Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 076
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 210
А като състав е такава (не ми се нрави само захарта, но не бих казала, че е сладка на вкус, предполагам, че не е в голямо количество):

Понякога, ако използвам по-малко от подправката, добавям и сол.
Натка, 😉 На тази подправка ми е удобна и консистенцията- преди беше по-прахообразна, сега е по-зърнеста, но пак е по-фина смес, отколкото, ако смесвам няколко подправки...За мен лично, тайната е в сместа от чесън, ким, риган и розмарин.

# 211
  • Велико Търново
Благодаря, пийк! Никога не съм вземала или опитвала, но като ви чета, може и да сложа пакетче в количката Simple Smile
Днес ходих на Лидл пазар и си купих -(за мен си само) мн вкусни френски бриоши мосю пиер... или нещо подобно. За щастие, са единично опаковани и изядох само 2... Иначе... Ужас
После забърках едни курабийки /плосък кекс с овесени ядки, после пандишппанов кекс и.... Мога да се търкалям от тесто. И то всичко Лидлски...

# 212
Благодаря, тая има повече неща. Трудно ми е да си представя комбинация от ким, че риган, че розмарин, че босилек... Ще трябва да я пробвам, дано не забравя да взема от нея като се завлека до Лидл следващия път.

# 213
Натка, добре са я докарали като аромати и вкус. Поне за нашия вкус. А самостоятелно розмарин съм добавяла към боб и се получава много приятно, там също много върви. Струва ми се, че подправката за пиле в старите опаковки беше и с лека, едва загатната пикантност...

# 214
Иууу..суха подправка в пликче. Mask  Само да ви добара Манчо Joy

# 215
И аз я имам тази подправка, сега ми стана ясно защо почти не я използвам, вероятно е заради розмарина. Някаква непоносимост имам към него.
Жената, жалко че не са ти оставили врат. Аз взех само три кила и единият замина вече.

# 216
На мен ми бие много на канела.

# 217
Дали ще може някой да ми изпрати купон за еклерите, ако все още има свободен?

# 218
На мен ми бие много на канела.
Странно, защото в състава изобщо няма канела.🙂
Леми, розмаринът е доста малък % от състава всъщност, не знам дали има и 1%...

# 219
Долче, то нали знаеш, ако има нещо което не харесваш, го усещаш  😁

# 220
Аз мога, ако още търсиш

# 221
Да, много ти благодаря! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 222

тамън тръгнах да ти го мятам, но нямам.
леми, взех сутринта врат от раковски. но бях с бая багаж, та само 3 пакета.
мхм, интересно за подправката, трябва да се пробва. но не понасям канела на месо, та ако бие...но ще се пробва, да Wink

# 223
Няма канела в подправката за пиле. 😉

# 224
Няма канела в подправката за пиле. 😉

ама виж на Mariat ѝ бие.

Общи условия

Активация на акаунт