Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 094
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 965
  • Русе
Много благодаря, не е нашата  Simple Smile

# 1 966
  • Стара Загора
И при вас ли изчезна гелът за тоалетна W5, който се лепи на самата чиния като цветенце (не знам как да го обясня), ето от тези? От известно време го няма при нас.

# 1 967
И при вас ли изчезна гелът за тоалетна W5, който се лепи на самата чиния като цветенце (не знам как да го обясня), ето от тези? От известно време го няма при нас.

Дебна за него от над месец, ако не и два, и не съм го виждала. Лидл Сточна гара.

# 1 968
  • Пловдив
Днес купих от езика и шкембе от младо телешко. Как го проготвяте заедно или по отделно?
Аз си ги приготвям заедно. Варя в тенджера под налягане за 40 мин, беля езика и после си ги правя или на мезе или на чорба. Този път направих чорба с език и шкембе

# 1 969
И аз одобрих 12%-та сметана, използвах я за заливка на морковена торта, много хубава се получи. Ако ходя пак до Лидъл и има още, ще се запася. Погледнах, че е полско производство.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 16:37 от Lemy

# 1 970
И аз одобрих 12%-та сметана, полско производство е. Направих морковена торта с нея, много хубава се получи. Ако ходя пак до Лидъл и има още, ще се запася.
Таз сметана ми е като гръцкото кисело мляко 10%.
Моят син най-много харесва да я гребе директно с тортила-чипсовете Simple Smile
А пушената сьомга е супер за суши! В Лекси, примерно, в Пловдив, няма по-малко от 12 лв за същия грамаж.. Даже преди в Лидл редовно я намаляха такава на 30% и бая често заформях сушита за хапване Simple Smile Ама напоследък не съм я виждала така...

# 1 971
  • Пловдив
Щом е на промо при нас все няма от тая сметана...и аз мога с лъжицата да си я ям.

# 1 972
  • Sofia
От Ф неотдавна купувах намалена пуш. сомга (и си взех повечко) на 3.99лв 100г.

# 1 973
За 12%-ната сметана сигурно поне няколко пъти съм споменавала- когато правя нещо със сметана, нея взимам, а не 20%, повече ми харесва. Но заекът последния път правих по моята си рецепта в гювеч, без сметана, с картофи, моркови, лук и чесън - хем се задушава, хем хваща коричка, хем остава от печенето и сосче.

# 1 974
Леми, кажи за морковената торта, моля. 🙂 И да ползвам случая да ти благодаря за тиквените рецепти, много по мой вкус. ✌

За новата брошура някой нещо? 😀 Аз искам намалена луканка Клийн лейбъл.

# 1 975
Искам биомаслото да е намалено и да се появи пак португалски зехтин.

# 1 976
  • Sofia
Аз морковена торта правих като аналог на спаначената. Simple Smile
Иначе имам хубав морковен сладкиш.

# 1 977
Долче, слагам каквото имам - имах продукта за почистване на грим на Сиен с помпичката, с него съм се чистила. Сега ползвам мицеларен грим. Като цяло големият проблем е, че гълта доста продукт и че са бели. Колкото и да пера, някои петна си седят. Така че по-кремест продукт ще е по-икономичен.

И на мен в последно време Фантастико ми е по-бюджетен от Лидл, когато говорим за седмичен пазар.

# 1 978
Аз пък се нареждам с желание за момчешки потници и биксерки ,евтино олио( че свършило нещо Simple Smile) и друго не мога да се сетя Simple Smile  Като гледам чуждите сайтове - ще е Х-американска седмица , пак пижами , чаршафи ..
Скрит текст:
Изневерих и аз тази седмица на лидл - ходих в К да се бутам с бабите за намаления от 1-2-5-10лв и се разорих Simple SmileSimple SmileSimple Smile Малко като в Джъмбо - всичко по 1-2-5 лв, а накрая над 100 лв оставих за глупости.

# 1 979
Морена, може ли линк към сладкиша?

Общи условия

Активация на акаунт