Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 244
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Буркина Фасо
Ха, за какво им е на македонците Лидл. Те си имат Кам. Какво хубаво сирене купих от тях, малииии. И ядки имат много изгодно редовно. И други неща. Често кръшкам на Лидл с тях. Smirk
само да влезнат в ЕС и този вкус ще е спомен Smiley

# 1 501
Не е лъжа. Ще им изправят краставиците. Laughing

# 1 502
Бриошчетата са страхотни Hug

Какво ми е мнението за руските продукти "Кулянка" в Лидл?
Кулянка им е общото име за серията от Източна Европа.
Скрит текст:
Консерви не съм пробвала, вземала съм от другите неща, най-много ми харесаха пелмени и пироги. Недолюбвам всичко лидълско с месна плънка, затова взех да пробвам сладките кнедли. Бяха окей на вкус, само като консистенция не ми харесаха, аз не съм по такива неща по принцип и може би не умея да ги приготвя като хората. Варих ги, тука някой писа че ги пържи, сега се замислям да пробвам пак като ги видя. Зелевите сърми не са моето, вкус на дълго преработвано месо, типична консерва, не че са лоши иначе ¯\_(ツ)_/¯ Пелмените са стандартни купешки, за бърза манджа стават, аз ги слагах в супа, бих взела пак за тази цел иначе плънката е една никаква.

# 1 503
Имам молба. Ако някой утре има възможност, може ли да погледне състава на тези пуловери: https://www.lidl.bg/p/chart-na-udobstvoto/damski-pulover/p65637. Преди време си купих плетен от Лидл 100% памук и ми е страшно удобен, но е само един. Smiley Сякаш беше на същата цена. Thinking Тая надежди и тези да са такива. Благодаря предварително. Simple Smile
Съвсем 100% едва ли да е, щом са писали на картинката че е с ликра, все някой процент ще е и тя.
Ако твоят е само памук и нищо друго, значи не е същият.

# 1 504
# 1 505
Още на първа страница - харесвания суджук. Гледам я и аз сега набързо, че има по-интересни неща за четене.

# 1 506
Чакам ориенталска седмица. Но нямам представа кога ще е това. Някой забелязал ли на каква периодичност са тези тематични седмици?

# 1 507
Их начи.. тези пици.. Тъкмо започнах да отслабвам.. Smile в знак на протест ще издумкам само 4... ThinkingSweat Smile

# 1 508
Айде пак гащи и чорапи.
Тези соленки имат голямо НЕ от мен. Нямат и 20.бр вътре и не са вкусни
Скрит текст:

# 1 509
Готовите азиатски супички от 2лв бяха много вкусни преди 1г.. Само да не са ги развалили.
Ъпдейт. Ужасни са, не ми ги пипайте, че количествата са ограничени Joy

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 00:27 от Didity02

# 1 510
  • На изток от Ада
Ще видя, Конти, аз ги набелязах тези пуловери

# 1 511
Имаме ли такъв препарат за фуги в България? Видях го от една хърватка.

# 1 512
Морена, ще се разоряваш ли другата седмица ?🙂
Аз харесах закв. сметана Пилос, хек, може би мас...
За любителите на деликатеси- език и шкембе 😃 Аз не мога да се пречупя засега 🙂
Каква е тази лютеница с бял боб? 🤔
Вчера забелязах, че снабмакароните пак са с нова цена- 1,69 лв...🤪
И гащите, и чорапите ще погледна...и нищо друго.

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 08:09 от dolce miele

# 1 513
От доста време се колебая дали да си купя такер и следващата седмица ще бъда силно изкушена Smiley Лесно ли се работи с този модел? Предполагам, че са ги пускали и друг път и вече има хора с опит. Обичам да си майсторя сама разни неща и ако има положителни мнения, ще инвестирам в една такава машина.

# 1 514
Това ирландско говеждо звучи интересно. Някой пробва ли го предната седмица?

Общи условия

Активация на акаунт