обличате ли на децата си носени дрехи и обувки?

• 4 335
  • 108
  •   1
Отговори
# 60
  • Paradise
Досега не съм го обличала, защото има много, много дрехи като подарък.
Аз дори и не съм му купувала дрехи - като изключим бодита и един-два пуловера, май това ще да е...
Иначе бих купила от друга мама дрешка, стига да е запазена. Не виждам нищо ненормално.
Колко ли ги носят децата дрехите, като растат с часове...
Иначе обувки, признавам, не бих купила.
Всеки човек стъпва по различен начин и е хубаво детенце да е с нови обувки

# 61
Дрехи да, имам приятели и колеги в чужбина ,които ни затрупват,
луда леля,която пазарува като луда все скъпи и маркови дрехи и племенници,
но обувки НИКОГА
Не е редно, всяко краче си се оформя и затова гледам да са винаги ортопедични и задължително новиКупих веднъж във форума едни, и така и не се осмелих да ги обуя на малкия, само стояха и ги продадох
 Hug

# 62
Да от баткото остават Laughing

# 63
Дрехи съм взимала от приятелки. Всичко, което става за носене съм и раздавала на приятелки и племеници.
Обувки аз лично не взимам, тъй като всяко дете има своя походка, и дори и най-малко носените детски обувки могат да повлияят в една или друга посока. Но имам приятелки, които нямат предразсъдъци и към обувките. Въпрос на разбиране...

# 64
Братовчедка ми ме беше заляла с бебешки (до 3-4 месеца) дрешки.Обличах дъщеря си с тях.Носени обувки не бих и обула Naughty

# 65
Не страдам от излишни скрупули, поради което обличам носени, но запазени дрехи на децата си. Най- вече на малкия, който приема с чувство за хумор ситуацията и казва: "На Тото старото- на мене ново!" Не мога да си позволя малкия да не износва дрехи от големия, защото:
1. Децата растат по-бързо и от гъби, понякога дрехата му омалява без да е износена
2. Претенциозни са, не харесват какво и да е, имам случаи големия отказва да носи някоя дреха, съответно износва я малкия. По-лошото е че понякога малкия отказва да носи нещо Confused
3. Искат да се преобличат често
4. Трябва да имат много дрехи, защото се цапат, падат и късат.
Едновремено с това не пропускам да купувам нови дрехи и на малкия.
Обувките, обаче не могат да се доизносват.

# 66
Да, обличам й... Сестра ми ма момиченце, което е 3 години по голямо от моята малка.Самата тя имашетолкова много неща, и купени и подарени, че нейната Иzабел успя да поноси малко повече от половината...  всички тия дрешки zаедно с подарени ми се събраха една камара която моята малка едвам смогна да носи,някои облякохме само един единствен път... Сега тия дрешки отново са при сестра ми, второто си дете тя роди преди месец... Като нови са, понеже са полzвани много малко, да ги хвърлим ли?Отделно и аz и тгя се скъсваме да купуваме нови неща, даже като се zамисля тукашните магаzини" Ха и ЕМ " май трябва паметник да ми вдигнат  Laughing Laughingне zнам колко от семейната хаzна съм инвестирала в някоя рокличка или блуzка , която просто не мога да отмина.. ми като са толкова сладки бебешките... baby_neutral baby_neutral
Е, таткото понякога мърмори но като я видфи облечена после се радва и той...

# 67
Да, обличам я, но за обувките Не.
Ортопед ни беше обяснил, че всеки крак и походка са специфични и обувките се деформират според тях. За развиващи се крачета и неуверена походка не е редно да се обуват използвани от друго дете обувки. А на мен ми се види и не-хигиенично

# 68
и аз обличам дрешки,които са носени от близки,понякога и от форума
от магазин за дрехи втора ръка-все нищо не мога  да харесам и не съм купувала
обувки-гледам да са ннови,но имам запазени от каката,които са носени броени дни,и смятам че са подходящи да се доизносят от малчо

# 69
Да - от приятели и роднини.А дрешки има и от мен и то доста,които естествено се ползват за вкъщи  Peace .Не виждам нищо лошо в това.

# 70
  • Mediterraneo
След всички мнения до момента се питам- кой тогава купува носени обувки, предлагани в Продавалника?! Ама иначе- неееее, това е абсурд  Stop Не бих обула на детето си носени обувки... Crazy Айде, няма нужда  Stop

# 71
Не, никога Naughty и не мисля да го правя Stop

# 72
  • София
Не

# 73
Дрехи- да,обувки - не Naughty

# 74
Ако да - от къде са - от познати или магазини 2-ра ръка.
ако не - защо не?
За да е по коректно към останалите които всъщност питаш би трябвало да си напишеш и ти мнението.
А по въпроса, да обличам.

Общи условия

Активация на акаунт