обличате ли на децата си носени дрехи и обувки?

• 4 337
  • 108
  •   1
Отговори
# 75
Да обличам децата си в носени дрехи ,само че тези дрехи сами дадени наистина от най-близките ми.

# 76
  • Smallville
Да,носи дрехи,които са и подарили близки от техните деца,но обувки никога не са и носили.От втора употреба почти не пазарувам,просто нямам късмет да намирам хубави неща

# 77
Да, обличам. Дадоха ми доста дрешки, Виктор като беше бебе. И сега като ми дадат, обличам. Не съм му купувала от 2 употреба, но бих - ако видя нещо хубаво и запазено. Но е факт, че не съм гледала досега за детски дрехи 2 употреба - не знам защо  Thinking
От познати и обувки бих взела. Всъщност има обувки, които се деформират и обувки, които не толкова според мен, примерно гумени ботуши  newsm78  или хубави зимни обувки с дебели подметки - какво има да им се деформира.

# 78
Дрехи да само от познати. Обувки имахме едни отдавна и това е .

# 79
Не.Нито дрехи,нито обувки.

# 80
Аз също обличам моето ангелче с носени дрешки..ама като малки нали растат като гъби..повечето са почти новички.А за обувки предпочитам само тя си ги е носила

# 81
Дрехи - абсолютно да, обувки - категорично не!
Дрешките, които носеше като съвсем мъничка, най-често бяха завъртяни през 2-3 деца преди нея и се завъртаха през още толкова след нея. Бебешки дрехи - за дни умаляват... Но и сега въртим с братовчедки, приятелки, колежки.
Но обувките са индивидуални!!! Ако ми поискат, давам умалелите, но за дъщеря ми рядко взимам и най-често ги държа резерва за критични ситуации.

# 82
Да, такива от батко й, които са по-запазени. Носи ги предимно у дома.
Обувки носени избягвам да ползвам.

# 83
  • Варна
Да - имам тонове дрехи от братовчедка ми. Обувки - почти не.

# 84
И дрехи и обувки.
В секанд хенд има толкова запазени и ефтини дрешки, че за 5лв. мога да ги облека отгоре до долу и двете. От магазина не мога.
Освен това по магазините ни е пълно с боклуци, които не стават за носене след първото изпиране. И за марковите няма гаранция.
Обувки- пак същата работа(всъщност ползвам само от познати). По магазините е пълно с китайски и турски боклуци.
Защо да не обуя качествена и малко ползвана обувка, вместо да дам поне 25лв. за качествена такава, която ще е само за един сезон? Ами другия сезон- пак ли дам 25лв?

# 85
  • Варна
Да обличам носени дрехи.
И обувки съм обувала.
Абе уж всички сте против обуването на обувки втора ръка, а като се пуснат в Продавалника някой по-хубави детски обувчици и става опашка за тях. Най-вероятно всички писали в темата даже и не знаят за съществуването на Продавалника. newsm78 Mr. Green

# 86
  • София
Не, не я обличам с носени дрешки или обувки Naughty

Да, аз също. Peace

# 87
  • Варна
Ако се брои това,че мацката редовно се пременява с нещо от моя гардероб значи да. А като беше малка бях абсолютно против. На времето аз бях изтърсакът в рода-майка ми е най-малката от три сестри и другите две имат по две момичета. Та сещате се за какво износване ставаше въпрос. Бях се зарекла,че никога няма да облека детето си в такива дрехи,защото знам колко гадно се чувствах,но не спазих съвсем обещанието.
 Братовчедка ми се омъжи в германия и дъщеря и е с 11м.по-голяма от моята. Като си дойдеше носеше чудесии,които аз не бях и сънувала тогава-92г. А беше и криза някъква.  Та Маги с тия дрешки беше турбо гъзарка,но те си бяха направо нови. Даже по едно време имах съмнения,че ги купува,маха им етикетите и ми ги носи направо,защото като донесеше цял куфар с нови дрешки не исках да ги вземам от неудобство. 

# 88
  • с/у ОколоМръсТното
И дрехи и обувки - да.
Но са ми давани от близки и роднини. В магазини секънд хенд не стъпвам  Naughty

# 89
  • по пътеката
Да обличам децата си в носени дрехи само, че тези дрехи сами дадени наистина от най-близките ми.сестра ми!

Общи условия

Активация на акаунт