Facebook / Фейсбук – 5

• 40 809
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Търсачката няма да открие профила ти и ако в настройките на профила си дала търсачката на Фейсбук както и външни търсачки да не откриват профила ти във фейсбук по име, имейл, телефон... по нищо.

# 631
Обаче остават коментарите от блокирал те и или блокиран от теб човек и ако кликнеш върху профила, бързо ще разбереш каква е работата.😂

# 632
  • София/Севлиево
Значи няма как да стане без да засегна въпросния човек...Ще му отговарям с "мхм" и това ще реши проблема...Просто ми е приятелка от 100 години ама се е хванала с МЛМ и само досажда...

# 633
Тук преди време се питаше как може да се направи удебелен шрифт във фб пост... Май, защото не съм много сигурна де дали точно това се питаше... Но аз ще напиша какво открих съвсем случайно, че може да е на някого от полза.
Значи изречението, когато се пише от компютър на фб трябва да се огради с ** преди и след него ** без интервал.
От телефона ( но през браузера) е абсолютно същото при писането на фб съобщения.

# 634
  • София
Тук преди време се питаше как може да се направи удебелен шрифт във фб пост... Май, защото не съм много сигурна де дали точно това се питаше... Но аз ще напиша какво открих съвсем случайно, че може да е на някого от полза.
Значи изречението, когато се пише от компютър на фб трябва да се огради с ** преди и след него ** без интервал.
От телефона ( но през браузера) е абсолютно същото при писането на фб съобщения.
При мен не се получи!

# 635
Хммммм....при мен става, но на телефона нямам приложение - влизам през браузър.

# 636
При мен се е случвало без нищо да правя.
Сега пробвах със звездички, не става.

# 637
Понякога ми се случва да ми излиза нотификация през приложението, че имам непрочетено съобщение в Месинджър, а такова няма....

Как да го махна? Влизах да гледам чат по чат, на наистина нямам нищо неотворено. Много е дразнещо.

# 638
  • София/Севлиево
И при мен също...

# 639
  • Glasgow
Може да е message request, съобщение от някой извън листата, на мен така ми излизат.

# 640
  • София/Севлиево
Може да е message request, съобщение от някой извън листата, на мен така ми излизат.
Не е...

# 641
Не е, и там ходих за всеки случай. Явно поредният бъг...

# 642
Не получавам известия за рождени дни, въпреки че са включени. Няма значение от къде влизам.🤔

# 643
proletno cvete, при мен отдавна е така..

# 644
  • София
Запомнете си някъде долния линк и влизайте известно време от него и ще ви се появят отново:

https://www.facebook.com/events/birthdays/

Общи условия

Активация на акаунт