Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 196
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Буркина Фасо
другите вериги са тъпкани с продукти при същите условия.Smiley

В Била нямаше банани, както и в друг магазин. Има липса на стоки в повечето вериги. Онзи ден влизам в два ДМ и там полупразни рафтове на козметика.
явно е до магазини.
при нас Билата е пълна с банани и кроасани с масло. няма търсене за тях.
всички рафтове са пълни със стока.

# 1 486
  • Велико Търново

Май бяха тези. Не съм ги виждала никога.
Оооо, тези са мн вкусни! Има и подобни с  шоколадови капки с едно жирафче.... М.... Много са "меки" на вкус. Аз им викам мосю пиер, нз дали така се казват Simple Smile

# 1 487
Морена, мерси. Бях ги виждала и преди на картинка, но не и на живо и се чудех колко ли са големи. Недоумявам защо на пакета изглеждат такива бухнали, а вътре са съвсем плоски- като стандартните палачинки, но по-малки...🙂

# 1 488
Аа, добре... вече ще знам, хаха. От тоя сайт какво ли не научих:
ММ - Моят мъж
РК - Роял канин (в темата за домашните любимци)
ИВ, ЕД - Игри на волята, Един за друг (в темите за риалити предаванията)
ЖДНБ - Жив/а да не бях
Шашка ме това, че щом е по-дълго от една дума и трябва вече да се пише с инициали... Мен не ме мързи да пиша целите думи.

А като говорим за съкращения... в РСМ (т.е. Северна Македония) вече откриват веригата Лидл и ще ги обучават български мениджъри. Досега нямаше Лидл в РСМ и Турция. Има фалшиви Лидъли... в Могила (край Битола) и във Фетийе (в Турция, в този даже съм влизал)

# 1 489
  • Mostly in my mind
diziler, да допълня- ЕЖК - една жена каза...Stuck Out Tongue Winking Eye
Често се среща в ковидната тема.

# 1 490
  • Буркина Фасо
zdr. kpr .....
падение Smiley

# 1 491
  • Mostly in my mind
asl pls
...Ама ако си по-млад може и да не ги знаеш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 492
  • София
За РСМ повечето вериги работят и набират персонал от тук.
Близка работи в централния офис на Ню Йоркер/или както се пише/ в София и от месеци набират служители за РСМ. За интервюта и обучение ги викат тук в командировка.

# 1 493
Днес на касата видях една жена, която беше взела малки кифлички в пакет. Не знам кифлички ли бяха, хлебчета ли. Мнгок хубаво изхлеждаха. Не съм ги виждала. Ще ме светнете ли какви са к къде да ги търся в магазина?
Да не са мини палачинките?!   Те са в промоционалния хладилник.
Не са палачинки и не са от хладилник. Пакет с много малки хлебчета.
Знам го какво е ама ми избяга името. Стои при кроасаните. Садки хлебчета са.
Допълвам; Бриош хлебчета са

# 1 494
Аз днес се чудих, какво е РСМ. Повечето съкращения тук ги налучквам от контекста.

# 1 495
Аз днес се чудих, какво е РСМ. Повечето съкращения тук ги налучквам от контекста.
E, ти пък.. навсякъде така я изписват тази държава, по БНТ, БТВ, НОВА... във ФБ страницата на "По света и у нас", всяка втора новина е за РСМ, хахаха. И България он еър също само така я обозначават.  То си стана като САЩ, ЕС, ЕП, ЕК...

@Aisha, да. Там стартираха след нас CableTel, Blizoo, A1... и ги обучаваха наши хора. Играта "Стани богат" също, идваха да снимат тук, сега се правят вече на откриватели на тази игра Wink

По темата за Лидл, ето два линка за старта им в РСМ:
https://www.expert.bg/business/investments/bylgari-shte-vodjat-e … nija-1580357.html
https://money.bg/investments/lidl-navliza-v-severna-makedoniya-m … vlenieto-tam.html

p.s. @Лолита, да, помня asl pls, pic, 10х от чатовете, да. И всякакви признаци на мързел да се пише. На такива не съм им отговарял.

# 1 496
Имам молба. Ако някой утре има възможност, може ли да погледне състава на тези пуловери: https://www.lidl.bg/p/chart-na-udobstvoto/damski-pulover/p65637. Преди време си купих плетен от Лидл 100% памук и ми е страшно удобен, но е само един. Smiley Сякаш беше на същата цена. Thinking Тая надежди и тези да са такива. Благодаря предварително. Simple Smile

# 1 497
За РСМ повечето вериги работят и набират персонал от тук.
В Скопие Лидл са отворили през септември 2021

# 1 498
Подарявам, 4 дни до изтичане. Както и лютеница -20%

# 1 499
Ха, за какво им е на македонците Лидл. Те си имат Кам. Какво хубаво сирене купих от тях, малииии. И ядки имат много изгодно редовно. И други неща. Често кръшкам на Лидл с тях. Smirk

Общи условия

Активация на акаунт