Лидл 159 - Януарско ново начало

• 139 828
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 2 205

Здравейте,
Някой да си е купил? Бива ли го? Че преди два месеца много гадно се овътрихме с два пакета по 1кг от един друг кашкавал, който преди беше хубав.
Благодаря предварително!

# 2 206
  • Буркина Фасо
днешният БДС не е като някогашния. Smiley

# 2 207
  • Пловдив

Здравейте,
Някой да си е купил? Бива ли го? Че преди два месеца много гадно се овътрихме с два пакета по 1кг от един друг кашкавал, който преди беше хубав.
Благодаря предварително!
Изобщо не ни хареса. Купихме го за сандвичи, но не се разтапя и не загаря хубаво!

# 2 208

Здравейте,
Благодаря предварително!

не купувайте. Имаше репортажи по ТВ - не отговарят на стандартите, примеси, оцветители и консерванти в продуктите.
Имат глоба и предписание от БАБХ.

# 2 209
От азиатските неща ..ни бамбуци ни спагети...4 Лидла овършах днеска..не ви е срам всичко сте опоскали...ако има от Соба -нудлите и    бамбук в бурканите свиркайте утре да тичам..за софете иде реч

# 2 210
  • Велико Търново
Мале, Мале! Днес пратих ММ да пазарува по списък с 20 неща в него. Прибра се с 10, останалите ги е нямало! Сметаната ясна, но карамел, хек и сос болонезе, ядки в зелените опаковки и сладолед с орехи... Отдела Прогнозиране и планиране в любимия Лидл явно спи!

# 2 211
  • Sofia
От азиатските неща ..ни бамбуци ни спагети...4 Лидла овършах днеска..не ви е срам всичко сте опоскали...ако има от Соба -нудлите и    бамбук в бурканите свиркайте утре да тичам..за софете иде реч
Бамбук и кълнове имаше преди малко на Алабин

# 2 212
Кълновете ми харесаха на мен. Имах опасения, че може да са сиропирани, но са добре - свежи и хрупкави, не ми сладнят.

А сметаната 12% да я бяха пуснали на редовна цена, като е изчерпано промоционалното количество. На някои ни трябва самата сметана, а не левчето икономия. Сега се замислям дали в Кауфланд има аналогичен продукт.

# 2 213
  • София

Здравейте,
Благодаря предварително!

не купувайте. Имаше репортажи по ТВ - не отговарят на стандартите, примеси, оцветители и консерванти в продуктите.
Имат глоба и предписание от БАБХ.
лидл вече и бг ширпотреба ли предлага...

# 2 214
Този чай съм го купувала преди повече от 2 месеца, вчера го отворих и много ми хареса. Бях взела и липа тогава и изобщо не ми хареса, нямаше никакъв вкус, блудкава.

# 2 215
Ел, да, този чай е много хубав. На мен ми е много приятен.

# 2 216
И на мен ми харесва този чай, усеща се вкус на билки.

# 2 217
Липата е ужас! Направо тъжна работа. Аз вече вземам чай от комшията, билкар. Лайката на Лидл я бива. Аз само тези 2 вида чай пия.

# 2 218
Този чай съм го купувала преди повече от 2 месеца, вчера го отворих и много ми хареса. Бях взела и липа тогава и изобщо не ми хареса, нямаше никакъв вкус, блудкава.
Скрит текст:
Липа от пакетче изобщо не се и опитвам да си правя на чай, тя си иска повече запарване, даже може и да се посвари малко че да "пусне" цвят и вкус. Само със заливане в чаша няма как да стане липов чай хубав, тя водата ще изстине много преди това. А пък това хартиено пакетче не ме радва да стои за дълго, колкото иска липата че да стане.
Този от снимката и аз го харесвам, взех го на майтап от някаква промоция да го пробвам и се оказа много ароматен.

# 2 219
Аз обрах една малка, затрупана с цвят, ароматна липичка и си правим чай от нея. 😁
Иначе вкъщи поддържаме асортимент от Лидъл 😄

Общи условия

Активация на акаунт