Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 180
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Sofia
Morena, интересно е това с бухтичките с червено цвекло. Може ли линк към рецептата?
  Simple Smile Заповвядай... https://morrennaa.blogspot.com/2021/07/blog-post_22.html

А днешните бухти
Скрит текст:
са с печени тиква и цвекло и замразен грах.
Тиква и цвекло на малки кубчета пека в тава с малко олио и сол да омекнат леко (или повече - по вкус). И добавих в сместа + граха и настърган чедър.

# 1 471
@Aisha,  Kuljanka, май ще се окажат сръбски.  (located in Kula, Zapadno-Backi, Serbia)
Скрит текст:

# 1 472
  • София
Кроасаните с масло са по 72 стотинки (почти сигурна съм).  [img width=28
..........
..........и за още по сигурно точно са 75 ст. ни повече, ни по-малко, а са абсолютно идентични със старите,  въпреки че пише "НОВО", какво им е "новото" не е ясно,  взех 4 броя да има за закуска
От руските продукти борш не харесвам, но съм го взимала от Берьозка, също и пелмени, ами не е моето и отидоха в боклука, въпреки че ги направих със сметана и още.....ме..не. Кнедли си  правя и са фантастични, със сливи, точно както се правят, тях ги обичам.

# 1 473
Днес на касата видях една жена, която беше взела малки кифлички в пакет. Не знам кифлички ли бяха, хлебчета ли. Мнгок хубаво изхлеждаха. Не съм ги виждала. Ще ме светнете ли какви са к къде да ги търся в магазина?

# 1 474
Цената е  новото явно. 🤪
ЗАБЕЛЯЗВАМ доста продукти от ПА, които изчезват за кратко, после се появяват с етикет "Ново"...🙂

# 1 475
пелмени, ами не е моето и отидоха в боклука, въпреки че ги направих със сметана и още.....ме..не.
Е, недей със сметана. То става тежко и ... едва се яде. Аз си ги правя с нормален доматен сос за спагети, с босилек.
Или когато нямам такъв сос... настъргвам малко кашкавал, той се разтопява бързо... малко зехтин и пак босилек/чубрица. (В Берëзка има специални подправки "Пельмени", но те са пак същата работа... като чубрица)

p.s. Само аз ли не знам какво значи ПА?

# 1 476
  • Буркина Фасо
ПА - Постоянен Асортимент

ей ... побъркАха го тоз БГ език Smiley

# 1 477
  • София
Сръбски, словенски - все от бившата Югославия. В Алди.де лятото бяха в тематична, балканска седмица с кебапчета и мусака само с картофи от ... Гърция.
Алина, кифличките са с пълнеж от  сладко или шоколад, около 2 -2.50 лв, някъде около заводския хляб се нахождат. Имаше и с пълнеж от сирене и чубрица, но май ги няма вече.  Преди време купуах на ММ за закуска в работата. Опитах веднъж - не съм впечатлена.

# 1 478
  • Sofia
Днес на касата видях една жена, която беше взела малки кифлички в пакет. Не знам кифлички ли бяха, хлебчета ли. Мнгок хубаво изхлеждаха. Не съм ги виждала. Ще ме светнете ли какви са к къде да ги търся в магазина?
Да не са мини палачинките?!   Те са в промоционалния хладилник.

# 1 479
Diziler, в тази тема ПА е постоянен асортимент. В други теми може да е Панически атаки...
Колко са мини тези мини палачинки?🙂

# 1 480
Да не са мини палачинките?!   Те са в промоционалния хладилник.
Не са палачинки и не са от хладилник. Пакет с много малки хлебчета.

# 1 481
  • Sofia
Долче,

Около 3см са.  С рапично масло, модифицирано нишесте...

# 1 482
  • Велико Търново
Аз нали съм по тестените изделия... Веднъж само взех кифлички със сирене и дори тесто-мелачка като мен ги остави! Отвратителен вкус! Изглеждат апетитно, но дори аромата им е гаден, само визията е наред.
Режете ли хляб в магазина? Наскоро ми попадна някаква статия за рязания на филии хляб... Колко микроорганизми полепват по ножовете и как се разнасят на всяка филия и изпаднах в ужас! Не че скоро съм купувала хляб, но все пак се погнусих много!

# 1 483
другите вериги са тъпкани с продукти при същите условия.Smiley

В Била нямаше банани, както и в друг магазин. Има липса на стоки в повечето вериги. Онзи ден влизам в два ДМ и там полупразни рафтове на козметика.

# 1 484

Май бяха тези. Не съм ги виждала никога.

Общи условия

Активация на акаунт