Лидл 159 - Януарско ново начало

• 139 720
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 105
О, утре, ако има Голдеси, ще си купя. Благодаря, че сподели.

# 106
Ако са свободни, бих помолила за първите два.

# 107
Мики, чуднички са рецептите, всички ми харесаха, много благодаря! Flowers Hibiscus

# 108
Аз подарявам

# 109
  • София
на майка ми и двата апарата се скапаха (нз поправят ли някъде), японски с диг.табло...
това дали е ок:
Скрит текст:

или такъв, но за китка
https://sendo.info/sendo-smart-2-4

# 110
Сендо е по-добър, но не за китка.
Аз имам този на Лидъл, показаният, от 3 години, мери си нормално вярно, поне засега.

# 111
на майка ми и двата апарата се скапаха (нз поправят ли някъде), японски с диг.табло...
това дали е ок:
Скрит текст:

или такъв, но за китка
https://sendo.info/sendo-smart-2-4
По-добре да не е за китка, особено за пациент дето не е първа младост.

# 112
Ходих за пастети аз, на касата ми казаха, че до 5 бр. били на промоционална цена, шестия и нагоре се таксували на редовна. Не видях в електронната брошура да е отбелязано.
Досега (по спомен) май само масло 250 гр за около 2,50 лв таксуваха така, от шестия брой на редовна цена...За някои артикули и аз самата взимам за всеки случай по 5, не по повече, но пък други съм купувала по повече от 5 бр на промо цена...Та не ми е ясно кои артикули се въвеждат в системата им директно с ограничението до 5 бр...🤔
Доволни сме от нашият апарат за измерване на кръвно от Лидъл, но нашият е от тези, които говорят. 😄 Не е за китка...

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 17:05 от dolce miele

# 113
Здравейте, ако някой иска да се възползва от тези купони.

# 114
  • софия
Ако някой иска този купон,няма да го използвам:

# 115
  • Пловдив
Да се оплача сивата голдеса е заменена с нов вид молбона във синя опаковка. Така ме е яд. Взех последните 5 сиви голдеси. И при нас няма от еднократните бръсначи.
Това от днес ли е? Много го харесвам това крема сирене, покрай темата го открих и сега ми е по-вкусен от Филаделфия дори. На 29.12.21 бях на пазар в Лидл и имаше кашони от сивата голдеса, много ще е жалко, ако тотално са я заменили Sad Sad Sad

# 116
Знае ли се каква сума горе долу трябва достигнеш, за да може Лидл да уважат рожденният ти ден (след месец) Дочух нещо от рода на 60-70лв? Става въпрос за нов потребител.

# 117
Долче, аз изобщо не се усетих, че може да има ограничение, бях взела по 2 броя от трите вида, и добре че касиерката като ги маркира се усети, и ми каза. : ))
За сивата Голдеса и мен ще ме е яд.

# 118
  • София
Знае ли се каква сума горе долу трябва достигнеш, за да може Лидл да уважат рожденният ти ден (след месец) Дочух нещо от рода на 60-70лв? Става въпрос за нов потребител.
Няма сума. Мъжът ми почти не пазарува, но имаше купон за бонбони /вино за РД.

# 119
  • Бг-мама
При нас малко преди новата година изчезна тотално. Може би на 30.12. даже и етикет нямаше. Днес пак отидох да проверя и на негово място стояха кашони от новият вид , а върху него останалите 5 броя голдеса която купих. Аз го обожавам и си го ям даже без нищо и много ме е яд.
Да се оплача сивата голдеса е заменена с нов вид молбона във синя опаковка. Така ме е яд. Взех последните 5 сиви голдеси. И при нас няма от еднократните бръсначи.
Това от днес ли е? Много го харесвам това крема сирене, покрай темата го открих и сега ми е по-вкусен от Филаделфия дори. На 29.12.21 бях на пазар в Лидл и имаше кашони от сивата голдеса, много ще е жалко, ако тотално са я заменили Sad Sad Sad

Общи условия

Активация на акаунт