрава порасналата щерка! Много късмет и успехи!  Flowers Four Leaf Clover

ДС е малко по-добре, носи си катетъра с торбичката, няма болки, спря антибиотика и разни други таблетки по нареждане на доктора по телефона, някои хапчета пречели на изследванията, напр.аспирин и чака на 18.01.  да го приемат в болницата.....
Ядосва ме, че не се пази много-много..... днес докато аз стана към девет часа, той запалил парното, а дървата ни са чак в гаража..... 83 стъпала, ама дебела глава си е!!!

От миналата година не съм излизала, вече 13  дни, чак не мога да повярвам!!! Satisfied
Утре е четвъртък и смятам да отида до Клуба, може пък някоя дама да се престраши да дойде!  Heart Eyes

Писала съм, казвала съм, че не обичам зимата, но искам за седмица поне да завали сняг, да натрупа, и варненци да погазим сняг, да се попързаляме..... ама при нас само дъжд и вятър!!!  Nature Snowman

Лека нощ, девойки!  Nerd

# 118

Здравейте мили момичета! Най-после сколасах - десерта и яденето се приготвят на котлоните и разнос до сестра ми и от там на най-хубавото място-на работа.
   Нищо ново при нас-само дето годината е нова.
   Фло-пробвай с луга-и аз имам проблеми с коленете и това ми помага.
  Боряна наша КГБ ейка засмяна-продължавай-ти го можеш стихоправенето!
  Луси нали се оправяте вече-дай Боже по леко да минава.Хули и при теб да е към по добро а ДС е наистина капанец-не може да стои нс едно място-дано пък това го крепи и да ни събере нс 100 я си юбилей!
   Приятен ден и поводи за усмивки да имаме!

# 119
За съжаление,при нас също няма сняг, нищо, че сме в планина. Поваля малко дъжд, сега грее слънце и духа студен вятър. Не,че съм го усетила! Ходя само до училището да взема внучката. На път за там купувам, каквото ми трябва от квартален  супермаркет, в който има всичко.  Това миеизлизането.
Хубав ден на всички! Творете, спете, четете, гледайте ТВ, радвайте се на внучета и така да ви минават дните!

Общи условия

Активация на акаунт