Искам да кажа...(190) през януари 2022

• 62 084
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 840
  • на Мелмак
Лин, не вярвам, че не си тренирала! Sunglasses

Не обичам да карам, не е моето. Затова ММ беше поръчал някакъв Кодияк, не го помня, но го променихме на РС, знам, че такъв иска, син исках аз. Той се бил притеснявал дали съм щяла да мога да го карам, ми ще мога, 'що да не мога? Те толкова умни, сами си карат, спират, завиват Grinning
Следващата може да е червена, после бяла перла, поне цветовете съм ги наредила Wink
Щерката е със стипендия, доволна е, стимул й е, определено Simple Smile
Ние поръчахме диван, маси, само се карахме за краката на трапезната маса, той хареса едни ужасни метални крака като буквата Ж на дървена маса. Каза, че ще ми говори на Ж, докато склоня, но аз ще си поръчам дървени крака. Тези не ги искам в къщи Simple Smile Преди около два часа склони. Занимавам ви с нашите глупости, да ни се посмеете Yum

# 841
Ети, после и снимки да покажеш.
Да се похваля, че и аз най-накрая си получих шампоана, препоръчан от Фонс и Лин. На 02.01 го поръчах, днес чак го получих. Утре ще го пробвам.

# 842
Ети, какво е РС 🙄

Състезавам се с децата на листовки.
Не ги взех, имам 8 грешни отговора 😂😂😂

# 843
  • Canada
Съни, дано се харесате!

Чета ви, но съм мн уморена и нямам сили за писане.

Следя с вълнение случващото се в Канада, време беше и там да се раздвижат нещата.

Някой може ли да препоръча лентички за измерване на pH в домашни условия? Със слюнка или урина са по-точни?

# 844
  • на Мелмак
Фонси, рН на какво?
Ако е на урина, ще ти изпратя.

Руми, спортен се води RS, всъщност.

Забравила съм да си поръчам от този шампоан, но подозирам, че темата ще размяна буйни гриви Wink

# 845
Аааа, rs 😆
Чета аз и се мисля, какво общо има Родителската Среща с автомобила 😂

# 846
  • на Мелмак
Муня Joy

# 847
Ако ще размятате гриви, дайте и към мен шампоана, че имам нужда.
Руми, разсмя ме;)
Ети, тези металните крака сега са много актуални, лошото е че ограничават мястото за столове. В името на семейния мир, мъжът ти е изменил на трендовете;)
Браво на девойката, с кеф да си харчи стипендията!
Прегледах школото и рязко ме хванаха нервите.
Ще си лягам с книжка и без това нищо не мога да променя.

# 848
Хоп, малката пак хвана стипендия.
Голямата пак е на десет стотни, но пък хич не й дреме.
Важното е да са здрави 😁

# 849
Ети, не обичам да лъжа. Sad

Фонс, дефицитът по магазините може да има отрезвителен ефект и събитията да не са напразно.

Детето каза, че когато си смята успеха, има за стипендия, а в школото не й достига малко. Сигурна е в сметките си, странно защо такова разминаване.

Преди няколко дни подрифтих на път за работа. Тъмно, посред нощ, няма трафик, няма жива душа... добре ми дойде да си вдигна адреналина за разсънване Simple Smile Да се постопли времето и ще сложа малките джанти, с тях се бяга по-бързо. Големите са по-красиви и тежкарски, та дилемата не е лесна.

# 850
Добро утро.
Събудих се с главоболие. 
Пробвах шампоана, ще дам отзиви след няколко измивания. Скептична бях за малкото количество,  но се доверих и наистина прави чудна пяна.
Хубав да е денят ви.

# 851
  • на Мелмак
Добро утро!

Румка, разбира се, че най-важното е да са здрави, всичко друго просто е само суета.

Лин, и това ще стане Hug

Тути, знам аз че са модерни, две маси поръчахме вчера, ниска, но при нея спор нямаше, много добре беше направено. Но това Ж. Грубо ми идва на висока маса. Не предлагат дървени крака, та ще поръчваме отделно. Но Ж не Yum

Съни, съчувствам за главоболието.

Чакам утре да мине и да видим как ще се представя на ските Simple Smile

# 852
  • На брега на реката
Добро утро!

Да мине и днес, че утре съм в отпуск и ще си гледаме Принца! Нямам търпение! А да ви похваля и Феята, че е започнала страшно много да гука, много е сладка! Heart Как лети времето!
Резутатите от изследванията са ми в норма и ги броим, като добри!

Ети, хубави са тези емоции, да обзавеждаш дом! Ще чакаме снимки!

Да са ви живи и здрави дечицата, пък квото-такова!

Съни, и аз бях скептична, но съм много доволна. Никога не ми е била така чиста косата, както след него, а съм ползвала ДПШ. Малката снаха го пробва, когато си бяха тук и също много го хареса!

Хубав ден, момичета!

# 853
  • гр.София
Добро утро ☕
Ети, посмях се и аз с твоето Ж, само да кажа, че централния крак е по удобен и не пречи, докато другите в края ограничават. Като наредиш столовете нищо няма да се вижда 🙂
Лин, изкефи ме определено! Луда глава си 😁
След кой клас са стипендиите?
Покажете го тоя вълшебен шампоан, нищо, че съм заредена от Лили за година напред 🙂
Бубе, радвам се за хубавите резултати!
ММ, е на диета и у нас е ужас, да видим до кога ще изкара 😁
Хубав ден момичета 🤗

# 854
  • при моите деца .....
Добро утро!
Днес ще изписват татко, ще отида до София.
Трябва да запазим час за Св. Иван Рилски.
И аз искам да видя шампоана...
Моята щерка е първа по успех във випуска, 7 в училище....
Но ако полага повече ще има повече знания.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт