Facebook / Фейсбук – 5

• 40 983
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Скрит текст:
А какво означава като профил ми излиза така? Някой знае ли ?
Редовен профил, само че човекът е използвал инициалите си, вместо цялото си име.

Имах отхвърлена покана за приятелство. И не виждам опцията за съобщение. Как да разбера мога ли да пиша ?
Доколкото помня, като съм разглеждала настройките за съобщения, има опции съобщенията от непознати или да попадат в категория Message requests, или изцяло да се забранят. Вече, ако са забранени, дали изобщо не могат да се пращат, или отиват в папка Spam... все едно общо взето. Провери от трите точки съществува ли възможност да му пишеш.
Мога от месинджър пазя предишни чатове и ми излиза sent само.
Преди как изглеждаше профилът на този човек? Имаше ли опция за съобщение?

Нямам идея как стоят нещата. Има такава опция в Messenger да се "игнорират" съобщения, които отиват директно в папка спам. Мисля, че е възможно въпросният човек да е игнорирал съобщенията от Вас.

# 331
А какво означава като профил ми излиза така? Някой знае ли ?
Редовен профил, само че човекът е използвал инициалите си, вместо цялото си име.
Имах отхвърлена покана за приятелство. И не виждам опцията за съобщение. Как да разбера мога ли да пиша ?

Щом не виждаш бутон"съобщение",значи човека те е блокирал да му изпращаш съобщения.

# 332
  • София
Преди няколко дни ФБ се обнови с нова версия, която ми бърка в здравето с външния си вид и което най ме вбеси, с контрола над коментарите, които виждам. Моля за помощ къде да пипна, за да виждам всички коментари, а не "Най-уместни", че под някои публикации от 100 виждам 10.
Ето от днес, има 18, а се показва само един.
Скрит текст:

# 333
и аз имам същия проблем - как да си върна предишната версия?
тази лента отляво ми бърка здравето, а и не откривам къде е менюто "изход" за да излизам от профила си...

# 334
Добре, от кога ползвате фейсбук? Някога при смяна на интерфейса, да е имало възможност да си върнете стария му вид?

# 335
  • София
С интерфейса ще свикна, ама с пресявката на коментарите няма да мога. То се обезсмисля следенето на дискусии по групите, като не се вижда кой, какво и защо е писал.

# 336
Ми при мен от край време в някои групи коментарите се подреждат така като първо излизат "най-уместни". В други си вървят и се виждат всичките. Значи е от настройките на групата това. Обърнете се към админиете на съответната група да си коригират настройките за коментарите. Ма те искат да се виждат повече публикации в нюзфийда и сгъват коментарите.

# 337
Ако не сме приятели с някой, и гледаме историята която е споделил, ще се види ли профилът ни от потребителя?

# 338
  • Glasgow
Предполагам не, аз редовно на сторита имам лист с приятели, които са я видели и 10-11 други само като цифра, предполагам са такива, с които не сме.

# 339
Не, не се вижда.
Изписва нещо като "Facebook потребител" без име.

# 340
Ако не сме приятели с някой, и гледаме историята която е споделил, ще се види ли профилът ни от потребителя?
не, няма. Аз имам пуснато стори, отдолу излизат кой го е видял и кой как е реагирал и под черта излизат още 5 (бледо сиво) до тях има знак "? " . Щом натисна въпроса изписва : вашата история е публична и други потребители които не са ви приятели са я разгледали - не пише кои са те- ако искате променете си настройките за да я виждат само приятели... нещо подобно

# 341
Съформците от горните няколко поста са прави. Точно така е Simple Smile

# 342
  • Sofia
Моля за помощ къде да пипна, за да виждам всички коментари, а не "Най-уместни", че под някои публикации от 100 виждам 10.
Ето от днес, има 18, а се показва само един.
Скрит текст:

Ако все още не си отгатнала как, споделям какъв е начинът. Когато искаш да виждаш всички коментари под даден пост, отиваш в горния десен ъгъл на полето за коментарите, т.е. вдясно и малко нагоре от първия публикуван коментар, и там вече имаш опцията да избереш как искаш да са ти филтрирани публикациите (избираш между три възможности). Peace

# 343
  • София
Продължавам да не ги виждам, но май наистина някои страници са го въвели този филтър. При не толкова злободневни страници няма ограничения при визуализиране на коментарите.
Не виждам опция аз да си избера филтъра.
Скрит текст:

# 344
  • Sofia
Нищо общо няма това, във всички възможни страници и групи я имам тази опция. Но както съм писала неведнъж, ползвам FB само през лаптоп. Това, което ти си показала, доколкото разбирам, е мобилната версия.

Общи условия

Активация на акаунт