Искам да кажа...(190) през януари 2022

• 62 080
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 855
Добро утро и от мен.
Включвам компа и ми показва 0 градуса, добрееее, значи ще стане топличко по- рано. Е, вече е -3.
Ети, давам ти още един довод срещу Ж-то. Кажи му, че много прах ще се събира.
Дано днес Марто, Митето, Карз и Мери да са към оздравяване.
Тути, и по сметките на щерката ще е с 5, но школо показва 4.94.
Мид и Ени да се разпишат.
Успешен ден.

# 856
  • На брега на реката
Ето този е шампоана:

# 857
Добро утро Simple Smile
Деси, стипендиите са в средната образователна степен.

Моята коса напоследък става много наелектризирана и хвърчаща от шампоана. Ще пробвам една комбинация с него и ако не се получи, ще го оставя за по-топлия сезон. Сега се двоумя между други два, които да подобрят косата ми поне малко.

# 858
Добро утро!

Аз шампоана си не смея да сменя, че съм с чувствителен скалп, но съм решила да си купя масло от розмарин. Четох,  че помага при косопад и подпомага растежа. Аз, слава на бога, вече нямам косопад, но имам нужда да и помогна да расте. Имам много нова коса 🤩
В този ред на мисли трябва да си запазя час за фризьор и да си купя боя.
И тук температурата е положителна, айде дано дойде предвиденото затопляне, че ми замръзна джигеря.

Хубав ден,  банда!

# 859
  • София
Да, днес е по-топличко, има надежда!
Браво на всички деца, които са се преборили за стипендии!
Вчера не ми беше добре, едно такова замаяно ми беше след ваксината, но днес съм добре вече.
Спиди ми скъсъха нервите от сутринта. Разговарях с три различни служителки, които ми казаха три различни противоречащи си информации. Всичко това идва от моя опит да пренасоча пратката за събота, при което тя вместо за събота се пренасочва за понеделник, което мен въобще не ме устройва, тъй като няма никой у дома тогава. И сега нямам информация дали пратката е пренасочена и не мога да я пренасоча. Бели кахъри, ама всяка комуникация с тази фирма ми коства много нерви!
Айде да ви е хубав деня!

# 860
  • Canada
Добро утро!

Етти, нали бях на изследвания и не ми хареса pH (на урина). Пипнах храненето и искам да проследя има ли промяна. Видях, че в аптеките има и такива, и за слюнка, затова се чудя кои са по точни 😁
В canappe ли хареса маса РМ? Холна и аз загледах. Дивана с каква дамаска го избрахте?

Браво на умните деца!

Искам и аз нов цвят, но ще мисля с какво и какъв.

# 861
Добро утро!

Не съм първа, но много трудно станах.. нищо не ми се прави в тези студове. Искам да съм си на топличко в къщи. Да гушкам Арчи, да си чета.
Хубавото е, че утре е петък и съм първа смяна.

Хубав ден!

# 862
  • Germany
Добро утро! Едвам станах, много ми се спи тези дни, сигурно заради студа и мрачното време. В голяма чуденка бяхме дали да пускаме малчо на училище, че имат вече 2 позитивни деца в класа, но решихме за сега да си ходи. Големият е цяла седмица вкъщи и участва в едни онлайн семинари следобедите, съответно си поспива и се размотава сутрин и само викам по него. Бяхме се уговорили с едни приятели да ходим на сняг този уикенд, но за събота прогнозата е буря и се отказахме. Имам доста домашни, а хич не ми се подхваща...
Хубав да ви е деня!

# 863
Разписвам се. Добре сме,всичко е наред,нищо за писане. Студ,сняг,седим вкъщи на топло и скучаем.
За фризьор съм и аз,но не знам кога ще звънна.
Браво на децата за успехите!
Синеочка откара 3 седмици вкъщи,но в понеделник мисля да я пускам. Откачихме и двете вече. 😁

# 864
  • Бургас
Добър ви ден!

И ние сме добре Simple Smile Марто кашля, но според ЛЛ няма нищо притеснително на този етап.
Вики са едва 8 деца в клас, не знам защо изобщо ги държат. Да избутаме и утре и после малко почивка, че сутрин едвам ставам последните дни.

Браво на децата със стипендии! Странно е разминаването със Школо. Може би децата си закръглят оценката на 6 примерно, а там да е 5.88.

Лин, дано зачетат сметките на детето и вземе стипендия, гадно е така за мъничко, а в случая не е и ясно как са сметнати в платформата.

# 865
  • на Мелмак
Фонси, да от Канапе поръчахме, направиха ни отстъпка, масата на Ж е тази
https://canappe.bg/produkt/masa-tangra/
Другата я няма в сайта.
Дамаска поръчах от тази, която не се мокри, светло бежова. Жълти и кафеви допълнителни малки възглвници. Луд на шаренко се радва Grinning
А ти какво поръча?
Ленти искаш ли?

Лин, готино Wink

Селесте, дано да е само това Hug

И на мен ми е странно разминаването със школото.

# 866
Е, това е модерно Ж. Simple Smile

# 867
Ух, Ети, добре, че си го отказала това Ж. Просто си предсатих как сядам, кръстосвам крака и малкото ми пръсче рита това Ж и става майка плаче работата Grin

Един от проектите ми за като се стопли (година не е уточнена) е да си направя нова маса за кухнята, че настоящата е малка. Имам маса, сааамо трябва да се захвана с боядисването Grinning

# 868
  • Ямбол
Привет!
Вижда му се краят. Утре последно и после почивка. В понеделник изчезвам на спа с малка група колеги. Всички имаме нужда. Та, следващата тема ще е или със закъснение или ако иска някой да я пусне. Най-рано на трети ще имам възможност.

По отношение на Школо - смята в средния успех и текущите, затова не винаги съвпада. Ние вадим справки от Школо и на ръка смятаме успеха. Дано да помислят нещо в тази посока, че само дето всичко ни е вече електронно.
Моята не я знам дали ще хване стипендия. Каквото такова. Нещо и с ученето след гимназията не е много ориентирана, никак не ми харесват насоченостите ѝ, но съм я оставила сама да избира. Аз само предлагам и обяснявам. Силна е по езици и литература, пък се е ориентирала в някакви дизайни, ще я видим, има време, сега е 10 клас.

# 869
  • на Мелмак
Погледнах Школото - има графа за текущи оценки и отделно за срочни, средно аритметично. При нас е точно.
Ще панирам риба, една бърза зелена салата и едно бяло вино.
А как са се вдигнали цените, не е истина!

Общи условия

Активация на акаунт