Електронни четци - Тема 26

• 48 302
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
94,99 евро в немския Amazon последният Kindle Paperwhite . И по-малко е бил, но с тази инфлация, кой знае..
П.П. Детските също са намалени.

# 241
Може ли някой да сподели от къде си е взел калъф за четеца…Взех си Pocketbook Color, но по интересните калъфи са от някакви измислени сайтове (най-вероятно с доставка от Китай). Страх ме е да въвеждам данни за картата си на такива места. Много си харесах калъф с илюстрация от “Малкия принц”.

# 242
Аз взех от Алиекспрес. Точно с малкия принц.
Скрит текст:
Тъкмо исках да ползвам случая да те питам, като купуваш книга за единия киндъл, дали ти се сваля и на останалите, но ти си направила друг акаунт. При мен това е много дразнещо.  Книгите се появяват на всички киндъли и мисля и аз да си направя отделни акаунти.
Аз имам четири киндъла на моят профил, сега са три плюс един, на мен и на трите деца.
Когато купувам книга, по дифоут ми се сваля само на моят киндъл, най-вероятно отнякъде съм го настроила. На останалите киндъли изрично трябва от амазона да го пушна да се свали на даденият киндъл или от самият киндъл да си я отворя и даунлоудна. Но не се свалят автоматично на всички киндъли по дифоут. Така или иначе децата не пускат уайфая и няма и как да се свали книга на техните профили. Те четат предимно от читанка или си свалят от други сайтове, а когато изрично искам дадена книга да сваля от амазон аз им я свалям.
А и друг проблем, очаквам да се синхронизира, но макар вече да ми изписва името на киндъла на Ники, в новият акаунт все още ми дава, че нямам регистриран киндъл. Дори и книгата си се свали.
Eто така са ми киндълите. Според мен се сваля само на този, който е избран дифоутен. Мога да си избера и да ги пушна към всички.
Скрит текст:

И при мен са 4. Като купувам книга за дъщеря ми, заглавието излиза и на моя, въпреки че избирам да с епрати на нейния. Ако кликна на него в моя киндъл, започва да се сваля.
Но не само това, ами като пращам от мейл на някой киндъл, същото се случва и на останалите. Заглавието се показва. Ако се кликне на него, започва да се сваля.

# 243
  • Den Haag
94,99 евро в немския Amazon последният Kindle Paperwhite . И по-малко е бил, но с тази инфлация, кой знае..
П.П. Детските също са намалени.

Супер! Благодаря 🤗
А каква е разликата с този:
https://www.amazon.de/Introducing-Kindle-Paperwhite-Signature-ad … 3-spons&psc=1

# 244
diana lobodova, 8 GB и 32 GB, но 8 са достатъчни.

# 245
  • Den Haag
Не могат да ми го изпратят в Холандия 😞

# 246
Не могат да ми го изпратят в Холандия 😞

Това вероятно е заради опция, която си избрала - с реклами или без Kindle Unlimited. Разиграй различните варианти и прецени дали цената ще е ок за теб : плюс 10Е  .

# 247
  • София
Промоцията е само при доставка в определени страни - пишат кои и Холандия не е сред тях:

# 248
  • Den Haag
Промоцията е само при доставка в определени страни - пишат кои и Холандия не е сред тях:

Много гадно, в Холандския амазон цената е висока Sad

# 249
Диана, потърси дали нямате превозвачи, както ние тук ползваме, или виж в немската тема помоли някой да предостави адрес и после да ти го препрати.

# 250
Цитат
Много гадно, в Холандския амазон цената е висока Sad

Добавих си произволен холандски адрес в акаунта. При вариант без реклами и без ънлимитед няма проблем с доставката до тазо страна, но определено има в крайната цена - 120е с доставката излиза Sad

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 14:07 от UpsideDown

# 251
  • Den Haag
UpsideDown намерих приятел с немски адрес и ще пробвам да го поръчам, ако не стане ще пробвам с другия вариант 🤗

# 252
Една игра на Радио Витоша и възможност да си спечелите електронен четец - https://www.facebook.com/190795524265736/posts/7710340778977802/

# 253
За Kindle има ли все още начин да се направи изгледа в библиотеката да се виждат най-отпред колекциите и след тях останалите книги? Като избера да ми показва “всичко” ги има и колекциите и отделно още веднъж книгите, които са вътре.

# 254
В какъв формат трябва да конвертираме книгите за киндъл сега? В azw3 става ли, или само в епъб може?

Общи условия

Активация на акаунт