Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 037
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Бургас
...
Брада, разсмя ме с покривката и порцелановата купичка 😅 Много апетитно изглеждат яйчниците с кейл. Първо него слагаш за малко и после яйцата или добавяш кейла към края? 🙂
Сакън, яйчници да ям нИ щЪ! Задължително кейлът първо хубаво да се задуши, че иначе е доста ... дъвкателен да кажем, после добавих лукчето, че е крехкичко - само да го бъзне топлината, след това яйчицата и накрая на изключен котлон и дръпнат тиган кашкавалчето Wink

ПП - замотала съм се с отговора, но таман потвърждения от повече хора да има Simple Smile

# 1 396
Ами Деликатния, квадратно шише.
Аз само него взимам от ПА.
Този, който от петък е намален на 8.69 лв., за него ли става въпрос?

Може ли някой ми покаже кейла? Питах един служител дали имат, каза нямаме такова нещо.

# 1 397
Този е зехтинът, да. И ние от него купуваме от известно време:

Брада, оставила съм си тел. редактор...да ме забавлява и весели. За нищо на света не го махам 😆😁
Благодаря ви за кейла с яйца. Изглежда с толкова свеж зелен цвят, затова помислих, че може и към края да го слагате. 💚

# 1 398
Може ли мнение за хлебопекарната? Колко голям хляб прави и може ли само тесто да омеси без да пече след това

1кг,1,250кг и 1,500кг може и само тесто.

# 1 399
Да питам за сладко ли...мус ли....от Делукс серията. Продълговато бурканче шоколад+ ягоди. На вид е като шоколад, но как е на вкус?

# 1 400
Междудругото, тези термоси са доста подобни на лидълските. С разликата, че единият е 620 мл, а другият- 700 мл. И с голяма разлика в цената, естествено:
Скрит текст:

Какво означават буквите и цифрите на дъното (забелязах, че и другите аналогични термоси ги имат същите)- SUS 304?🙂

# 1 401
Лидълската пекарна е с две бъркалки, нали?
Да я имам предвид за понатам, ако нашата сдаде багажа (че вече доста години я ползваме, извън гаранция е отдавна).

# 1 402
  • Велико Търново
С две бъркалки е.

# 1 403
Не виждам драма да се яде от термоса. Аз мога, особено ако съм гладна или в планината. Иначе и за работа става - сипвам си топлата храна в купа/чиния и така избягвам ползването на микровълнова.
Брадата, да!
Долче, дребният е с малък термос от Декатлон. Той е по-плитък и с широк отвор. Много е як. Но големите са високи, нормално.
Така или иначе в Декатлон термоси йок. Та екстра е лидълският.

# 1 404
Е, малките термоси са си по-нисички, нормално. Но реално чак толкова ли е по-широко гърлото на термоса от Декатлон? Може ли снимка на ЛС?🙂

# 1 405
Какво означават буквите и цифрите на дъното (забелязах, че и другите аналогични термоси ги имат същите)- SUS 304?🙂
Стандарт за стоманата от която е направен.

# 1 406
Лидълската хлебопекарна и аз бих си я взела като ме предаде моята, обаче как стои въпросът с ваничката за печене и бъркалките?

# 1 407
  • Велико Търново
Лидълската хлебопекарна и аз бих си я взела като ме предаде моята, обаче как стои въпросът с ваничката за печене и бъркалките?
Преди година, бях поръчала на майка ми нова вана с бъркалки за 30тина лв. От някакъв сайт.

# 1 408
  • Sofia
Аз бланширах кейла, веднага в ледена вода, изстисках, понакъсах и след това в яйцата и всичко в тигана. Или пък в мъфини формички. Simple Smile 
Иначе забравих да кажа, че и на кюфтета е супер кейла, като всички кюфтета. Simple Smile

Скрит текст:

# 1 409
  • софия
С кейл съм правила баница. Предварително задуших плънката. Вкусът малко прилича на зеле.

Общи условия

Активация на акаунт