Лидл 159 - Януарско ново начало

• 139 872
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 2 160
Мнение за този флан карамел?
E яйчно кремче с малко карамелизирано сосче долу, става. Веднъж съм вземала, не е уау, но не е и за изхвъляне. Май пак трябва да взема да си припомня Grin

# 2 161
То като гледам колко са нюню, май за една порция са и 6те 🙄

# 2 162
Има ли белен бял боб в лидл?

# 2 163
Червата са свински, осолени, защото се развалят ужасно бързо, за домашни колбаси - наденици, луканка, не за директно ядене. Кутийката е голяма колкото малък пастет примерно.

Флан купих, не ми допадна, прилича на пудинг и има такава текстура.

# 2 164
Днес в Лидл успях да взема последния соев сос. Дано да е хубав. Взех черен шоколад 85, замразени зеленчуци и пица. В Борово имаше доволно количество кейл. На мен ми харесва. Ще го пробвам и в смути. Днес хвърлих око на селарито и беше 3 лева. От Била преди два дена го взех на 2,49. Дори във Ф е с по-ниска цена. Взех и от кремчетата с купона. Не са лоши. А и от бисквитите с масло взех две опаковки. Харесваме ги.

Някой пробва ли сладоледа с овес? Мислех да взема, но пред фризера имаше кашони и не се добрах.

# 2 165
При вас има ли от тези четки
Скрит текст:
Търсих ги днес, но дори нямаше табелка. Толкова ли бързо да са свършили?
Взех лака от снимката дано е хубав.
Исках и суджук нали казахте, че е хубав те пък тарелките по 2.400 много големи ми се видяха имах и багаж и се отказах 😄.

# 2 166
От понеделник пак ще баламосват народа с разпродажби. Събрали са остатъците от всички промоционални продукти през изминалите месеци и продават пак на промоционалните цени. Чистят складове от залежала стока. Който пропуснал има втори шанс стига да се падне търсената от него стока в неговия филиал. Реални попадения 1 на 1000.
Явно менъджмента им има по-важни здачи та трябва да им се дават добрте практики на готово. Писах за филиалите с брошури и тук ги поздравявам пак, но ще напиша и идеята им дано някой я превърне в препоръка за всички филиали. Възможно е само в някой големи да се прилага, но няма значение. На мен ми направи добро впечатление и затова я препоръчвам. Та като стнане петък и дойдат новите брошури в "добрите" за мен филиали от 4те гнезда на стелажа остават горните 2 със старите, а долните 2 заеждат с брошури за новата седмица. Така хем не се хаби повече място хем има избор. Който не вижда до такава степен, че не различава брошурите да носи очила Simple Smile. Не знам как ще рзличава и стокте, но това е друга тема ... "лапнеш сърма гръмнеш (Тъпанчев)".
За мястото на стелажа не мога да твърдя къде трябва да бъде и защо е между двете врати на влизане, а не вътре в магазина. Явно има причина. До колко причинява неудобство ще преценят от веригата. Като не могат да направят анкета без това се чудят за какво да правят анкети. Поне да е за нещо смислено следващата анкета.

# 2 167
Сега ходихме, малките цветя бяха все едно са се били помежду си, и до тях една умряла китка нарциси положена хоризонтално за оплакване. Зеленчукови фалафели ми се щеше, но само обикновени имаше.
JoyJoy Ох, не мога, с глас се смея , а  всички спят. И друг път е така. Казвал ли ти е някой, че имаш дарба да пишеш ( или поне да разсмиваш хората? :ggrinning) По- готините фалафели са тези в по- малките и прозрачни кутийки, които са в откритите хладилници

# 2 168
Оф, бе... защо имам два еднакви поста и защо не ми дава трия единия?! Hushed

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 15:13 от Nil desperandum!

# 2 169
Някой купи ли табуретката с чекмедже и може ли да я снима 🙏
Че съм с две бебета и да знам дали да бия път до лидл в единия ми час почивка днес или да седна на някоя пейка и да блея в точка Joy

# 2 170
Какво ви е мнението за "Макарони с шунка и сирене", пробвали ли сте ги? Изкушавам се, но се чудя дали ще става за ядене.

Купих си кокосов йогурт с плодове - нещо такова - много е гадно на вкус, но аз не харесвам ядково "прясно мляко'" по принцип.

Нямаше лилав йогурт без лактоза - от същата марка съм взимал прясно мляко и беше хубаво на вкус. От любопитство, не от лактозна непоносимост.

През идната седмица има същото, на на др. марка McKenedy - за  2лв повече

# 2 171
  • Sofia
... или да седна на някоя пейка и да блея в точка Joy
То това винаги си е добро... Simple Smile

# 2 172

Нямаше лилав йогурт без лактоза - от същата марка съм взимал прясно мляко и беше хубаво на вкус. От любопитство, не от лактозна непоносимост.

И при нас нямаше йогурт. Аз ще похваля крема сиренето от същата серия без лактоза, много леко и вкусно.

# 2 173
Намалената сметана изчезна. Нямали доставки. 🤷

# 2 174
  • Sofia
Е, да... промоцията затруднява доставките...

Общи условия

Активация на акаунт