Лидл 159 - Януарско ново начало

• 139 803
  • 2 478
  •   2
Отговори
# 2 235
Исках да похваля тези десерти - за първи път ги купувам и ми харесаха. Карамелът отгоре е малко твърдичък, но сигурно защото ги държа в стая без отопление:
Скрит текст:

Да ама каква е тая обявена цена от 5+ лв като основна , от която има намаление.... малко са прекалили.
Бананите миналата седмица бяха обявени за намалени от 2.09 на 1.79. тази седмица са на редовна цена 2.79...

4.69 мисля че бяха барчетата sodney като ги пуснаха. Сега са с червен етикет 2.69 намалени от 5.29? Беше над 5 лв уж редовната цена със сигурност.
Аз не ги харесвам. Много са ми твърди. Имитация са на кнопърс.

# 2 236
  • Велико Търново
Чай не пия за да не ми оцветява зъбите, но ММ и големия ми син без чай не закусват. За тях винаги имам една кутия с пакетче та, ако ме няма аз да правя тревите, и са купувани от лидл, но нещо като кооп е марката им... Смотана ретро кутийка, но ароматни билки в пликчетата. Те си го харесват.
В Лидл има ли изобщо чайове без плик чета, в ПА имам предвид? Ако има, моля споделете отзиви, тъй като, за момента, купувам от здравословни магазини в насипен вид сушени треволяци и меша вкъщи.

# 2 237
И аз да похваля чайовете на Лидл.
Купувам 7 билки, мента и лайка, като отворя кутията, такъв аромат лъха, особено ментата, но и лайката е доста приятна, и за мен истинска.
Обичам и зелен чай, имам си една кутия от преди бремеността, но все още залежава заради кърменето...😊
Сега, заради не до там привлекателните брошури за мен, започнах по-често пазаруване в К.(И ми е по-добре близо де)...😉
Та от там си взех на промоция уж( цената е по- висока от редовната на Лидълския) този соор , за който Skk предполагам пише..
Ами на мен въобще не ми харесва, няма никакъв аромат.Не бих си взела втори път. Даже имам чувството, че главата ме замайва като го пия..
И на тема чай...😁
На същата чаена промоция обаче взех чай Смокиня и круша, мирише като на току що откъснато листо смокиня..😉
Дават я(смокинята, по точно лист от смокиня ), при кашлица и т. н.
Skk вземи им за проба на твоите мъже от Лидлъския, предполагам ще им хареса..
Но все пак вкусове различни  🙂

# 2 238
Има насипен мурсалски чай,който е доста хубав- ароматен , но малко множко ми идват пръчките вътре - стеблата и по-големите ги махам( не знам дали трябва или не ).Иначе и аз харесвам ментата ,лайката и билковия ,но имам чувството,че на ментата и слагат нещо да мирише повече.  От зелените - този с кактусовото нещо( круша,смокиня ...) ми е фаворит ( деуретичен ефект не виждам,но ми харесва Wink) . Пробвах с джинджифиловите - но не мога и не мога да го пия това лютивото - но аз не понасям люто ,като цяло.

# 2 239
  • На изток от Ада
Да, и Аз пия чай. Този 7 билки на мен ми е малко като мастика 🤣 скоро не съм го взимала...
PaulieM,  за джинджифиловият има няколко вида, 3 съм пила, за мен най слаб и не лют е този с канела. Те си пише колко % джинджифил имат.

# 2 240
Исках да похваля тези десерти - за първи път ги купувам и ми харесаха. Карамелът отгоре е малко твърдичък, но сигурно защото ги държа в стая без отопление:

Фъстъченото масло също много ми харесва, обаче напоследък му липсва сол - ако е малко по-солено ще е по-вкусно. Не искам да си го посоля, защото ще му разваля текстурата (гладка и приятна) Simple Smile
И аз щях да ги грабна. Бяха на -40% нали? Обаче после прочетох състава...и ми стана лошо..палма и то на 4 пъти, глюкозо фруктозна отрова 2 пъти, агенти и още гадости..май само инстант спагетите са по зле

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 02:05 от Didity02

# 2 241
Джинджифиловите и аз ги харесвам, смокиня и круша от Кауфланд също. 🙂

# 2 242
И аз да похваля чайовете на Лидл.
Купувам 7 билки, мента и лайка, като отворя кутията, такъв аромат лъха, особено ментата, но и лайката е доста приятна, и за мен истинска.
Обичам и зелен чай, имам си една кутия
Аз напълних цял шкаф с чайове от лидл преди 2 месеца. По 5 от всеки вид почти. Най много 7 билки. Пия по 2-3 пъти на ден, всеки ден с 5 дни почивка от време на време. Сутрин зелен, има кофеин, през деня 7 билки или друг, вечер липа за успокояване като слагам 2 щото не е силен.

# 2 243
Като видя на чая да са написали "ароматизанти", това престава да е чай за мен. Дори и тези без трудно ги докарват на автентичност. Чай купувам от билкови аптеки, разликата е космическа.

# 2 244
  • Велико Търново
Ако някой иска, от утре ще имам активен купон за 25% на Био продукти.
Пиша сега, за да се знае, ако някой се засили днес за Био неща, ще му го активирам за утре Simple Smile

# 2 245
Аз имам купони, които изтичат днес и няма да ползвам

# 2 246
Само на мен ли юфката ми мирише на граниво? Бях купила преди време 2 пакета при някаква промоция. Като отворих пакета ми замириса, но въпреки всичко я сварих. Сварена не миришеше изобщо. Вчера купувам отново - пак мирише при отваряне. Обаче когато тази сутрин детето отказа да я яде и я опитах - ужасен вкус. В състава не пише да има мазнина, а мизирмата е точно такава.

# 2 247
Само на мен ли юфката ми мирише на граниво? Бях купила преди време 2 пакета при някаква промоция. Като отворих пакета ми замириса, но въпреки всичко я сварих. Сварена не миришеше изобщо. Вчера купувам отново - пак мирише при отваряне. Обаче когато тази сутрин детето отказа да я яде и я опитах - ужасен вкус. В състава не пише да има мазнина, а мизирмата е точно такава.

И при мен е така, и аз преди време на промоция купих 2 пакета.Уж е в срок на годност, но мирише на гранясало.
Сварена не мирише, ама в пакета вони.

# 2 248
Някой питаше за кашкавала Саяна по БДС. Бях купила една питка, но не я бях отворила и не отговорих тогава, после четох негативните коментари и съжалих, че съм взела от него. НО се оказа, че никак не е лош, в сурово състояние е твърд, узрял, с лек млечен вкус, сега направих пица и гледам, че се е разтопил и запекал прекрасно, така че мога да кажа, че на мен ми харесва и в сурово състояние и върху пицата, а и цената му никак не е лоша.

# 2 249
Често се случва, когато посетя лидл в неделя, дори събота вечер понякога, стоките да липсват и вече е заредено за следващата седмица. Но промоцията важи и за неделя. А количествата не са се изчерпали. Просто са ги премахнали за да има място за новите неща и да си спестят работно време. Редно ли ви се струва това? А има стоки от преди 1 месец стоят...тях що не махнат..впрчем 2лв купона още валиден..

Общи условия

Активация на акаунт