Искам да кажа...(190) през януари 2022

• 62 086
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 825
Ренко, а можеше Шефът да изкара една блажена нощ!

Бухтичка Heart Eyes

Ети, ама нова ли, знаеш ли какви срокове дават гадовете Satisfied
Дано! И както се пее в песента - една за теб, една за мен Sunglasses

# 826
  • на Мелмак
Оооо, от Силвър Стар не! Ходихме да си вземем, ами те по-надути от кифлите в мола. От Шкода пак поръчахме. 10 месеца дават. Моята вече чукна десетака. Ще видя, т е ММ ще види Grinning. На новата все пак аз избирах цвета Wink после и модела смених Joy

# 827
Ети, какво избра?
И вкъщи въртим, сучем и все Шкоди взимаме Joy

# 828
Мери, бързо да минава неразположението!

Карз, дано и при теб да отшумява, звучи доста болезнено…

Ети, бързо да избереш и да ти я доставят! ☺

Бел, хапва на периоди. Тези дни е добре, ще видим докога. Аз вече се изчерпвам, имам чувството, че постоянно готвя. Добре, че е пълно с рецепти онлайн, че да яде разнообразно 😃.

И да се оплача, че последно време ми се пуши, а не съм от както разбрах, че съм бременна. Аз съм малко странна, пуша, ако съм с някой, който също пуши. Вкъщи не паля, освен, ако някой не ми е на гости. Иначе си пия сутрин кафето и хич нямам зор 😃. На работа и на заведение ми се е случвало и почти кутия да направя за ден. Взимам най-леките и задължително трябва да имам да пия нещо, различно от вода, иначе няма шанс 😃.

# 829
Румка, впредвид, че съм с С класа, искам по-висока. Grinning
Човекът, от който си купуваме червеното вино го е разделил в категории- С класа, А класа, Широка мелнишка.... Simple Smile

Мите, Марто, Карз, Мери- оправяйте се, де! Стига толкова болежки.
Ренко, права е Али, има ли пиене, амбалажът не е важен.
При нас също е много студено. Това не ми пречи да излизам сутрин рано на разходка и пазар, но после у дома не мога да се стопля дълго време.
Бел, разкошна е Бонбоната! Поздравявам те и за поредната разкошна фотосесия. Не си давай зор за тренировки, прекрасна си. Кажи какво направи с косата? Нов цвят има ли?
ЕлиТ, как са нещата при теб?
Да ви се оплача от щерката. Снощи отиде да поливат тройката за срока по химия. Оформиха я вчера в последния възможен час. Учителката дори суперлативи ѝ дръпнала, а аз се разкъсвам от вътре заради безхаберието с което се отнася към училището. Дразня се, че е умна, има заложби, а гледа да изкяри през просото. Силно се надявам тази година да ѝ е последната айлякчийска и да си седне на задника. И въпреки всичко пак ще завърши срока с бал 5.00, това ми е единственото, което ми действа успокояващо.

# 830
  • някъде ... тук ...
Хаха, широка мелнишка Grinning
Добре сме, Мари.
Не искам да се оплаквам, нищо че ми тежат и тревожат разни неща, свързани с близки роднини.
Моят твърди, че по химия нищо не разбира, но не иска помощ, нямало да му трябва химията. Когато бяха онлайн, успял да изкара 2 шестици с помощта на приятел с профил химия в друго училище, но после, присъствено, предал празен лист и има 2 съответно. И аз се ядосах като разбрах, ама .... Каквото - такова. Ще изкласят.

Ренко, добре си щяла да го захраниш младежа Simple Smile

Бел, разкошна е Бухтичка-белята!

Болните, да ви минава по-бързо и леко!

# 831
Тройка по химия и аз бих поливала...

# 832
Мари, щеше ми се да си права, но имам 7кг. за сваляне 😒. Гледам си снимки от преди бременността и ми се плаче.
Снимка нямам на цвета, но е нещо като шоколад или мока май каза фризьорът.
За ученето не знам какво да кажа, насила не става, пък и не може всички предмети да ти вървят. Поне успехът е добър.

# 833
  • На брега на реката
Бел, страхотна бухтичка! Чудна е! Да я намачкаш от мен!

Мари, н'съ ядосвай! Ще се стегне девойката!

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 12:44 от Бубoлина

# 834
  • Бургас
Селесте,благодаря ти за насоките. При мен мисля,че е от настинката.Ако не отшуми ще взема мерки.

Аз също ще поливам тройки - но чакам най-трудната по английски! Голям мързел е синковеца!

# 835
Маре, за моята щерка ли пишеш? Разликата е само че няма да завърши с 5 за срока. За същите неща се ядосвам-умна и мързелива, ако и да ми обеща че тази година ще смени подхода.
Чудна Бухтичка, чудна!
Бубе, стана с твоето предложение махането на рекламите, много ти благодаря! Чак ми е странно сега;)
Ети, ще чакам да споделиш избрания цвят аз;), марката съм я карала, макар и за кратко.
Милото шефче, разминало му се е главоболието от махмурлук тази сутрин;)
Тръгвам на зъболекар аз.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 14:01 от tuty

# 836
  • На брега на реката
Тути, радвам се,  че съм била полезна! Сега ще чакаме, да се разписваш по-често! Stuck Out Tongue Winking Eye

Карзче, да отшумяват болежките!

# 837
Бел, нали пуска снимки след раждането? Помня аз, че не видях никакви излишни килограми, да не говорим за 7.
Тути, ще те чакам да се разписваш по- често.
ЕлиТ, надявам се, скоро да приключат притесненията ти.

# 838
Бел, чудна е Бухтичка!

За децата, какво да кажа...моята учи само по това което и е интересно, харесва и...и разбира.
По останалите предмети (те добре че тази година са по-малко заради езика) изкарва горди 4ки или 5ци.

# 839
Карз, шофирането ме зарежда и не усещам умората. Тежи ми единствено заслепяването от продължителен и интензивен насрещен трафик в тъмните часове.

Деси, не споменавай фитнес...тази година още не съм тренирала Simple Smile

На девойката не й стигат 2 стотни за стипендия, но е спокойна, че има откъде да дойдат и сега с трепет чакаме.
Наскоро се изпусна, че е пробвала 2-3 вкуса енергийни напитки и макар че съм най-неподходящият пример за подражание, от личен опит обясних защо трябва да ги избягва, дори преди състезание.

Искам да кажа, че от няколко дни отоплението на работа функционира нормално, т.е.подходящо е за кецове и леки обувки. Притеснявах се как ще изкараме зимата.

Общи условия

Активация на акаунт