Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 027
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 410
Тези кърпички къде седят? Целия филиал обиколих и нямаше. Касиерката пък ми каза, че не зареждали такива. Само на Сиен имало?

# 1 411
Тези кърпички къде седят? Целия филиал обиколих и нямаше. Касиерката пък ми каза, че не зареждали такива. Само на Сиен имало?

На крайния регал, където са салфетките.

# 1 412
Тоя кейл нито в Драгалевци, нито в Алабин го има. И аз моля за снимка, че алабашът го намерих и одобрих, даже си взех пак днес. Но това чудо никъде не го видях.

# 1 413
Ех, де да имаше само на Сиен...с краставица и зелен чай примерно...😃
Кейл:

# 1 414
  • Бургас
Кейла го намерих при пакетираните зелени подправки на стелажа на зеленчуците.

# 1 415
Може да е полезно за някой.
Сервиза за хлебопекарните е само в Германия - Targa. За гаранция и сервиз - support@targa.de
За резервни бъркалки и купа - https://shop.targa.de/bg/oxid-oxid-1/

# 1 416
Тези мокри кърпички при нас стоят до салфетките и тоалетната и кухненската хартия.

# 1 417
Замъкнах се до магазина Тодор Александров, нищо интересно
Някакъв стелаж с якета по 10 лева, детско бельо по 3, една кофа от системата Веледа за 20 с липсващи части. Нищо интересно иначе.
Персонала там ми прави много лошо впечатление от ден 1.

# 1 418
Тези мокри кърпички при нас стоят до салфетките и тоалетната и кухненската хартия.
Тези за 1 ст, ако са от скреч карта, трябва да са малките пакетчета. При нас май стоят само на касите. Или поне мисля, че до салфетките и хартиите стоят само големи опаковки...

# 1 419
Ще се върна на темата със захаросания джинджифил.  
Никога не се бях заглеждала колко е съдържанието на захар на 100 грама пчелен мед - на бурканчето от едната оферта пише 80гр. Далеч повече ми хареса да смеся нарязан на парченца пресен джинджифил с малко мед, отколкото да предпочета този пакетирания. А по принцип джинджифил спокойно хапвам и без всякакви добавки. И много харесвам лютия лидълски сок от ябълка, джинджифил и лимон.

Мокрите кърпи от показаната снимка при нас също са до салфетките и разните хартии. А мокри кърпи Сиен (особено ако са с краставица, и аз като Долче) да има някъде, специално бих отишла за тях до въпросния филиал.

Видях на сайта на Декатлон един по-скъп термос за храна с две кутии - много ми хареса и ще следя, дано се появят наличности.

Кейл в нашия филиал видях до спанака, някъде под зелените подправки в саксии и не помня-какви-зеленчуци-до тях, сравнително близо до входа и началото на зеленчуковоя регал.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 16:27 от fenyx

# 1 420
Малките са до салфетките и хартиите, миналата седмица вземах, защото и на мен ми се паднаха от скреча, но преди месеци пак са ми се падали и пак бяха там.

# 1 421
Много красива тази пекарна.
Аз термос за храна бях вземала за деца6 от немския магазин. Имам единдвоен и един единичен. С доста широки гърла са

# 1 422
Може ли да се върне въртящата четка за коса?Взех я защото съм с много тънка и прилепнала коса и се надявах на лесен обем и леки чупки.На връщане от магазина се заговорих с една близка и ми каза че на нея не и върши работа.И тя е със същата коса като моята,даже каза ако искам може да ми подари нейната да не и се пречка

# 1 423
За да работи добре въртящата се четка, важна е и техниката на използване. Както е с всеки стилизиращ уред всъщност- маша, преса...То и с обикновена четка и сешоар пак си има техника (аз например, изобщо не се справям така). Когато бях с къса коса (каре), само с въртящата четка си правех обем, а също и изправях косата и подвивах навън или навътре краищата...не виждам защо да не може да прави обем и на по-дълга коса.
Иначе вероятно няма да направят проблем при връщане, ако е в срок за връщане и има касова бележка.
За малките кърпички- не знам дали при нас има и до салфетките, но със сигурност има малки пакетчета на касите. Значи в някои магазини няма изобщо малки пакетчета до касите?

# 1 424
Морена, това кутия за храна ли е, или чиния за еднократна употреба?
Феникс, може ли линк за кутията от decathlon?

Общи условия

Активация на акаунт