Лидл 159 - Януарско ново начало

• 139 773
  • 2 478
  •   2
Отговори
# 2 250
  • София
Не е редно.! Седмицата още не е приключила, а ги продават на редовна цена. Sad

# 2 251
  • София
За колко време се активира купона (над 160лв) да знам дали да мина днес да купя нещо до 160лв и утре пак или да почакам 5-10мин?
Тези за не-уок  супи - с глутамат ли са? /ако изобщо е останало нещо от азиатската/
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 14:13 от Starrydream

# 2 252
  • Sofia
Не е редно разбира се, ама какво от това...
Да вземат да си оправят датите на промоцията - от понеделник, но не до неделя, а до събота. Та неделята да е неутрален ден - да си редят и да не се чувства измамен клиентът.

# 2 253
При нас, например, яйца нямаше в петък и събота. А са обявени до 30.01

# 2 254
Вързали са си гащите като са писали че е до изчерпване, винаги могат да кажат че нещото е изчерпано. И да си редят на воля каквото са решили там.
Те и без това промоционалните неща все по-често са липсващи или изчерпани, далеч преди неделята.
Откакто промениха работното си време и филиалът в който ходя е до 8 и 30 вечер, съвсем разредих посещенията там. Доста често работя до 8 вечерта и хич не мога да ги хвана. Но като чета тук, не съм и изтървала кой знае какво...

# 2 255
  • София
Няма редно и нередно тук. ПрИмоцията е обявена от понеделник или от петък, има определени бройка на тази цена, в брошурата е отбелязано, че стоката може да се изчерпа още в първия ден. Който много държи да си купи нещо с  0.57 лв по-евтино да си организира пазаруването.
В родината на Лидл е още по-зле  - от и в събота, и в понеделник, и в петък пререждат в работно време. Алди, Нето, Реал, Пени, Кауфланд действат по същия начин.
Нима очаквате персонала да работи нощно време за да може всичко да е подредено и да чака принцеската когато се наспи и натута да отиде.

# 2 256
  • Sofia
Изобщо не става дума за изчерпаните стоки, а за тия които прибират по-рано (абсолютно съм убедена, че има такива), за да осовободят място за новите промоции.   За такива изобщо не са им вързани гащЯта.

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 16:02 от Morena

# 2 257
Аз ходя веднъж през седмицата, за да хвана брошурата и веднъж в неделя вечер. Още не са ми отказали да ми продадат нещо, което е на промо от понеделник, ама има време Joy

Днес по-скоро за обичайните неща ще вървя, щото сапуните са с купон и няма как. Поне ще видя ароматите, ако са ги наредили.

# 2 258
  • Сливен
Направих барчета по тази рецепта

Станаха супер,с изцяло лидълски продукти ,но другия път ще сложа повече фъстъчено масло и по-малко мед ,че станаха доста сладки.

# 2 259
Авокадото е страхотно! Добре, че взех максимално разрешеното! Голямо, малка костилка!

# 2 260
Имате ли изпитана рецепта със заешко за малчовци?
Аз до сега изобщо не съм пробвала да готвя заек, та ако споделите опит, ще съм благодарна
.
От брошурата- замразения грах си харесах и пантофите по 3 и 5 лева Simple Smile

# 2 261
Рецепти за деца аз нямам, защото всяко яде/не яде опр.неща.

С течна сметана, масло и чесън става мозък заешкото. Скоро коментирахме.

# 2 262
Какаото на Belbake на промо от утре подсладено ли е? Ако някой си има налично, може ли да качи снимка на "състава"? Май съм ви питала и преди, но хич не помня. 🤦🏻‍♀️
Ето го на снимка:
Скрит текст:

# 2 263
Не е подсладено. Имам го. В буркан е пресипано, нямам опаковка. Из нета може да има обаче...снимки и състав.

# 2 264
не е ли 100% какао ? как подсладено?

Общи условия

Активация на акаунт