Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 169
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Мнение за грилът?

# 1 216
Подарявам ваучер за 2 лв, който изтича днес. Условието е покупката да е над 30 лв.
Бадеми от скреча не взех. Нямали. Заек няма. Половината рафтове празни.

# 1 217
И за капак докато се прибера, нещо от другите покупки пробило фолиото на кофичката и всичко беше в мляко. Как пък досега никога не ми се е случвало да се пробие, а първия път, когато купих течност в такава опаковка, омазах нещата Satisfied Така че внимавайте повече от мен - фолиото на капачката на прясното мляко е доста остро и в същото време не много здраво.
Много са афиф тия кофички, не ща да ги погледна, откакто една така се спука върху брашно и захар в хартиен пакет. То аха готово за месене беше станало, ама и торбата била спукана и млякото изтекло в колата, на мокета зад шофьорската седалка, такава смрад беше Dizzy Face Добре, че беше зима, не знам в топло време какво щях да го правя, че и не се усетих навреме от какво така мирише, абе много гадно...

# 1 218
  • Варна
При нас зайци имаше- избор голям на разфасовки. Взех един утре да сложа в гювеча докато върша работа следобяда. Навалицата основно беше на плодовете и зеленчуците. На местните витрини почти нямаше хора.
Лупа търсех, но не открих. Поне взех чехли за мъжът ми, дамските не ми допаднаха. Simple Smile

# 1 219
  • София
Подарявам ваучер за 2 лв, който изтича днес. Условието е покупката да е над 30 лв.

Следващата промоция (след 14дни ) ще се запази ли актива ми? Тази мисля да я пропусна. Това до багетите какво е?

# 1 220
  • София
Заекът киснете ли го в марина преди готвене?! Никога не съм готвила заек.

Последна редакция: пн, 17 яну 2022, 13:44 от Amiamo

# 1 221
Зайко го заливаме с течната готварска сметана и става мо-зък...в гювеча. С чесънче, масълце....

https://www.bg-mamma.com/?topic=276005
по тазци рецепта

# 1 222

Следващата промоция (след 14дни ) ще се запази ли актива ми? Тази мисля да я пропусна. Това до багетите какво е?

Ще се нулира след 14 дни.
Мисля че са тези вафлички

# 1 223
Това до багетата са италианските хрупкави вафлички от бутер тесто, дето лятото все бяха на промо.

# 1 224
Някой видя ли черните прибори за хранене? Как са на живо?

# 1 225
  • Бургас
Имаше черни (тъмносиви по-скоро), златисти, медени - като нюанси и една от лъжиците в неотворена опаковка, която погледнах, беше с драскотина на това покритие и не ми допадна фактът колко лесно се драскат...

# 1 226
Какво ви е мнението за увивелсалната подправка– сега е намалена 500 гр./ 1,29? В състава й не пише да има - натриев глутамат.

# 1 227
Основно сол беше, много висок %. Не знам има ли промяна.

# 1 228
Днес с голямо разочарование установих, че няма италианска салата намалена, имало проблем с доставката, а като не е намалена няма проблем с доставката...Като беше с купон пак нямаше към средата на седмицата.  Кисело мляко Елена останали само 2 кофички, взех ги. Пудинг Милбона , намален, последните 3 ванилия взех, шоколад няма. Чай 7 билки няма, мента взех. Може ли наобяд основни хранителни стоки от брошурата да няма. Ядосах се, ще си сипя един чай с ром (поне имаше) да ми мине!

# 1 229
И аз се ядоса, че не намерих доста неща още първия ден: пудинга, чай мента, тиквено семе, цветето в керамична кашпа с надписите...
И от яд изядох един пакет вафли с тахан!

Общи условия

Активация на акаунт