Лидл 159 - Януарско ново начало

• 139 577
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 2 415
Аз също съм безкрайно недоволна от новия Лидл на Константин Величков, все забравям улицата. Като цяло и в други магазини има по няколко "стари" и "нормални" служители и маса нови, груби, неприятни. За мен Лидл не е това, което беше. Нито продукти, нито обслужване, нито атмосфера.

# 2 416
и сега с какво ще заменяме голдесата??

# 2 417
С Филаделфия. По-скъпа е, да, но новата Милбона-заместител на Голдеса не ми хареса. Преди Голдесата за мен беше като Филаделфия, че и по-добра като вкус даже.
И новото синьо сирене Пилос нещо ми се стори леко променено, предпочитам да взема от Ф. Паладин.

# 2 418
  • Варна
Много вкусни едри стафиди. Наскоро бяха на брошура.

# 2 419
С крема сирене от 100гр., последно още беше левче.
Филаделфията е колкото кило месо на промоция 🥴

# 2 420
Много вкусни едри стафиди. Наскоро бяха на брошура.

Ппотвърждавам, макар че преди повече ми харесваха.

# 2 421
На Била подобното на Голдеса сирене за мазане е много хубаво, ние редовно взимаме от него, че Лидъл ни е далече.

# 2 422
На някои ценово напомпани продукти дори не се усеща чак толкова специалният вкус. Като масло Президент. В момента имам 3 вида масло вкъщи - Президент, Монарх и едно немско и не проумявам защо Президент трябва да е толкова по-скъпо. Като майка ми каже, че й е любимо, започвам да я подозирам дали не е заради името на маслото. Laughing Май ще трябва да правя и аз сляп тест. Smirk

# 2 423
  • Пловдив
Някой купувал ли си е солната лампа?Отзиви за нея ,че се чудя дали да я купя?Колко време издържа,има ли ефект?
albita, аз имам тяхна солна лампа. Редовно я ползвам. Солта се рони с времето, но това е нормално. Този размер лампи имат ефект, ако са на 1 - 1 1/2 м от теб. За по-голям ефект трябват или няколко лампи или доста по-голям размер.

# 2 424
  • София
Джъмбо стафидите ги обожаваме!  Винаги имам поне една опаковка от тях.

# 2 425
Брадата, и що не казваш за кой магазин става въпрос? На Меден рудник ми прилича ...

# 2 426
  • Бургас
Брадата, и що не казваш за кой магазин става въпрос? На Меден рудник ми прилича ...
А на мен на Трапезица.

# 2 427
На някои ценово напомпани продукти дори не се усеща чак толкова специалният вкус. Като масло Президент. В момента имам 3 вида масло вкъщи - Президент, Монарх и едно немско и не проумявам защо Президент трябва да е толкова по-скъпо. Като майка ми каже, че й е любимо, започвам да я подозирам дали не е заради името на маслото. Laughing Май ще трябва да правя и аз сляп тест. Smirk

Президент се продава с около 5-6 лв надценка на пакетче в България, според мен има хомеопатичен ефект в тая разлика Joy

# 2 428
  • In transit
С крема сирене от 100гр., последно още беше левче.
Филаделфията е колкото кило месо на промоция 🥴
И още е левче. Вчера доста се чудих дали да не купя, ама се сетих, че взех скоро едно от Била.

Обновения филиал на Мир още ми е много странен и ходя като муха без глава. Не 20 минути, а 1 час и 20 минути са му нужни на човек да намери нещо. Тотално всичко е разбъркано, дори продавачите не са сигурни, кое къде е. Единствено ми харесва, че с новите витрини месото е по-прегледно, но аз пък месо не купувам от Лидл. Grinning

# 2 429
Аз също съм безкрайно недоволна от новия Лидл на Константин Величков, все забравям улицата. Като цяло и в други магазини има по няколко "стари" и "нормални" служители и маса нови, груби, неприятни. За мен Лидл не е това, което беше. Нито продукти, нито обслужване, нито атмосфера.
Пусни оплакване през лидл+ приложението и ще те зарадват с 2лв купон.
При мен обаче излиза това

Общи условия

Активация на акаунт