Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 155
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
Приборите ги загледах, огромен размер. Вилицата си е цяла вила, а лъжицата като лопата. Не знам какъв е кефа да се храниш с толкова големи прибори. Ако ги дадеш на детенце, никакъв шанс. А прикритието няма да се запази дълго. Не ме кефи са си личат драскотини. Много мерак имам за черни/сиви прибори, но май няма да го бъде.

# 1 231
  • Пловдив
Много се разочаровах този път! По обяд в нашия Лидл нямаше вече нито един сатър. Случва ми се за трети път когато пускат сатъри. Същата работа е когато пуснат орехоърошачки. За тях последния път обиколих 3 магазина в града и в трите беше свършила още в първия ден. Не разбирам - по 5 броя ли зареждат всеки път?
Взех от бадемите на намаление.

# 1 232
Лидъл май имат нова стратегия- по-малко страници в брошурата, някои продукти само в приложението, други- само на сайта...проблемни доставки на промо артикули...и за капак- хората да се "утешават" все пак с техен продукт- я вафличка, я ромче....😄
Ето, влизам аз в темата и веднага разбирам за артикули, които ме интересуват, а ги няма изобщо в хартиената брошура... 🤬😡😤

Последна редакция: пн, 17 яну 2022, 16:38 от dolce miele

# 1 233
  • Sofia
... по-малко страници в брошурата, някои продукти само в приложение, други- само на сайата...
Разноглед да станеш...

# 1 234
  • Стара Загора
В събота и неделя ходих до два различни магазина и в нито един от двата нямаше ножове, а по принцип при предишни пускания съм забелязала, че остават не малко за следващите седмици.

# 1 235
И аз се ококорих за коментирани продукти, които не са в брошурата и хукнах към магазина по никое време. Rolling Eyes Тъпо.

# 1 236
Аз стигнах до стелажа с газираните напитки . Пепси има там. Ама 7ъп и Миринда бяха в другия край на магазина. Тъкмо се зарадвах , че съм се донесла до касата и. Е върнаха в изходна позиция. ..

# 1 237
И аз хуквам непредвидено до Лидъл...дано поне заваря продукта наличен в този час...🙄

# 1 238
Подарявам тези купони

# 1 239
Подарявам, както и всички седмични, ако някой има интерес, моля да пише на лс

# 1 240
Подарявам тези купони

Лютеницата е много вкусна и си струва парите.

# 1 241
В събота и неделя ходих до два различни магазина и в нито един от двата нямаше ножове, а по принцип при предишни пускания съм забелязала, че остават не малко за следващите седмици.

Аз също не можах да намеря ножове в 2 филиала. На Медикс верото също. Било свършило още в понеделник.

# 1 242
И аз харесвам лютеницата, обаче и на мен ми дадоха скира за пиене - нещо което не искам, обичайното... 🙄

# 1 243
  • София
Какво ви е мнението за увивелсалната подправка– сега е намалена 500 гр./ 1,29? В състава й не пише да има - натриев глутамат.

Ползвам я. Добра е.

# 1 244
Кога мина машината за вакуумиране на хранителни продукти? Има ли я налична някъде?

Общи условия

Активация на акаунт