Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 4

• 38 955
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Алекс, това е същият певец от песента на Джей от първите епизоди, нали?

# 151
  • Кърджали
Да, точно така .Явно много почвам да я уважавам тази група

Това е официалният клип, тя песента сравнително нова.

Да знаеше в какво състояние съм
Умрях, но още не съм заровен
Без земетръс се срути върху ми къщата
Виж, таксито чака пред вратата
Но не мога да направя и крачка
Вземи сърцето ми, с какво не ти достига
Да знаеше в какво състояние съм
Умрях, но още не съм заровен
Без земетръс се срути върху ми къщата
Виж, таксито чака пред вратата
Но не мога да направя и крачка
Вземи сърцето ми, с какво не ти достига

Това е последният ми зов към теб
Толкова години съм чакал
Затова сега се отказвам
Толкова години съм чакал
Затова сега се отказвам

Виж сянката ми се отразява върху планините
Нямам вяра вече в дните
Откъде да започна да умирам?
Като първи щастлив спомен от младостта
Като да видиш градът за първи път…
Имаш ли гроб, където да ме скриеш?

Толкова години съм чакал
Затова сега се отказвам
Толкова години съм чакал
Затова сега се отказвам

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 23:53 от Aлекcандрa

# 152
Не е честно - не стига, че направо се "треса" от серията - и земята леко се разтресе в София...

# 153
Реших, че няма да правя коментар , че ако започна... ще имам доживотен бан.
Те така, те...Ми тъй, де...

Песента наистина е страхотна - Последно обаждане ( или може би - зов)

# 154
Розе, на мен много ми хареса, не исках да свърши. Ългаз е като пленник, без изход, също както се чувства Джейлин в затвора.

По - добре, че Парс не позволява на Ългаз да гледа доказателства, защото ще се опорочи делото и ще стане още по - лошо. Йекта дебне, вече подаде жалба. Съдът може да не признае и малкото доказателства, които събраха, ако Йекта разтръби за намесата на съпруга на заподозряната.

Групата е същата, която изпълнява песента на Джейлин - слушаше я със слушалките - "Dinle Beni Bi".

Александра, благодаря за обясненията и превода! На Elanur - за песента, на всички - за коментарите! Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

# 155
  • Кърджали
Зов - да...точно тази дума ми бягаше .
Иначе да,  не обвинявам и аз Парс че се опитваше да спре всеки достъп на Ългаз до разследването.  Беше наистина за негово добро и доброто на Джейлин. Макар че Ългаз го обвини,,че разбира десйтвията ми като прокурор, но като приятел, като познат, като човек го намира за безсърдечен
Но главният прокурор беше вдигнал вече мерника на Ългаз Йекта търси всяка възможност за да се нахвърли. И Парс оставаше да се чуди с кой по напред да се занимава ...

# 156
Не е честно - не стига, че направо се "треса" от серията - и земята леко се разтресе в София...
Ей, ти сериозно ли ? С това шега не бива

# 157
Съвсем слабо, ние сме на 8-ми етаж...

# 158
Джейлин да не се окаже с двама адвокати - Седа и Ългаз, с помощ от Мердан. Искам да смразят доволната усмивка на Йекта.
Всички дечурлига се събраха в игралната зала при дядо. Тууче уж щеше да работи, а се наместила на билярда. Откъде пари, пак ли краде. Rolling Eyes

# 159
  • Кърджали
Положението в Туитър в момента

Пънар, Сема и Каан

# 160
Може би Тулче работи в кафето, може би е серфитьорка - носи чай, кафе.. или отговаря за билярда.. или раздава чипове за игрите.
Намерило е работа момичето.

Видях някой да коментират, че Парла е хлътнала по Чинар, ама Чинар си пада май по къдрокоси - дано не забъркат някой триъгълник и тук. Предпочитам Чинар, Тулче и Парла да са приятели и да разкрият връзките на Сердар с Йекта, а не любовна драма с малолетни.

Още не съм забравила предателството на Сердар.

# 161
  • Кърджали
То Сердар толкова.пъти предаде Чънар, та няма забравяне...
Аз съм пропуснала че и Тууче е била там

Интересно как ще се развие сега действитето. Така както е в момента Парс пази мълчание, Тогаз напусна, на Ерен му взеха разследването не би трябвало и ние да знаем как тече разследването.  Кой ще даде назаден се питам...
И като като казах на Ерен му взеха разследването се сетих още една причина да се дразня на Метин. Взе разследването от Ерен защото водите ли щял да навреди на сина му. Идеше ми да му забия един

# 162
Тулче може би познава Сердар, може да го виждала в магазина за крадени стоки на баща си.

А в писмото на Йлгаз какво пишеше, каква е мотивацията му да напусне работа, става ли ясно какво мисли да прави. Или остава без работа?

От една страна искам да е адвокат на Джейлин, понеже ще има достъп до доказателства и до всичката информация по делото. От друга страна, бих предпочела да наеме друг адвокат, някой който има опит с такива като Йекта, някой който като цяло е опитен адвокат в сферата и да му е доверен, за да споделя информация с Йлгаз и да могат заедно да разследват случая и пак да има информация по делото.

# 163
  • Кърджали
Няма посочени причини. По своя воля и ако му бъдат поискани причини ще посочи
Чета в интернет че след като не е посочил че има основателни и неотложни причини, ще трябва да поработи още месец. Тоест не може веднага да стане адвокат на Джейлин. Трябва главният прокурор да одобри оставката му, та там както се водеше техният орган и пак след това влиза в сила. Но си има едномесечен срок, в който трябва да продължи на поста си ...
Интересно как ще го извъртят. Вярвам че действията на Тогаз покрай оставката и евентуално преминавне в позицията на адвокат (ако се стигне до там) ще са изпипани. Не напразно имат по един консултант във всяка област - прокурори, съдии, разследващи полицаи, полицаи оп наркоалужбите

# 164
  • София
Здравейте, момичета!
Благодаря на всички ви за коментарите и обсъждането на много чакания епизод. Ще коментирам  след руските субтитри. Гледах с озвучката, но имам много неизвестни и не искам да ви заблуждавам.
Рейтинга от снощи е великолепен. Пишат, че вече сме първи в неделя и "Разузнаване" е останал след "Присъда".

Хубав ден, а аз отново съм в очакване. Бъдете здрави.

Общи условия

Активация на акаунт