КГБ = Клуб на Готините Баби - 207

• 54 819
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Кубрат/ Пишурка
Малее, свят ми се зави, докато ви четох Joy То много работа, много нещо! То не се чудя, че преди години и аз бях същата, но вече не бих се подложила на нещо подобно... Крака се подуват, кръст боли, въздух не стига...
Фло, дано всички се оправят и пак да ти гостуват с удоволствие!

# 646
Яне ,сетих се за теб, свети Паралей  е твоя  ден, ти го назова така, та и аз платих като поп ,че теглих Паралея, ама  и го свърших май- то едно ли  е. Важното е ,че се сещам за хубав ден. Измъкнах два чувала, както си ги правя ,разпран голям чувал от завода още, трупам на него и влача треви ,стига ми да днес. Пак трупам за изкарване.. Трябва да оправя едно място ,пътека, край ограда със съседите, от дъждовете се свлича  и прави дупки под тела, мрежата.  Какво да правя иначе, ще втасам в къщи. Като казах втасам, утре една питка да направя се сетих.
Като нямате дворове е така, и аз мечтах за  апартамент, мъжът ми бе със софийски номер на колата като се запознах, викам отидох в столицата , ама не, размина се, пак със С, но не е София.Все е нещо.

# 647
Ха!  Това  "като спре да ме мързи,  излизам" много ми харесва!  Взаимствам  този лаф.
Яне,  моя милост не е много работна, ама  се налага. Нали знаеш,че нашата работа е била с книга,тетрадки и химикал.
Алфея,  вие работите и  произвеждате с Бо_ряна. Мен за такива работи не ме бива. В двора нищо не садя. Затревен е. Имам само лехи за цвете, ама не ми идва отвътре и то не става. Усеща  ме,че го правя от немай къде.
Бо_ряна, майка ми навремето ми даваше зор да се  женя, че приятелките ми  вече се били оженили, пък аз  на 21 съм изоставала. Казвах ѝ, че ако ще се женя, то ще е само в София. Да, ама не. Омъжих се чааак на 23 г. без 3 м. на 20 км от село и на 100 от мечтаната  столица. Късмет! И както ми даваше зор,  когато се сдобих със сериозно гадже, тя разбра, че учи медицина и като ме подбра веднага да съм скъсала с него,защото щял да ме излъже и после да ме изостави. Докторите не били сериозни по нейни наблюдения. . После стана много  харесван  зет.  
Та такива работи ! Да сме здрави и всеки да се труди,където има мерак и  време.  Лека нощ и до скоро!

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 22:44 от K.A.G.

# 648
Това моето си е терапия. А женитбата е късмет.

# 649
Борянчице, ти направо ми събра очите с дейностите си.
Карай я по-яваш с терапията.
Като те чета и се успокоявам,че не съм сама 😉😉
И аз махам с мотиката,едно по едно се нареждат културите.
Дано не ги обере нещо от горе като миналата година.
Сега мрънкам на ММ да ми купи една малка фрезичка да си перпелкам където  и когато си искам 🤔
Фрезата не му е из любимите уреди😊,но ще не ще,а и като иска да яде еко де ще ходи😊😊

Фло, да оздравяват филхармонистите!

Грети, и ти много дейности си извършила,а това с водата си е направо кошмар.
За цветята - садя,отглеждам ,радвам им се, но не съм кой знае каква цветарка.Мама и сестра ми са по тази дейност.При тях листо да бучнат-китка става.
Чакам си помощниците утре ,че да изхвърлим ,т.е. да изнесем всички китки навън.Време е.
Имам да сея цинии,калдаръмчета, тагетиси,а се ослушвам още.

То и аз гражданин взех,но селянче стана 😉😊
Днес ходихме до апартамента на едната щерка,че се скапал бойлера и ММ да го поправи.
Час и нещо се занимава и мене започна да не ме свърта.
Викам си,как съм живяла толкова години тука?
Друго си е навън на село.

Яне, разхождай се.Ще ти е от полза и за краката и кръста.
Ти си знаеш де.😍

Танче, как сте?Как е ДС?

Алфея, и вие да оздравявате,а градината ,докъдето можеш.
Не е най-важното!

Айша, топуркаш ли покрай Мрънчовците?
Радост си имаш с децата!

Хайде, лека и спокойна нощ !

# 650
Привет,момичета! Извърших подвиг - измих прозорците на трапезарията,хола и едната спалня! 12 метра дължина на 1.50 м височина - и силите ми стигнаха само за външната страна.Сега редя китките за да освободя вътрешните страни на прозорците и ....ми пожелайте успех,че има и още една тераса и още една спалня + щори навсякъде.

# 651
Бабчета, ако някоя знае, моля да ми даде акъл как да се отърва от реклами във фейса. От една седмица ме заливат и уж трия, блокирам но пак се изливат постоянно. През 2-3 публикации - реклама! Няма отърване!!!!!!

# 652
Трия  и това е, което ме дразни много, защото не може всичко,  и те трябва да ядат. Специално тези във фб дори не знам дали могат да се блокират, за тук и другаде си има програма, изтегля се и инсталира, но си прескачам.
Впрочем , а съм разгледала нещо,  започват в този дух всякакви предложения да се появяват, отделно са спонсорираните реклами.Те са нахални.
Гъбке ,голяма любов е  била да направиш от гражданче селянин, бива те. А това синьото си крадих, но не успях да го развъдя , явно не му избрах място. Имам обаче три  корена, по няколко са вече, блатно кокиче, забих  една каменинова тръба ,къса и на дупки, и около нея ,поливам редовно да е влажно, миналата година едно цъфна ,сега не виждам, не знам дали е време даже. Но са добре развити, дано цъфтят.

Действайте кой каквото е хванал... аз готвя.

# 653
Тану, актуализирай фейса.Понякога помага.
Някъде имаше опции за тия реклами,но не се сещам къде беше.
Както е казала Борянка ,и те трябва да ядат.
Наистина дразнят,но ти пък не им обръщай внимание😊

Борянчице, това цветенце е от нахалните.Завъдиш ли го няма отърване от него.
Блатното кокиче сега е на една педя от земята .Много закъсня тази година,както и всичко де.
Имаме го сигурно от 30 тодини.
Два корена и това е.Колкото го искам ,то се не увеличава.

Диди, похвалена
 си за прозорците😍

Аз си държа за неизмити прозорци и Великден😉😊

# 654
Диди, похвалена
 си за прозорците😍
                    Ох!Гъбче,каква похвалена! Та аз не съм и на половината даже!До сега редих китките и то само тези,които бяха в коридора до моята входна врата и има още на етажите на двете дъщери.Утре ще пратя ММ да ги свали надолу,а след като ги подредя и тях ще мия прозорците отвътре.За щорите не ми се мисли как ще стане ,защото бойлерът в голямата баня протече и го изхвърлих,а купуването на нов  е трудна работа,защото е в една тясна ниша и трудно се намира точно този размер.Ще се пробвам в малката баня пък дано стане!Китките ги орязах жестоко защото така ми е по-лесно и там където не стане ще купувам нови.Миналата година пак така беше ,а за тази ще видим.Айде,продължавам след като изпия едно кафенце!

# 655
  • София
Дидиа, похвал, похвал. По-късно и тиквен медал може да има.
Тану,  аз просто подминавам рекламите във ФБ и тук.
Няма изтребване, но и те трябва да ядат.
Оня ден с Пл. си говорихме, че трябва да си купим нова готварска печка. На сегашната не и работят котлоните, а и фурната е доста мръсна.  През няколко години вземаме от най-евтините, тип Раховец. Никъде не съм търсила печки, но и тук, и във ФБ  ми се явиха точно такива реклами. Тия гадове май ме подслушват - не пречи, няма какво интересно да чуят.
Депресирах се от неуморната ви работа по дворове и вили.
И имам сериозно питане към градинарките  - преди 1 г. си купих семена от тученица, но не ги посадих. Сега има ли смисъл да ги слагам в сандъчето или да купувам нови?

# 656
Слагай ,  и не ги затрупвай много,. Ама веднага ,не за друго , а защото пак ще ги забравиш.

Моите прозорци са сравнително чисти,  не са  стерилни де, ама скоро ги изтривах ,като нямам какво да правя,   и посред зима. Аз заради паяци, а сега няма ,есенно време и до късно после ме дразнят, докато мина,  след ме отново направили да се обеся . Между прозорците , ама вашите не са като моите дървени, стаята с нова дограма е лесна. Добре че са малки, като носни кърпи им викам.
  Ядосах се на един сериал, очаквах хубав край, те спират на никъде, и както гледам, 2018  е, няма нов сезон, майната им. Аз щото погледнах края, сега не ми се гледа. Утре обещават дъжд, хубаво се спи на дъжд, но и  е нужен ,сухо  е ...Нямахме сняг тази зима, никакъв.

# 657
  • София
Никакво миене на прозорци - казах!
Ми то днес и сняг валя, опръска измитите.
Моите не са от тях, но не пречи да посъветвам приятелките - да не се натягат с чистене.
Ние с Пл. сме самотни - мрънчоците и мама отидоха за 1 седмица при  другия, т.н. Дядо Бос, да им се радва и да ги дондури. Деня го изкарахме в реанимация по леглата - нали от февруари сме заедно. Но вече си починахме и ни залипсваха.
Студа и снега не искам да коментирам - природа.
Боряна, кой сериал те ядоса?
Аз сега наваксвам с българските - мъкааааа....

# 658
Пет минути тишина...спасители, малко политика, те няма как да не се месят, по-точно властници искат да командват, но артистът гледах другаде , един сериозен мъж, никакво лигавене.   И  една бременна връзва момъка ,дето се влюби в дъщерята на този серт, но все си мисля ,че лъже старото гадже за бременност ,да го хване. Щото искам другата ама ... И спря преди сватбата, няма нов трети сезон. Може да има непреведен не проверих. Искам да знам дали мъже само.
 Днес валежен ,дъждовен ,трябваше си... и почивка.

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 21:05 от Бор_яна

# 659
  • София
Борянка, ако е Пять минут тишины - тук са 4 сезона, но с руско аудио
http://seasonvar.ru/serial-15278-Pyat__minut_tishiny.html 
но ти си знаеш как да търсиш каквото искаш.

Общи условия

Активация на акаунт