Предложение или раздяла

• 3 604
  • 64
  •   1
Отговори
# 60
Krasisof, сподели нещо и за мъжките грешки, че все за женските говориш? Нали не смяташ, че за този развод само жена ти е виновна?

Съжалявам, НО докато съм жив повече не бих си позволил да бъда искрен, с която и да е жена. Дори и с тази, която ми затвори очите. Безсмислено е. Жените не искат това независимо, че все за това плачат. Нещо лично разбира се. Моят опит и на всички мъже край мен за фактическото доказателство, А не просто голи думи, изрази и женски клетви. Женомразец  ли съм скъпи дами? Не мисля! Просто разбрах, че думите са много далеч от реалността. Отново желая успех на авторката с думите, че търпението, взаимното разбиране и любов са същността но всяка 1на връзка. Но не на думи.... ЧНГ на всички
Колко комплексарско, нима познаваш всички жени и всички мъже, че да правиш такива грандиозни заключения. Опитвах се да не коментирам твои писаници, но тук не се стърпях. Отдавам го на скорошния ти развод и, че си огорчен и се надявам да мислиш по-трезво след време.

# 61
  • Варна
Krasisof,наранен си. Разведените мъже не желаят да рискуват с втори брак. Нормална реакция на потърпевши. Но е добре, грешницата да не се проектира във всяка, нова връзка.
Съветите за ултимативен брак, гарантират ли липса на развод и идеална хармония? Потърпевшите често грешат мотивите за раздяла. Не е липсата на подпис, а на грешен избор.
Наистина не разбирам това идеализиране на брачната церемония. Ако скритите подбуди са материални, любовта винаги ще е имагинерно понятие.

# 62
Никога не съм мечтала за пръстен, да се оженя, а големите сватби с 200 гости, грамадни рокли, свирни и тъпани и до ден днешен ме потрисат. На 22 години си перях само моите гащи, а дори и за себе си не готвех. Спуквах се да излизам, да се срещам с хора, да ходя по клубове, дискотеки, яхти, почивки и тъкмо завършвах университета и си намерих първата работа, която обожавах.

Никога не би ми хрумнало да се вторачвам в идеята някой да ми даде един пръстен. Като искам пръстен, ще си го купя сама. Странно ми е такова мислене, наистина не го разбирам.

Разбирам майката на мъжа, както и самият мъж. Ти си малка за него, той не е влюбен в теб и със сигурност не иска да се жени за теб. Аз в големите и единствени любови не вярвам, но от така описаната история вярвам, че си му много удобна, че се възползва от твоето желание да си играеш на съпруга, както и от готовността ти да внасяш едни пари в общ бюджет.

Два съвета от мен - фокусирай се върху собственото си развитие. Завърши си образованието, намери си работа по специалността и не спирай и за миг да се надграждаш. Вторият ми съвет е да не наливаш твои пари в общи вложения, ако не са изрядно оформени документално.

Няма да ме послушаш, но ако ми беше дъщеря точно това щях да ти кажа. Една жена трябва да се стреми не към получаването на пръстени, а към това да бъде самостоятелна единица, здраво стъпила на краката си. Другото ще дойде, когато и ако е писано.

# 63
  • София
Не е нужно да се доказваш че си "достойна" чрез пране на чорапи и въртене на мусака.
Ако е искал да ти предложи, 2 години не са малко и едва ли след още 2 ще си с Пръстена. То нито боли, нито зъб вадят, просто заявяваш сериозни намерения ако имаш разбира се.
Остави си вратичка за прибиране от чужбината и внимавай с финансовата страна.

# 64
Ключ по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт