Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 254
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Sofia
Морена, ще се разоряваш ли другата седмица ?🙂
На такова ми мирише...

# 1 516
Уау, индонезийска кухня се заформя в брошурата Hug Другото е като от миналата година Smile

# 1 517
  • София
Аз стековете загледах. От скоро сме с оптигрил, но нещо не ги докарвам добре, я кажете как ги приготвяте телешките стекове?

# 1 518
Ирландско говеждо, под формата на две огромни кюфтета ( месо такова на парчета не помня вече дали и него също купувах, от известно време се предлага и видях, че в МК Ловеч се обработва) съм правила на чугунен тиган като на скара - бързо стана, предполагам, че ще се получи и със стековете. Като месо… май не е точно по мой вкус, но щом единият малък каприз вкъщи го одобри, значи, става.

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 07:15 от fenyx

# 1 519

Май бяха тези. Не съм ги виждала никога.
Оооо, тези са мн вкусни! Има и подобни с  шоколадови капки с едно жирафче.... М.... Много са "меки" на вкус. Аз им викам мосю пиер, нз дали така се казват Simple Smile
Къде да ги търся?

# 1 520
Благодаря за брошурата. За децата ще взема нудли с вкус на скариди.

# 1 521
  • София
Пуловерите са много тънички, не знам дали са същите. Нищо интересно от намаленията при нас - инструменти, малко гащи и разни черпаци.
Скрит текст:

# 1 522
  • Велико Търново
От 1м вече само гащи и ножове в Лидл...писна ми направо! Малко да разнообразят, моял!

# 1 523
  • софия
Много хубава брошура. Само 2-3 малки неща харесах.

# 1 524
  • Sofia
Скрит текст:

Май бяха тези. Не съм ги виждала никога.
Оооо, тези са мн вкусни! Има и подобни с  шоколадови капки с едно жирафче.... М.... Много са "меки" на вкус. Аз им викам мосю пиер, нз дали така се казват Simple Smile
Къде да ги търся?
При нехладилните промоции би трябвало да са... ако не, при останалите такива, които при нас са след хляба и срещу ПиЗ... в краен случай са посяти кой знае къде...

# 1 525
Тия с жирафчето и капките ги взех веднъж, никой не ги хареса вкъщи. Нещо като странен козунак са, ама един такъв блудкав и мега тестян🙄

# 1 526
  • Бургас
Имаме ли такъв препарат за фуги в България? Видях го от една хърватка.

В тематичните седмици е имало такъв или подобен, но иначе не съм заглеждала. Последно съм взимала този (ама го бях забравила и сега се усетих...):
Скрит текст:

Да се оплача - онзи сладурест мини-миксер с 4 приставки: за фрапе, разбиване на майонеза, белтъци и още сума неща (според анонса) е абсолютно фиаско за мен!!! Хилав, нефелен и не прави нищо. Опит за мини-майонеза - тц, грам не чу милата, освен че кухнята заприлича на мочурище. Опит за хомогенизиране на крема-сирене с кисело мляко - отново тц и кухнята изглеждаше като след гасене на пожар с пяна.Тъй като силичката му се оказа нюню, потапяш накрайника в сместа, дето трябва да прави каквото там трябва да прави, натискаш копчето за пускане - тц, не се вижда и усеща движение. Размърдаш насам-натам - пак тц. Извадиш да видиш дали не се е разхлабила нещо приставката, защото то и закрепянето ѝ едно мислено, мислено, недомислено... и кат' реши да си покаже насъбраната мощ това ми ти бръмбазъчесто миксерче докато е почти извадено и развърта цялата смес където свари, докато успееш да натиснеш пак бутона, щото за разлика от онова за фрапе, дето работи докато му натискаш бутончето, това се натиска и за пускане и за спиране. Иде ми да го изтрещя в земята, че и без това половинЪТ се мусеше за поредната глупост, де съм взела Rolling EyesRage

А, да кажа и че не харесах борша в консерва - прекалено много ми киселееше, но пък и аз от дете съм си свикнала с борш с прясно зеле и така си го и готвя, като ми се прияде. А пелмени съм взимала от тези в постоянния асортимент - ОК са си почти, освен че стоят по-жилавки от домашните, дори и при повече варене. Ям си ги традиционно с малко заквасена сметана от по-рядката, където да си ги топкам и всякакви други силно овкусени сосове като прочетения доматен с босилек, примерно, за мен са абсолютно биещи  вкуса на пелмените, но пък аз съм пристрастна в случая Wink

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 08:40 от bradata

# 1 527
Еха, супер брошура, само едни кристални нудъли харесах, няма да харча пари 😄
Веганските неща още стоят по хладилниците от миналата им промоция, сега отново същото. Голяма скука наистина, хем зная, че вероятно имат проблеми с доставките и стоките.
Didity02, за кои супи говориш - инстантните или тези в консерви?
Морена, ходила ли си в корейският магазин на Мария Луиза, и там има интересни неща.

# 1 528
  • Mostly in my mind
Дано другата седмица ни зарадват вече със зеленчуковите тако питки.

# 1 529
Тоя малкия миксер го видях на 30% намаление. Даже не знам кога са го пускали. Ама не ми вдъхна доверие и не го взех.

Общи условия

Активация на акаунт