Лидл 159 - Януарско ново начало

• 139 825
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 2 220
Днес бедничко ми се видя в Лидл, не бях ходила 10 дена. Взех болонезе, че го тачим. Маслото е вече 5.50, направо се скандализирах. В метро пък било 30 кинта. Та ходих до италианския.

# 2 221
  • София
Много ми беше странен липовия чай - и като ( липса на ) вкус и като липса на иначе познатия липов аромат. Тичах да душна парфюм да не е ковид, толкова пък притъпени сетива ... Simple Smile А то си имало тънкост!
Свърши ми Сивата Голдеса, видях че е нов продукт на нейно място, но пробвахме ли го? Аналогичен ли е?

# 2 222
Исках да похваля тези десерти - за първи път ги купувам и ми харесаха. Карамелът отгоре е малко твърдичък, но сигурно защото ги държа в стая без отопление:

Фъстъченото масло също много ми харесва, обаче напоследък му липсва сол - ако е малко по-солено ще е по-вкусно. Не искам да си го посоля, защото ще му разваля текстурата (гладка и приятна) Simple Smile

# 2 223
Свърши ми Сивата Голдеса, видях че е нов продукт на нейно място, но пробвахме ли го? Аналогичен ли е?
Даже някой тук прави дегустация на сляпо кое ще е одобреното топено сирене, това на Билла, Голдесата или новото

# 2 224
  • Sofia
Аз съм по Липтън чай - черен ипо-рядко зелен. Иначе мм и щерката пият от плодовите на Лидл.  Мащерка, липа и кантарион харесваме, но гледам да купувам на китки, не на пакетчета.

Новата Голдеса била аналогична, макар не 100%, доколкото разбрах от дискусията.

# 2 225
Исках да похваля тези десерти - за първи път ги купувам и ми харесаха. Карамелът отгоре е малко твърдичък, но сигурно защото ги държа в стая без отопление:
Скрит текст:

Да ама каква е тая обявена цена от 5+ лв като основна , от която има намаление.... малко са прекалили.
Бананите миналата седмица бяха обявени за намалени от 2.09 на 1.79. тази седмица са на редовна цена 2.79...

Маслото е вече 5.50, направо се скандализирах. В метро пък било 30 кинта. Та ходих до италианския.
В турските магазини в България върви межди 14 и 16 лв.
В Турция.. около 10 лв

# 2 226
Аз пък много харесвам чая от мента на Лидл. Усеща се аромата.

# 2 227
Десертчета са стрували 2,69; 5 лв са им много, но ще взема нещо друго на промоция Simple Smile

# 2 228
Аз чай много не пия, но когато пия е черен (най-често Ърл Грей) или мента. Може да го пробвам този със седемте билки, ама първо да разкарам част от запасите.

# 2 229
  • София
.......................... Та ходих до италианския.
Ми...точно от това масло взех 6 пакета, то сърцето да те заболи, ама без масло не мога. В кой от всичките италиански  отиде и там как е маслото,  и кое е от маслата, ако е по нормално да взема да скоча и да купя, но не вярвам, но поне би трябвало да е много добро.

# 2 230
Адалинд, аз пия чайовете без да ги подслаждам и този билковият е наистина много приятен и ароматен. Заслужава си да се пробва.

# 2 231
Ох, Марчева, в нас масло и зехтин се леят направо. Иначе бутилката олио я търкалям сума време.
Ние ходим в чао до баухаус. Значи днес маслото беше 4.49 за 250. То е един вид. Преди две седмици беше 3.99. Нормално италианско масло.

# 2 232
Долче, аз в някои моменти съм като хрътка и само да надуша тревиста нотка, която не ми се нрави, и ми се обръща стомаха. От тия чайове в зелените кутии примерно (кактус и разни други видове) така и никой не успях да харесам. На последното промо само мента взех, но ще го имам предвид.

# 2 233
Този мирише приятно на билки и, по мое мнение, не е нито прекалено тревист, нито сладникав...😁 Аз към плодови чайове посягам много рядко, зеленият с кактус също ми е за понякога, за ежедневна употреба предпочитам "по-балансирани" чайове и този за мен е такъв.

# 2 234
  • София
Добър пазар направих днес на Лидл Възраждане, имаше почти всичко азиатско. Исках Терияки сос да взема, ама точно от него нямаше. И гъби Портобело нямаше. Спагети и талиятеле имаше. Скоро съм рожденичка и имах купон по този повод - бонбони морски дарове или червено вино. Взех бонбоните за 1 ст. Край с Belbake брашното, само РС има вече. Взех сос болонезе, да го пробвам. Удобно ми е да си приготвям паста с готов сос в делничен ден за обяд. Портокалите отново са много вкусни, сладки. Син ролон пак взех, имаше. Телешката кайма бива ли я?

Общи условия

Активация на акаунт