Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 163
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 275
  • На изток от Ада
Скрит текст:
омлетите ми сс уред от Лидл, уреда
Скрит текст:

Морена, да си жива и здрава!

# 1 276
  • Велико Търново
Честит празник, Морена! За закъснели те с пожеланието, като мен Simple Smile, може да направиш нещо "в кутия за вкъщи". Бъди здрава, щастлива и да получиш ударен boost от нови идеи, които да споделяш Simple Smile

# 1 277
Дайте идея как да сготвя кейл като гарнитура- мислех задушен с масло и сол. Но...има ли начин хем дръжките да стават за ядене, хем да не задушавам прекалено дълго кейла? 🤔

# 1 278
Честит празник, Морена! Бъди щастлива.
Долче, дръжките от манголд ги режа на ситно и замразявам за супи. Дали не е добра идея и за дръжките на кейла?

# 1 279
Мариат, благодаря за идеята! 🙂 Да, мога и да ги замразя. Или да ги задуша първо тях и по-късно да добавя листата...
Китайският микс, който беше намален миналата седмица, хубав ли е?

# 1 280
  • Sofia
Благодаря, nasito, skk, Мария! Simple Smile
Долче,  кочаните/дръжките на кейла не съм ползвала до сега, но то си е зеле и дръжката му е жилава, за разлика от манголда, който е с доста крехка дръжка. Ако ще ги ползваш, точно така направи - тях отделно готви, на листа им трябва много малко (1-2 мин при бланширане) и щом ще са за гарнитура ти предлагам на пара да ги приготвиш, за да не поемат вода - за 10-12 мин.
Много е вкусен кейлът с бъркани яйца, та ако и така ти е вариант за гарнитура... Simple Smile
Аз вчера правих бъркани яйца с кейл и малко чиризо.

Скрит текст:

# 1 281
Бъди щастлива, Морена!
Вчера пазарувах в друг филиал. Не можах да намеря бадемите от скреча. Голямо търсене беше и на вафлите с тахан, никъде нямаше. Наредих се на касите и някой беше  зарязал един пакет пред касата.  Не ми се е маркирал лидл + за пореден  път. Вафлите ми харесаха!

# 1 282
@Морена, с малко закъснение - честит празник! Бъди щастлива и вдъхновена! Удоволствие е човек да опитва с очите си и с въображението си твоите гозби!
Иначе и аз прелетях днес сутринта през един Лидл. Най-добре е да пазарува човек сутрин, когато няма хора. Единствено от митите картофи не намерих. Зарибихте ме с рецептата за заека и вероятно до края на седмицата ще купя да пробваме и ние.

# 1 283
Здравейте,
някой има ли тостера:
https://www.lidl.bg/p/gotovi-za-kulinaren-podvig/toster/p65600

Бих искала да ме ориентирате в размерите широчина и дължина, че мястото в кухнята все е кът.
Благодаря и бъдете здрави!
Flowers Hibiscus

# 1 284
  • Sofia
... Иначе и аз прелетях днес сутринта през един Лидл. Най-добре е да пазарува човек сутрин, когато няма хора. ...
И рано сутрин не е много опция... случвало ми се e още да не са заредили някой продукт. Wink

Благодаря, Елън!  Simple Smile
Ребус, благодаря за хубавите думи! Simple Smile

# 1 285
  • Бургас
Моренка, на патерици, но честита да си и от мен! Здрава да си и все така вдъхновено избухваща кулинарно всеки ден Hug

Да кажа за теста на термоса за храна - след покупката вчера го напълних с гореща вода 60 градуса без да го затоплям предварително. Това към 11:30 часа. В 18:00 температурата беше 54 градуса, в 22:00 40 градуса, а тази сутрин в 7:00 беше паднала до 30. Според мен си е супер. Сега остава да го тествам когато се наложи в реални условия, макар че се замислих, как по-точно ще го напъхам в термочантата на дечко, като единствения начин е да е легнал... Thinking

# 1 286
  • In transit
Морена, бъди здрава, щастлива и обичана. Продължвай да ни показваш и вдъхновяваш  с кулинарните си красоти. Kissing Heart

Някой от вас има ли ламинатора? Как се справя? Заслужава ли си?
Варненските момичета може ли да ми кажете ламинатора дали е наличен в магазина на Битоля?
За мен си заслужава. Имам го от поне две години. Мм го ползва редовно.

# 1 287
Има ли някъде салата Италиана? При нас не е снабдявана от 2 седмици.

# 1 288
  • Варна
Някой от вас има ли ламинатора? Как се справя? Заслужава ли си?
Варненските момичета може ли да ми кажете ламинатора дали е наличен в магазина на Битоля?

Вчера имаше доволно количество на Битоля. Нямаше струпване за ламинатори. Simple Smile

# 1 289
Лидл имали нов артикул Wink
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт