Искам да кажа...(190) през януари 2022

• 62 079
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 870
  • София
...
А как са се вдигнали цените, не е истина!
Ужасно, бензин и храни от първа необходимост...имам чувството, че растат с дни Confused. Със сто лева дори торбичката от супера не ми тежи, а заплатите не мърдат.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 23:03 от buni

# 871
Те и да мръднат, ще оберат малка част от инфлацията и ще ни увеличат осигуровките. Трябва поне 20-30 процента да е увеличението, че да се запази стандартът на живот, а не го виждам как ще се случи...
Поредната криза. Да сме здрави, живи, дечицата ни да успеят, пък другото не ни е за първи път, уви.

# 872
Добро утро на св. Петък!
Дано днес да е спокойно в офиса и да мине бързо времето.

# 873
Добро утро и от мен.

# 874
Добро утро!

Петък е, ура! И съм до обяд, което е повече от добре.

Хубав да е денят ви!

# 875
Добро утро и спокоен петък.

# 876
  • на Мелмак
Добро утро!

Вече май официално съм болна.

Вчера ходихме с малкия да си вземе сандвичи, та ми направи впечатление двойното увеличение на цените, не 20-30%. Верно, че тока ми се увеличи 3 пъти в сравнение с миналата година и всичко идва с нови цени, но доходите не са ми повече. Ужасно е, страх ме след 3-4 месеца какво ще се случи.

# 877
  • Ямбол
Добро утро на св. Петък!
Дано днес да е спокойно в офиса и да мине бързо времето.
Добро утро!
Свети петък и свети край на срока.
Дано ти е леко, Але!
Имам два часа, хоум и после отивам към училище да си пусна отпуск, после ще поливаме втория светия.

# 878
  • при моите деца .....
Добро утро!
Поспах почти до 7.
Сега се наслаждавам на първото кафе....
Днес ще ходя до училище, трябва да правя срочен доклад....
Школо генерира различни справки, но ние да напишем на ръка...
Ети, бързо оздравяване!
За цените дори не ми се говори.... ☹️
Хубав ден!

# 879
Добро утро в петък.
Изпуснах ви. Ще участвам в проект и се готвя за него.

# 880
  • Canada
Добро утро!

Етти, благодаря! Ще потърся утре в аптеките, ако не намеря ще пиша. Оздравявай!
Още не сме поръчали ние, а може би трябваше.

Коментираме инфлацията с приятели, които живеят в Канада, Австрия, ЮК. Навсякъде скачат цените, но в България е най-драстично. Не мога да разбера причината, мн бих искала някой да ми обясни. Може би това, че внасяме почти всичко?

Хубав да е денят ви, моят пак ще е тежък. Надявам се колегата да е на линия другата седмица.

# 881
  • Бургас
Прибрах се снощи. Един шампоан ми взеха на летището че не съобразих на отиване беше в куфара, а се прибирах с ръчен багаж.

# 882
  • Ямбол
Фонс, големият скок на цените идва от тока, основно, според мен. Освен, че получаваме стоката на по-висока цена, вдигнахме и нашата надценка, защото докато я продаваме тази стока, се налага да плащаме повече ток. Особено лятото. А защо токът посквъпва, там вече не се наемам, може би е съвкупност от няколко фактора - изчерпаеми източници, по-малко зелена енергия и какво друго?

# 883
И на газта.
Сметката ни скочи тройно при еднакво потребление, дори сега се стараем да правим икономии.

# 884
  • Germany
Добро утро!
И при нас цените скачат и за съжаление и по зле ще става, според мен.
Оставих си малкият вкъщи днес, защото изглеждаше супер уморен снощи. Да видим как ще е днес. Батко му ще му вземе оценките /днес им дават свидетелствата за 1вият срок/. Ние при него не очакваме изненади, но за батко му тръпна, защото по някой предмети се поизложи, а това са оценки, които ще влизат в балообразуването. Но каквото това. Важното е да са здрави!
Хубав петък!

Общи условия

Активация на акаунт