обличате ли на децата си носени дрехи и обувки?

• 4 344
  • 108
  •   1
Отговори
# 90
Дрехи от магазин "Батко"Simple Smile, обувки не, не мисля че е правилно.

# 91
  • Mediterraneo
Абе уж всички сте против обуването на обувки втора ръка, а като се пуснат в Продавалника някой по-хубави детски обувчици и става опашка за тях. Най-вероятно всички писали в темата даже и не знаят за съществуването на Продавалника. newsm78 Mr. Green

Мдаааа, и аз това попитах страница преди това, ама отговор нямам  Mr. Green Май си права за Продавалника. Grinning

# 92
  • Варна
Абе уж всички сте против обуването на обувки втора ръка, а като се пуснат в Продавалника някой по-хубави детски обувчици и става опашка за тях. Най-вероятно всички писали в темата даже и не знаят за съществуването на Продавалника. newsm78 Mr. Green

Мдаааа, и аз това попитах страница преди това, ама отговор нямам  Mr. Green Май си права за Продавалника. Grinning
Сега видях, пропуснала съм ти поста като съм чела мненията на диагонал.  bouquet

# 93
    Само подарени, от втора ръка и лично ушити носим.А буйките и купувам или взимам от познати, но само ако са много запазени и не са деформирани.

# 94
Не, гадно ми е. Гадно не в смисъл на гнусно, а на унизително. Предпочитам детето ми да носи немаркови, но нови и купени специално за него дрешки, отколкото да износва нечии маркови.
newsm10 newsm10 newsm10

# 95
Дрехи - абсолютно да, обувки - категорично не!
Дрехи, които са останали от сина ми или от познати. Купувала съм и от втора употреба.
Обувки - не, защото в повечето случаи са деформирани и могат да изкривят крачето и походката. Освен това съм чувала, че с обувките се пренасят гъбички и т.н.

# 96
За мен не е нито гнусно, нито унизително - стига дрешките да са хубави и запазени. Носени обувки обаче не бих му обула  Naughty

# 97
да! защо не? толкова бързо дрешките им стават малки, че нямат време кога да ги захабят

# 98
  • Варна
Да, обличам! Дрехи, които ми дават близки.
Също.Обувки- не Peace

# 99
  • В една Дупка.
Имам две момичета.На малката съм обличала и обличам дрешки от сестра и.Никога не съм взимала чужди дрешки или втора ръка.За обувки - АБСУРД.Но според мен е въпрос на принципи и финанси.

# 100
  • Чикаго / София
Да обличам!

Децата ми всъщност са облечени предимно с носени дрешки. Е, имат и нови разбира се. Давали са ми дрешки мои близки а и от секънд хенд съм купувала и то доста дрешки.

Малката пък има само 2-3 нови неща и то са й подарени. Всичко износва от сестра си. Обувките също. Какво всъщност да им се деформира на обувчици носени по 2-3 часа /най-много/ на ден и то не всеки ден 2 месеца!Те са си като нови. Освен това и на мен ортопед ми е казал, че като им се съберат петичките една до друга на обувчиците и се огледат хубаво се забелязва деформирани ли са или не и ако нищо им няма може да се обуват и на друго детенце.

А в секънд хенда съм манячка да търся и откривам хубави дрешки! Grinning

Всичко е въпрос до разбирания и финанси! Peace

# 101
Почти не съм купувала дрехи откакто е роден малкия, купувам само ако нещо ми хареса много.
Дрехи и обувки има от племеника ми с куфари, нови, модерни /щото при нас всичко върви три години назад/ - не виждам защо да купувам.
Виж за следващия номер, да, ще се купува, ако имаме късмет и да е момиченце, охо, какво купуване ще падне, да сме живи и здрави.

# 102
Не, но ако имам 2 дете с удоволствие ще му обличам на батко дрешките Wink

# 103
  • София
Нито за мен,нито за децата ми съм взимала дрехи от маг.втора употреба,като влезеш в такъв магазин и като те лъхне една гадна миризма,направо ме отблъсква,виж от сестра ми,братовчедките-да!!!

# 104
да.фръцкаме се с дрехи от децата на приятели Wink

Общи условия

Активация на акаунт