Искам да кажа...(190) през януари 2022

• 62 088
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 810
Дабро утро!

Ети, каква кола си си харесала 🙂

# 811
Добро утро!

Ети, дано не чакате много и за двете!

При мен нищо за казване...

Хубав да ви е денят!

# 812
  • при моите деца .....
Добро утро!
Мразовито е утрото при нас....
Усещам студа вкъщи...
Поспах до 7. В болничен съм.
Вчера водих Митето на лекар, покашля и има секрет в носа...
Сутринта беше - 17, ръцете ми се напук аха, на 3 места имаше кръв...
Днес ще стоим на топло. Чакам и ММ. Марти е вкъщи също. В понеделник половин час чака автобус, той не могъл да запали, предвид студовете я оставих, оформена е по всичко.
Сега сядам с първото кафе.
Митето спи.
За училищните тестове...
В понеделник за първи път имахме положителен. ПСР-ът е отрицателен....
Хубав ден!

# 813
Добро утро!

И при мен нищо интересно. Седим си вкъщи, в този студ и скучаем. Трябва да отидем да вземем някакви обезопасители за мебели, че вече е страшно.

Боби, Митето да се оправя бързо!

Деси, браво за фитнеса, аз така и не се навих за там. Тренирам си вкъщи, да видим ще имам ли пак резултати като преди.

Хубав ден и от мен, момичета!

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 12:58 от Belle_

# 814
Ох, да и изям кукуригутата на тази беля 🥰

# 815
  • София
Чудна е, Бел!
Днес ми се видя по-студено и от вчера.
За сега от ваксината само ме наболява ръката, но и температурата ми доближава 37 градуса, което не е типично за мен. Заради хашимотото нормалната ми е 35.8.
Боби, оправяйте се!

# 816
  • Бургас
Добро утро!
Аххх,че разкошна Бухтичка!
Лин,не знам какво работиш,но толкова много шофиране си е изморително!
Руми,пълна къща,весела къща!
Аз миналата седмица бях с малкия у дома.Сега следобед големият е с онлайн занималня у дома. Другата седмица са ваканция и ще е пълна лудница! Добре,че ще имам 3 работни дни да си почина от тях :stuck_out_tongue_closed_eyes
Имам една ходеща болка из тялото си. От врат,рамена,гръб,премина изцяло в кръста. От там отиде в колена,лакти,рамена,областта на кокалчетата и глезена. Сега болката е във всяка една малка ставичка,китки и свръзки! Frowning1

# 817
  • на Мелмак
Бухтичка, страОтна Heart Eyes

Румка, впредвид, че съм с С класа, искам по-висока. Grinning

# 818
  • Бургас
Ети,пожелавам ти я от сърце!
Любими и хубави возила избираш!

# 819
  • Бургас
Много топлина ви пожелавам днес!
Бухтичка е сладурана! И фотогенична, дано започна да похапва от вкуснотиите на мама! Нашия момък нищо не отказва. Лесен е за изхранване, само някакви подсладени сухари за попара не одобри вчера. Днес ми е последен ден тук, той пък реши да е примерен и още спи. Ще го мачкам и целувам цял ден! Мишлето на баба!

# 820
Добро утро!

Разходих Арчи, гримирах се и сядам да пия кафе. Силно казано грим - фон дьо тен и спирала. Днес съм втора, но хубавото е, че тази седмица ми се пада една втора смяна.
Бухтичка всеки път е щастлива и усмихната. Simple Smile  Прекрасно дете!

Хубав ден! Heart

# 821
  • Бургас
Бел, ма много сладка тази месечинка Heart

Карз, заради такива болки минах през съдов и невролог преди известно време. Вторият пълен некадърник, даже не ме погледна, директно рецептата с добавки. Със седмичен курс физиотерапия се изпънах като пружина Joy Още поне веднъж трябва да го мина, отделно стелки, колан и упражнения ще са нужни при мен, че съм изтървала работата отдавна. С направление от ЛЛ или невролог може да се прави физио в МЦ "Стайков" по ЗК. Дотогава затоплящи пластири за облекчаване на болката.

Ети, бързо да я избереш, още по-бързо да я доставят!

Боби, да свършва бързо лазаретът у вас! Ще заведа и аз Марто днес за една слушалка. Т и сопол лекувам по телефона, но намеси ли се и кашлица, не ми е спокойно, че правя всичко необходимо.

Спокоен да е денят ви!

# 822
  • гр.София
Страхотна бухтичка 😍
Аз, съм в метрото, не ми се видя толкова студено.
Леле, Карз, чак мен ме заболя! Взимай мерки от по рано, виж Селесте ти е дала добри насоки 🤗
Боби 🤗
Ети, скоро да ни се похвалиш 🚙

# 823
Ще ѝ изям бузите на Бухтичка 🥰
И ние предимно стоим вкъщи на топло.Ако не духа прекалено,гледам да излизаме малко,че е ужас иначе.Скъпия миналата седмица си беше дома,и ми отиде цялата дисциплина по ягодите.
Маре, снощи тъкмо мислено ти казвах и аз наздраве.И викам да си сипна малко виски.Но съм изкарала и купа,да слагам на Шефа вечеря,а чашата ми по-встрани.С отработено движение отвъртях капачката и наклоних надолу бутилката,над купата обаче 🤦🏻‍♀️😂.Добре че в този момент, шишето реши да прави номера,и нищо не потече,та се усетих какви ги върша 😁
Болните да се оправят!

# 824
Е, Ренко купа - купа. Кой е казал, че трябва да е само чаша Grinning

Общи условия

Активация на акаунт